Ahojky
VŠEM z Krakonošova
Právě jsem se vrátil z hradu...ehm ehm... oprava z Turnova od pana doktora Jemného. Po všech laboratorních, sono a rtg vyšetření mohu konstatovat, že chirurgicky je můj břuch OK.
Sono ale objevilo cystu na levém vaječníku, tož opravdu rok plný břišních nálezů

...nevím jestli to rozpoutal odejmutý žlučník, bo kterej jinej ďas, ale pravda je, že jak se jednou dostaneš do doktorskejch ručiček, dycinky si něco najdou
V čekárně jsem si moc hezky popovídala s
Iva63 (a jejím mužem) - je to moc fajn a sympatická ženská. Moc bych jí přála, aby už konečně ustaly její problémy po abdu (voda), tož se přimlouvám o hromadné posílání síly jejím směrem, aby brzo ukončila své trápení

.
Pak jsem samozřejmě navštívila náš oblíbený
pokojíček č.500. Čekala jsem, že přijdu do velkého mejdanu - leč ten se zatím nekonal. Obě kočky - jak
Rendykrc, tak
AlenkaM jsou v pořádku. Rendy si už sama s kabelkou fičela na záchod, Alenka tento pokus vzdala. Prý kdyby to věděla ....

..... no určitě vám své pocity vylíčí sama. Ale její slova, že bříško bylo proti nohám procházka růžovou álejí hovoří za vše
Ne vždy se vše hezky a bezbolestně hojí.... to je holt život a daň za krásu. Tak prosím i
AlenceM posílejme energii, aby bolesti brzo přešly a byla zase FIK
Jinak AlenkaM specielně moc zdraví moRAFskou větefff :!:
Annax .... mám z tebe radost

.... absolutně jsem věřila, že to dáš a opět jsi mne nezklamala
Scalla... nervy zabal do pytle a hoĎ do popelnice..... pozitivně se nalaĎ a těš se na brzký štíhlý život ty naše krásná řekyně
Vlada ... ahoj ty Ďáblice
Vidím přihlášenou naši
Katarínku....moc zdravím kočule
Boss, Mattonko....děkuji