Vlčice dostaneš nesjpíš na zadek! Jednak jsem nikde nevyčetla hlášku, že se chystáš do Turnova, a druhak, když už jsi tam byla, tak jsi se měla hlásit!!! Máš černý puntík, děvenko! Já se přiznám, že od vidění jsem znala víc lidiček, kteří se mnou ale nekamarádí a tak vždy "oblažuji" jen ty skutečně svoje známé. Zaznamenala jsem tam 3 známé ženské tváře...no kde by mě napadlo, že jsi mezi nimi Ty. Občas, když přijdu do čekárny a s človíčkem se neznám, tak se přiblble ptám, zda je tam ta či ona - vyzní to divně, jsou to vždy nicky z fóra a tak na mě ostatní civí jak na podivínku a slídilku. Jednou si mě tam jeden pán spletl tak, že si myslel, že tam vyhledávám jakousi známost ze seznamky a začal mi vysvětlovat, že on to není

. Nakonec to byl větší trapas pro něj.
Hm, mrkla jsem na Tvé fotky z "pokroků" a jo, bylas tam dneska! A potichoučku jsi spřádala s doktorem své plány a nás jsi nechala mimo! Aspoň na kafe jsi s námi mohla zajít. Tak příště, jasný?
Jo, dnes jsem vyrazila ráno v 8 a domů dorazila někdy až po 6. večerní...navíc mě u Jane nachytal Hrubáček a kroutil hlavou, neb na mě narazil dnes několikrát...tak jsem uznala, že fakt už bych měla nemocniční budovu decentně opustit a popřát všem klidu.
Ivo63 ptala jsem se dnes sestřiček na pooperační režim po abdo a prý se nemá pořád "válet" (však víš, o co jde...), ale prý i v sedě cvičit tak, že jdeš do předklonu a pak malinko do záklonu a snažit se mírně rozpohybovat tělo. Snad trochu pochodovat. Nevím, prý aby nebyly ztuhlé svaly a pak tuhé jizvy...ale co ony vědí, zavolej si radši panu Jemnému, ten na to má diplom. Jo a to, že Ti z jednoho stehu odtekl ten sajrajt, to je dobře, že nezůstal uvnitř, tam by utvořil nežádoucí kapsičku.
Písni, jak jsi dopadla se stehama.
Pett Ty se mi zdáš...přesně, jak psaly holky...před rokem s Tebou byla docela jiná diskuze a dnes na nás valíš takový pecky! Abdo a ještě liposukci, to je paráda, kam až jsi za ten roček došla. Gratulka.
Trixl zrovna v Krakonošově jsem se ptala holek, co je s Tebou, že Tě tu nevidět. Že by telepatie? Annax Tě probrala svým čarováním?
Mono koproidní jako od "kopru"? Hm, tuhle omajdu já taky můžu. Ale jestli jsi tím myslela, že celej den je "v kopru", tak i to není špatný, kopr prímově voní

. A do třetice...nejlíp voní a chutná kopra kokosová

.
Bobule...sím, kde máte to téma pro "štítky"? Čumím, pídím, nevidím...a chci se hlásiti do spolku.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014