betka,zamalka tak naprosto stejný problém řeším také. Já navíc jdu na dvě, takže výmluvy musím dobře promyslet

. V práci rozhodně nehodlám nikomu nic vysvětlovat, protože dělám taky mezi ženskýma a 3 jsou štíhle, jedna dokonce velmi a velmi si na tom zakládá. Vždycky řeší jak je tlustá a že zase přibrala, to už ani nekomentuju, ať si třeba chcípne na podvýživu, to se fakt nedá ani komentovat. Pak je tam jedna, která je už postarší, ale celý život pořád drží nějaké diety, ale rozhodně to na ní není vidět. To je takový ten typ, co pořád předhazuje jak nejí a drží dietu a že vlastně neví z čeho je tlustá, ale pak z ní vypadne, že k večeři měla steak či zavináče a vychrupla flašku vína

. Hlavně, že nejí pečivo. Jednou když zase takhle vykřikovala jak nic nejí a pije jen šťávy, jsem jí nenadále potkala u autobusu a měla drobky na puse a na poprsí

. Ale nic nejí

. Já nikomu nic neříkám, když se na mě nekdo podívá, tak mu musí být jasné, že dietu nedržím

, ikdyž už si taky všimly, že určité věci nejím, tak se ptaly jestli držím dietu. Tak jsem řekla, že mám nějaké problémy se žaludkem, což je vlastně pravda. Taky jsem je už připravila na to, že jdu na operaci. Vymluvila jsem se na srůsty

po jedné operaci. Tuto verzi předhodím i manželovým rodičům. Tu druhou budu prezentovat jako žlučníček, což možná bude i částečně pravda

. No prostě jsem bajkař jako Ezop, kam ten se na mě hrabe

. Jen doufám, že už budu konečně úspěšná jako ostatní.