Krásné pondělní ránko všem !!!!!!
Tedy holky, nebyla jsem tady jeden jediný den a než jsem se pročetla všemi Vašimi příspěvky, dalo mi to celkem zabrat. Pořádně jste účtence (fakt skvělý nick) vyčinily i když ze všech příspěvků bylo znát, že jsou myšleny v dobrém. Mezi náma před účtenkou vážně smekám a to za to, že to přiznala a tím velmi živě varovala nás ostatní co máme před zákrokem abychom si nechaly zajít chuť hřešit tak časně po opce. Já osobně jsem ji za to moc vděčná, sami víte jak to je, člověk se už cítí relativně v pohodě a tak si řekne, že maličký kousek neuškodi. Já vím, že jste zde mnohé psaly, že kašovitá strava až tři měsíce....a všechny Vaše příspěvky hltám zcela nenasytně a plánuji se jimi vážně po operaci řídit, ale jsme jen lidé chybující...A to co udělala a přiznala účtenka je pro mne velikým zdviženým prstem a pokud ne něco budu mít chuť, docela jistě si na toto storry vzpomenu a nezhřeším.
účetní Martina: holka, co mi to děláš? kdyby jsi jen věděla jak mi po přečtení Tvých řádků (česnekové jednohubky) začala tlouci pumpa, ty jo, jsem šťastná za Tebe, že jsi už v pohodě, dávej na sebe prosím Tě pozor. Nezapomeň, že se 19.10 máme sejít, netušíš jak se na to setkání těším, tak už prosím nepáchej žádné hokusy pokusy, ať se dočkám
bossice: moc díky za zde připíchnutou webovou stránku se spodním prádlem, je fajn a ze skvělé ceny
hradec: podej zprávu jak jsi dopadla v Porubě

40 let, nejhodnější manžel pod sluncem, 4 děti
1997 - pevná bandáž, Jičín
2011 - 19.9. odstranění bandáže MUDr. Holéczy
2011-
TUBU 1.12.2011 -MUDr. Holéczy