čau lidičky...
Podávám hlášení z brněnské nemocnice.

Ráno mě přesunuli z JIPu na normální pokoj. Dren jsem měla jen jeden a ten mi už vyndali. Nohy po liposukci ....ještě nemůžu říct, protože je mám celé ofašované. Bříško se zdá být krásně ploché a jizvy po tubu mi stáhly až pod pupík, což skovají kalhotky.
Všem děkuji za gratulky...a velké díky patří obzvláště těm, které jsem před opkou bombardovala hafou otázek...
Takže díky moc!
Ještě čekám na prof. Brychtu, že si mě přijde zkontrolovat a zeptám se ho na možný odchod domů. Také bylo velké drama se sháněním kalhotek po liposukci. Nikdo mi neřekl, že je mám mít. Nakonec mi Dr. dal typ na jednu brněnskou kliniku a manžel mi tam pro ně jel, jenže už měly zavřeno, tak musel jet dnes znovu. Chudáček - co ten si se mnou zažije....

Nakonec je sehnal, ale byly označené jen L, S, XL atd. takže nevěděl jaké, no typly jsme to na XL, tak uvidíme,zda se do nich nasoukám. Jinak ta sranda přišla na 1400 Kč, koho čekají nohy

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 34,8 kg, celkem: 48 kg
Abdominoplastika + liposukce vnější strana stehen : září 2011 FN Brno ...splněno!
Prsa a liposukce vnitřní strana stehen: březen 2012......splněno!