fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 04 zář 2025 01:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1015, 1016, 1017, 1018, 1019, 1020, 1021 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 24 zář 2011 23:08 

účetníMartina asi dostane na zadek...jako účetní si měla dobře spočítat, kdy si může dát tu hrůzu, co do sebe narvala tak brzo po operaci. :roll: Děvče, je dobře, že jsi to sem napsala, jako výstrahu ostatním. Jen Tě lituju, že Ti je tak zle. Zkrátka chybama se učíme. Někdo dodrží nařízení, někdo dá na rady druhých a jiný musí sám narazit hlavou do zdi. Tak se Ti jistě rozsvítilo a budeš už hodná, jak slibuješ výše. :wink: Tak ať už Ti je zítra dobře!

Mondule tak mi Jane-jane dnes předala botky, seš vážně poděs, ale děkuju moc. Už jsem se na ně byla 2 x dívat...to je barvička, mňam!
Jo a prý ten fén snad by měl jít spravit, tak ho vezmu pak k sobě a manža se na to podívá. Spraví-li, tak Ti ho přinesu na kontrolu, rozprasí-li ho a poničí ještě víc, skončí v popelnici. Tedy ten tén. Jinak dnes jsem měla chuť tam vložit i toho manžu, jelikož si stěžoval nějak moc hlasitě, že máme doma binec. A přitom ležel na gauči a v ruce ovladače. 2 ovladače. Ten třetí totiž zrovna nefunguje. No není to drzoun?
Tak holka, ať se Ti dobře daří a děkuju.

Qwysko prosím Tě, jakou jste to měli houbu? Kombucha to jistě nebyla, viď? Vidím, že nějak váznu ve znalostech těch Vašich nápojů. Ač to nebudu asi nikdy potřebovat, přece jen bych ráda věděla, čím se to nalejváš...abych zas jindy a jinde nevypadala jako úplnej ignorant mimo mísu. :oops:

Balabáne tak kdypak přijedeš na kontrolu? ...už jsem to tu jednou, myslím, psala, že se po Tobě ptaly sestřičky z lůžkovýho, jak se Ti daří a jestli jsem Tě viděla...že prý jsi krásný chlap a budeš ještě krásnější po pár kilech dole. Že by ses jim tam šel osobně předvést? 8)

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 24 zář 2011 23:23 

Bossinko milá jsem moc rada jesli ti ty šuty udělali radost,ten fen vyhod ja mam ještě jeden novy.a co jj její dobře holce jedný kikovný :lol: :lol:

Je mi 44 let, mám 2 děti, jedno vnouče, a jednoho manžela (občas bych i darovala), 19.9. 2011 nástup a 20.9. 2011 tubu Turnov, už se nemůžu dočkat:)Pokud nejde o život,tak jde o h...o

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 06:15 

Tk holky, hlásím včera 21 km po Jizerských horách. Dokonce jsme zdolali nejvyšší vrchol hor Smrk 1124 m a to nejtěžší možnou cestou přes nebezký žebřík (málem jsem u toho třikrát umřel) večer jsme měli sraz třídy po 25-ti letech a já byl gumovej. Teď už musím na fotbal a odpoledne nás čeká volební valná hromada oddílu. No to je fofr víkend. :D

Muž, výška 194 cm, ženatý, 39 let, jedno dítě. Tubu 24.8.2011 v Turnově, Mudr. Hrubý.

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 07:32 

Krásné slunečné ráno :)
Dneska se chystám vysát auto, protože manžel má v něm chlívek jak prase. Odpoledne jedeme do lesa na procházku.
Včerejší vinobraní bylo fajn, malý si to užil, já se burčáku raději nedotkla, mám ještě strach, ať nejsem opilá z jednoho kelímku.
Účetní tak snad ti bude už líp.
Hradec vítej, já byla na operaci před necelým měsícem a spokojená v Porubě :)

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 07:45 

zdravím.... :wink:

hlásím, že měsíc po abdu JDE tančit, pařit atd.....píšu, že JDE, ne, že se může !!! :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: samozřejmě, že opatrně..........žádné přehánky nebyly, břicho fakt v poho... :wink:

Jsem jak :oops: po flámu, to bude zas den.... :roll: :roll: :roll:

účetní Marti napíšu Ti k tomu jen toto - dobře Ti tak a máš snad ponaučení pro příště, pooperační režim není pro srandu králíkům, tak ho koukej dodržovat :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 08:09 

Martino učetní
s tím pečivem si me teda dostala.. nepřekvapuje mě ani tak že ti ho v nemce dali, to už tady několikrát bylo, spíš mě překvapilo , žejsi si ho dala ...? :shock: po tom všem co jsi snad pročetla a obeznámila ses s tím co a jak po opce je, mi nejde do hlavy , že jsi to pozřela.
A tedy ať už je ti lépe.

Verco
ty si střelec :lol: :lol:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 08:14 

Bossice, je to cola s cervenym vinem :)

ANKETNI OTAZKA PRO VSECHNY KRAJE A MRAVY: Jak tomuto napoji rikate Vy? (Cola s vinem, a nerikejte, ze cola s vinem :D)

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 08:15 

Dobré ráno a hezký den všem

účetní martina
holka, teda, takovou nálož pošleš do žaludku takhle brzy po opce? :shock: to teda smekám... to je odvaha...
no ale doufám, že už je ti lépe a najela si opět na režim pooperační stravy...
ponaučení pro tebe i ostatní, jak se to nevyplácí... že pooperační režim k něčemu opravdu je... :idea:

bossi
přesně to nevím, nejraději bych to zvládla mezi 11-14h ... upřesním asi až v úterý.....

verca
koukám, že střelku Věrku nezastaví nic :lol: :lol: :lol: měsíc po abdo paří jak před :lol: :lol: :lol:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 08:40 

Qwys
houba :lol: :lol: :wink:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
-62kg.

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 08:45 

účetní Martina holky ti tady už řekly svý, a myslím, že to pro tebe není příjemný, ale i já se musím přidat - co tě to napadlo? takhle hazardovat se svým zdravím a dokonce i životem? víš jak by tohle mohlo taky dopadnout?

Nebudu tě litovat, že seš chudák, že je ti tak špatně..................seš tady dost dlouho, a nejen tady, protože totéž probíráš i vedle, víš, že měsíc po operaci prostě nic tuhýho, ostrýho atd. Nejseš přece malý dítě, aby ses nedokázala ovládnout.... :twisted: :twisted: :twisted:

Tak jsem ti vyhubovala a teď už doufám, že je ti líp a že je toto pro tebe dostatečné ponaučení a i pro některé další, které by to snad chtěly zkoušet :roll: :roll: :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 08:47 

Krásné ránko z Moravy přeji ...

účetní Martino
nemá smysl ti zde spílat ... v těchto případech se říká: "kdo chce kam ...." jsou prostě určitá pravidla, která se neporušují a ten kdo je poruší musí být po zásluze potrestán...
Ty už vytrestaná jsi a teď nezbývá než ti napsat tfuj, tfuj, tfuj aby se ti žaludek uklidnil a hojil se dál bez problémů ...
Jinak pamatuj, že ty stehy a ten šev se hojí 6-8 týdnů ... proto ta tekutá a kašovitá strava ....

Jen být tebou bych teď kávu vyměnila za heřmánkový čaj aby se žaludek zklidnil :wink:

balabán
koukám, že z tebe bude za chvilku vrcholovej sprotovec :lol: :lol: :lol:

boss
hmm tak to že je balabán krásnej chlap si sem ani snad neměla psát .... teď nebude stíhat odpovídat na sz a bude tu o něj rvačka :lol: :lol: :lol:

Evule
si piš, že i ty se dočkáš toho býti šťastná ze své váhy :wink:

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 08:54 

zakletá - no, problém je v tom, že střed toustového chleba nebo veky bývá doporučován! Dokonce to mám i písemně jako velmi vhodnou potravinu. A při pohovoru s nutriční mi byl taky doporučován a mám ho zapsaný i v jídelníčku. Takže na tom skutečně nevidím nic špatného. Říká se, že každý musí sám na sobě vyzkoušet co mu sedne a co ne. Popravdě řečeno, měla jsem ho jen v nemocnici (6.den) a pak jednou doma (8.den), ale necítím se na to a nejím ho....
verčo, martino a spol.: Ohledně toho krému z větrníku a třech jednohubek - ANO, je to moje chyba a vím to. Psala jsem to tady ne proto, abych byla litována, ale aby pooperační stravování nebylo příliš podceňováno. Člověk se cítí dobře a myslí si, že už může to i ono, ale nene :?

Jinak - dnes ráno už je mi lépe a neplánuji žádné další hody :oops:

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 08:59 

Martino
no tak k tomu ti mohu říct je jedno, a to sice to, že kdybych se stravovala tak jak mi bylo doporučováno v pooperačním režimu ( a jde hlavně o množství ) tak si ten žaludek rozervu.
Takže asi tak...
14 dní je tekutá, a 14 dní je kašovitá - a pečivo není ani tekutá ani kašovitá forma stravy.(Když pak u kašovité nepočitám třeba zahuštěnou polévku rozdroleným toustákem,rozňácanym na kaši nebo tak.) Sorry tak to vidím já.
No ale držim palce, a už nevymejšlej blbákoviny :-)

-62kg.

Naposledy upravil zakletá dne 25 zář 2011 09:01, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 09:00 

účetní Martino
však jo ... a obdivuji tvoji odvahu to napsat a jít s tím ven pro ty ostatní ... páč myslím, že nejsi jediná kdo takhle zhřešil nebo zhřeší ale nepřizná to ... :wink:

PříspěvekNapsal: 25 zář 2011 09:02 

zakletá - nezbývá než souhlasit. Mám nervy jednak na sebe, ale taky na to, že se nemohu spolehnout na svůj jídelníček od nutriční. Copak žádní doktoři sem nechodí, aby se dozvěděli co je pro nás dobré a kolik?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1015, 1016, 1017, 1018, 1019, 1020, 1021 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina