fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 05 zář 2025 04:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 22 zář 2011 20:42 

Ahojky všem :D
dnes jsem byla v Turnově domluvit abdo :D nástup mám 31.10.
Boss nebyla si dnes také v ambulanci u Dr. Hrubého?

JJ držím palce :wink:
PETT gratuluji k plastice a tiše závidím , už se těším až to budu mít také za sebou...

PříspěvekNapsal: 22 zář 2011 21:05 

Hvězdičko, to je fajn, že jsi už bez stehů, já jsem pořád ještě celá zadrátovaná. Zítra jdu na stehy z pupíku a přístí týden na ten větší zbytek. Ještě jsem celá bolavá a oteklá. Nezapnu ani jedny kalhoty, vlastně jedny bych zapla, ale bolí mě při zapínání břicho. Takže zítra pojedu na stehy asi v pyžamu :D . Pořád mi ještě není nic moc. Ale je fakt, že dnes poprvé jsem asi hodinku seděla. Jinak pořád polehávám. Holt já jsem to exot na n-tou. Snad až vyndají stehy bude líp.
Pett, ten pás mám taky pořád srolovaný, přes den mám o zábavu postaráno, pořád se rovnám a roluju srolovaný :D :D :D

nástup na op 145kg

PříspěvekNapsal: 22 zář 2011 22:36 

Vlčice dostaneš nesjpíš na zadek! Jednak jsem nikde nevyčetla hlášku, že se chystáš do Turnova, a druhak, když už jsi tam byla, tak jsi se měla hlásit!!! Máš černý puntík, děvenko! Já se přiznám, že od vidění jsem znala víc lidiček, kteří se mnou ale nekamarádí a tak vždy "oblažuji" jen ty skutečně svoje známé. Zaznamenala jsem tam 3 známé ženské tváře...no kde by mě napadlo, že jsi mezi nimi Ty. Občas, když přijdu do čekárny a s človíčkem se neznám, tak se přiblble ptám, zda je tam ta či ona - vyzní to divně, jsou to vždy nicky z fóra a tak na mě ostatní civí jak na podivínku a slídilku. Jednou si mě tam jeden pán spletl tak, že si myslel, že tam vyhledávám jakousi známost ze seznamky a začal mi vysvětlovat, že on to není :roll: . Nakonec to byl větší trapas pro něj.
Hm, mrkla jsem na Tvé fotky z "pokroků" a jo, bylas tam dneska! A potichoučku jsi spřádala s doktorem své plány a nás jsi nechala mimo! Aspoň na kafe jsi s námi mohla zajít. Tak příště, jasný?
Jo, dnes jsem vyrazila ráno v 8 a domů dorazila někdy až po 6. večerní...navíc mě u Jane nachytal Hrubáček a kroutil hlavou, neb na mě narazil dnes několikrát...tak jsem uznala, že fakt už bych měla nemocniční budovu decentně opustit a popřát všem klidu. :lol:

Ivo63 ptala jsem se dnes sestřiček na pooperační režim po abdo a prý se nemá pořád "válet" (však víš, o co jde...), ale prý i v sedě cvičit tak, že jdeš do předklonu a pak malinko do záklonu a snažit se mírně rozpohybovat tělo. Snad trochu pochodovat. Nevím, prý aby nebyly ztuhlé svaly a pak tuhé jizvy...ale co ony vědí, zavolej si radši panu Jemnému, ten na to má diplom. Jo a to, že Ti z jednoho stehu odtekl ten sajrajt, to je dobře, že nezůstal uvnitř, tam by utvořil nežádoucí kapsičku.
Písni, jak jsi dopadla se stehama.

Pett Ty se mi zdáš...přesně, jak psaly holky...před rokem s Tebou byla docela jiná diskuze a dnes na nás valíš takový pecky! Abdo a ještě liposukci, to je paráda, kam až jsi za ten roček došla. Gratulka.

Trixl zrovna v Krakonošově jsem se ptala holek, co je s Tebou, že Tě tu nevidět. Že by telepatie? Annax Tě probrala svým čarováním?

Mono koproidní jako od "kopru"? Hm, tuhle omajdu já taky můžu. Ale jestli jsi tím myslela, že celej den je "v kopru", tak i to není špatný, kopr prímově voní :wink: . A do třetice...nejlíp voní a chutná kopra kokosová :wink: .

Bobule...sím, kde máte to téma pro "štítky"? Čumím, pídím, nevidím...a chci se hlásiti do spolku.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 06:08 

Hezké dobré ráno všem,

jane-jane
Jani, držím moc palečky ať máš brzy po opce, myslím na tebe (jo, na fotkách je vidět, že se ztrácíš, pamatuji si tě z čekárny při první konzultaci a za chvíli tě taky nepoznám-MOOOC TI TO JANI SLUŠÍ!!!)

Pett
já můžu jen tiše závidět vymodelované bříško, tak se šetři, ještě jednou gratulka :wink:

jika
gratulace ke zvládnutému gastru, teď už jen dojít pro termínek a těšit se na nový, štíhlejší život :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 06:09 

Krásné dobré ránko, krásné protože je pátek ;-) jinak je u nás hnusných 12 st. :evil:

HOT NEWS Z TURNOVA: HLÁSÍM, ŽE NAŠE SOJČIČKA JDE NA SÁL HNED V 8!!!

Bossi, ano myslela jsem, že jsem měla totální KOPR :twisted:

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 06:29 

VŠEM PŘEJI KRÁSNÝ SLUNEČNÝ DEN

tak vám jdu napsat jak jsem dopadla na vstupní prohlídce do zaměstnání :( no nic moc ,dělali mi EMG na karpály tak mi zjistili 6% postižení nervů v oblasti zápěstí :cry: to už bych s těma rukama nemohla vůbec nic dělat přitom je mám úplně v pořádku tak mě posílají na kontrolní EMG do nemocnice a to jdu 27.9. pokud to budu mít i tam špatný tak mě do práce nevezmou :cry: a znamenalo by ,že bych dodělala mateřskou do jara pak bych dostala odstupný 2 měsíce a sbohem TPCA k tomu bych dostala vystěhování z bytu,protože byt co mám tak mám od nich :cry: tím pádem bych Páju nemohla dát do jesliček přišla bych o ně :cry: a do školky by se dostal až v září a já abych scháněla nějakou práci dobře placenou a v Kolíně je hrozná představa a bydlet někde v pronajatým bytě :cry: :cry: nechápu proč já taková hodná duše musím mít takovou smůlu :evil: dneska jdu ještě na pohovor :wink: ale byla jsem u mýho milovanýho kamaráda a ten mě uklidňoval,že tři lidi z linky měli taky špatný tyto testy a šli do nemocnice a měli je v pořádku ,tak nějak stále doufám ,že to dobře dopadne

chcete vědět jak se jmenuje ten můj kamarád :?: :?: :?: Marianko je to slovák já ty slováky mám v oblibě líbí se mi jejich řeč

jinak děvčátka co jsou po operaci gratuluji ke zvládnutým opkám :) :) :)

a dneska večer jdu na striptýz v rytmu zumby já se tááák těším

Jane-jane myslím na tebe pak už bude dobře

Věruško a Elamicho nechcete přijet do lázní na striptýzek????

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 06:34 

Vladěnko ahoooj!!! Kočko krásná, já věřím, že to bude OK a Ty budeš moc makat až až ;-) Strip si užij!!! :lol:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 06:44 

ahojky bosice,, ještě jednou mooooc děkuji za dokonalý servis, který jsi nám připravila, byly by jsme bez tebe naprosto vedle a ještě teď by jsme tam u vás asi bloudily, dojely jsme s Alenkou dobře, sice místy na stojáka, nicméně dojely. Měj se krásně a ještě jednou dík.

10.4.2012 Turnov bypass

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 07:03 

Vladěnko
Věř tomu, že to dobře dopadne!!! Když budeš moc myslet na ty věci, co by, kdyby, tak si je vlastně přivoláváš. Proto myslíme na to, jak to má být a ne na to, jak to nemá být! Toto je princip pozitivního myšlení!

Dobrý výsledek vyšetření můžeš podpořit tak, že budeš ruce mazat Alpou, moc dobrý je gel s hřebíčkem, k dostání v drogerii. Dále prováděj strečink, oba cviky 3x denně cca minutu

Obrázek Obrázek

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 07:51 

Dobré slunečné ránoObrázek
JJ Přeji příjemné probuzení, nejlépe pohledným lapiduchem :wink:
Vladi doufám,že To vše dobře dopadne a ty budeš moci nastoupit do kolbenky.
Včera jsem si volala o výsledky krve a prý se nesrážím, no a jak mám teda hubnout, a přitom jsem samý srazík :lol: No musím si teď dát pár dní majzla,abych se nezranila a za týden znova jestli se mi to už srovnalo a jestli mám davkování warfarinu dobře, ale myslela jsem si, že je něco špatně, mám nohy samou modřinu jak se po mě občas projde hafuša, sice drobek,ale stačí to :-(
Taky jsem už vymyslela dnešní únikovej plán, na opuštění pracoviště před koncem pracovní doby Obrázek , no generální i můj šéj jsou čudu, tak co tady ;-) Noťase mám v autě, tak kdyby něco můžu se hned spojit.
Jsem se zase rozepsala, tak končím a jdu dopilovat únikový plán :oops:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 08:08 

Kači, kachničko i Tobě krásné slunečné ráno, ano i u nás už peče :-)
Přeji Ti, aby se Ti v Krakonošově moc a moc líbilo a aby jsi si dáchla, nabrala síly a pozitivní energii...
Mně se tam moc a moc líbí a budu se tam často vracet :D v říjnu hned dvakrát :lol: :lol: :lol:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 08:08 

Ahoj holky,
prosím o radu, jsem cca 14 dní po operaci, od včera na mixované. Ale at počítám jak počítám, tak nejak neplním denní kvotu min 100gr povinného příjmu bílkovin denně. Čím jste to "dokrmovaly" ?

bandaz Iscare Mudr. Malčánková 12.9.11

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 08:18 

Krásný pátek, jane držím palce, mě to taky čeká, ale kdoví kdy.
Já za chvíli letím ke kámošce na drby a odpoledne s malým na trénink.
Představte si, že u nás pořád hlásí, že tady jezdí 2 dodávky s chlapama v kuklách a berou malé děti. Je mi z toho docela šoufl. Já malého sice nikdy nikam nepouštím, je mu 5 let, ale i tak mám hrozný strach.
Kaja já se nedokrmuju ničím, jím tak většinou 80g a jsem plná.

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 08:23 

Kájo
Já si ředila tvaroh na slano rajčatovým džusem. Celou dobu po operaci jsem pila proteinový koktejl.

Hvězdičko
Moje tělo reagovalo na ředěné džusy jako na jídlo, párkrát jsem se jima pořádně přecpala, než jsem pochopila, že pro mě je na pití jenom voda :shock:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 23 zář 2011 08:38 

Annax, Beruš,
díky,,, snažím se zhubnout na začátku co nejvíc, když jsem zatím plna odhodlání a navíc jedu za měsíc do mexika, tak tam nechci vypadat jak vorvaň :-), tak šetřím každou kalorii, ale na druhou stranu samozřejmě chci, aby tělo dostalo vše, co potřebuje, takže jsem zakoupila od Justu pitíčko s minerály, doplnuju vlákninu a snažím se držet i to stanovené množství bílkovin od nutričního, ale jsem cca na polovině denního příjmu. To je bohužel videt, včera jsem byla na kontrole a ze zhubnutého je jen cca 45% špek a zbytek svaly a voda :-(. Holt se musím začít víc snažit. Chtěla bych se začít i víc hýbat, tak mi dneska přivezou rotoped, máme doma jen takový ten eclipse a to se bojím na brišní svahy, aby se mi nerozlezly jizvy.

Annax,
máš zkušenost s nějakým konkrétním proteinovým nápojem? já jsem si objednala tenhle: http://www.just.cz/produkty/posilujici_rada/k4456/

bandaz Iscare Mudr. Malčánková 12.9.11

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina