Přeji krásný večer již z domova, po minidovolené u naší krásné
sojky Jane a jejího sympatického muchlomě

Bylo tam krásně, ale bohužel krátce, ale už víme kam se vypravíme na dovču příští rok

Prohlédli jsme si sklárnu, Mumlavské vodopády, já si nějak popletla údaje na webu a tvrdila manželovi, že jsou 300 m od hotelu a pak se divila,že je to dále, no pak jsme na to přišli, je tam 300 m ,ale převýšení, tak se mi manža smál, jestli jsem tam chtěla lézt kolmo k zemi nahoru
Cestou zpět jsem to vzali přes Tesco v Ústí a nakoupili domů jídlo, protože doma v lednici byla jen zima , pak zajeli k mamce pro hafana, ta nás vítala jak kdyby nás neviděla rok, ale je utahaná lítala tam 2 dny s mamky jezevčicí tak dospává.
Já si jedu zítra dopoledne na masáž, pak do Pronatalu domluvit kdy nás vezmou na další pokus o mimi a nakonec mi přijde kamarádka udělat nové drápky

V sobotu jede manžel do Prahy na setkání počítačníků, tak možná pojedu s ním, nechám se vyhodit na Zličíně a až už budu mít plné tašky, tak pojedu krtkem za ním a pak domů, má od 17:00 srazík se základkou, tak ho tam povezu a v noci zase pro něj, asi budu rozvážet i jeho spolužačky, jako pokaždé

Hezký večer všem a Jani tobě ještě jednou děkuji za vše

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.