Zdravím all a omlouvám se, že Vás zanedbávám. Je to darebné, to uznávám. Tak tady máte aspoň smajlíky, přece víte, že na Vás pořád myslím a jen v dobrém

.
Turnov - Hvězdička04 domů dorazila až skoro večer, hlavně, že v pořádku. Na nádraží k nám do Turnova pro ni přijel synátor, takže jsem ji předala do dobrých rukou. Nechala u nás 6 kg a musím říct, že to už na ní bylo znát. Odjížděla v lepším stavu, než přijela. Takže supééér!
Iva63 - má ještě poslední kabelku, po ranní vizitě a ošetření se rozhodne, co nastane dál. Jestli ji pustí či prý "nechají na semeno" do pondělka. Už jí to nařízené "válení se" nebaví. Je to žena činu a tudíž se nudí. Hm, co by za to některá z nás dala, že? Mít převis v háji zeleném a ještě mít nařízeno válet se. Třeba já bych to brala

!
Dnes večer se ke mně hlásila jedna paní (Máša)...po chvilce si uvědomila, odkud mě zná...z červnového srazíku v Turnově. Byla na plikaci, v květnu, má dole 17 kg, teď je v nemocnici na operaci s kolenem...jakmile prý se vrátí domů, opráší kurz "učím se na pc" a zavítá na naše stránky. Je ze Žernova a prý ležela s jakousi "Hankou", ale dál neví, takže pokud tu ta Hanka je, tak vyřizuji pozdrav.
Mattonko Ty slibuješ, že dočteš? Já neslibuju, protože vím docela jistě, že to nezvládnu. Jo a na kontrole nebyla ani Anička Pokorná, byla nemocná. Teprve se bude objednávat, tak si, holky, domluvte stejný termín

. A Anička přijede i s
VALÉRIÍ ze Slovače. A vítej po dovolené.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014