účetníMartina asi dostane na zadek...jako účetní si měla dobře spočítat, kdy si může dát tu hrůzu, co do sebe narvala tak brzo po operaci.

Děvče, je dobře, že jsi to sem napsala, jako výstrahu ostatním. Jen Tě lituju, že Ti je tak zle. Zkrátka chybama se učíme. Někdo dodrží nařízení, někdo dá na rady druhých a jiný musí sám narazit hlavou do zdi. Tak se Ti jistě rozsvítilo a budeš už hodná, jak slibuješ výše.

Tak ať už Ti je zítra dobře!
Mondule tak mi Jane-jane dnes předala botky, seš vážně poděs, ale děkuju moc. Už jsem se na ně byla 2 x dívat...to je barvička, mňam!
Jo a prý ten fén snad by měl jít spravit, tak ho vezmu pak k sobě a manža se na to podívá. Spraví-li, tak Ti ho přinesu na kontrolu, rozprasí-li ho a poničí ještě víc, skončí v popelnici. Tedy ten tén. Jinak dnes jsem měla chuť tam vložit i toho manžu, jelikož si stěžoval nějak moc hlasitě, že máme doma binec. A přitom ležel na gauči a v ruce ovladače. 2 ovladače. Ten třetí totiž zrovna nefunguje. No není to drzoun?
Tak holka, ať se Ti dobře daří a děkuju.
Qwysko prosím Tě, jakou jste to měli houbu? Kombucha to jistě nebyla, viď? Vidím, že nějak váznu ve znalostech těch Vašich nápojů. Ač to nebudu asi nikdy potřebovat, přece jen bych ráda věděla, čím se to nalejváš...abych zas jindy a jinde nevypadala jako úplnej ignorant mimo mísu.
Balabáne tak kdypak přijedeš na kontrolu? ...už jsem to tu jednou, myslím, psala, že se po Tobě ptaly sestřičky z lůžkovýho, jak se Ti daří a jestli jsem Tě viděla...že prý jsi krásný chlap a budeš ještě krásnější po pár kilech dole. Že by ses jim tam šel osobně předvést?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014