Tak třeba já Zuzi..

. Byla jsem 3. srpna v Ostravě - Porubě. Ráno nástup, dopoledne operace - prý mne operovali cca 50 minut, pak jsem se vzbudila na ARO, tam jsem přečkala noc. Další den ráno hned ještě na ARO výběr hygieny - buď to na posteli, nebo nebo sprcha na vozíku, tak jsem si vybrala to druhé, po návštěvě operujicího lékaře přesun na pokoj. Tam už jsem chodila jako bych ani po operaci vůbec nebyla, třetí den domů. A co bylo super, tak to, že jsem pila !!!!!!!!!!!!! a nezvracela. Takže jsem neměla ani injekce od bolesti, ani kapačky, jenom vodu a papír a tužku, kde jsem dělala čárky, kolik toho vypiju.

Takže ve srovnání s operací , kdy mě voperovali tu mrchu bandáž

- to jsem blila jako Amina, co jsem vypila to jsem vyzvracela, pořád kapačky, pasáž žaludku 2x denně , odstranění byla procházka růžovým sadem !!!

V pátek mne pustili, v neděli jsem šla na procházku cca 3 km a cítila jsem se skvěle !! V pondělí jsem byla na kontrole, všechno prý je dobré, jenom stále beru prášky - 1x denně ráno - na pálení žáhy a zánět, který mi zjistili. Za půl roku jdu na kontrolu, pokud budu přibírat, tak by provedl tubu. Teď jsem začala chodit na alpinning, tak uvidím, co to se mnou udělá. Ale po těch letech, je to opravdu úleva !!! Takže Zuzi a ostatní, opravdu to za to trápení nestojí a sami uvidíte tu úlevu !!! Věra