Holky, je to tak, v Turnově je na chirurgii opravdu jeden pokoj s 5-i lůžky...je to pokoj, který prý nelze ani při nejlepší vůli zrekonstruovat do solidnějšího stavu. Nachází se v "jádře" původní staré nemocnice a odpady a přívody prý to limitují. Bohužel se většina Hrubáčkových pacientek soustřeďuje právě sem, nejspíš to tak upřednostňuje primář oddělení. Staré babči dávají na tenhle pokoj jen v případě, že pokoje blíž k sesterně jsou jimi už obsazené. Navíc z jednoho pokoje na druhém konci chodby udělali letos v létě druhý nadstandard, takže nám chlapi obsadili i jeden třílůžák s příslušenstvím.
No a na ARO prý byla jedna nepříjemná sestra, ta tam už nepracuje. A dokonce jsem teď slyšela 2 stížnosti na jednání anestezioložky. Jenže "všude je něco" a mě to rozhodně neodradí od mého rozhodnutí a protože jsem na případné útrpnosti připravená, nemůžou mě vyvést z míry. Jak psala Zapletalka, špunty do uší...ale mě napadlo něco mnohem zábavnějšího...vezmu si s sebou sluchátka = krytky, co si nasazují střelci při střelbách a až začnou přiblblé debaty, řvoucí televize či nehorázná chrápání, nasadím demostrativně "sluchátka" a bude pohodička!

Na druhou stranu lituju budoucí spolupacošky, jelikož prý chrápu a na zádech to bude motorová pila v akci zcela jistě. Ještě si s sebou vezmu kolíček na prádlo, kterým si při spaní skřípnu frňák (tam ve vnitřním chřípí) a taky tkaničku, kterou si upevním dolni sanici ke zbytku palice - mašlička nad čelem mi bude jistě slušet.
LF, LF, LF...sledovala jsem debatu...dnes jsi zjistila, v čem byl problém. A v čem byl? Zajímá mě to! Ráda bych to zvěděla.

Taky občas udělám nějaké "boty" a tak je dobré vědět, s čím se můžu případně setkat a tudíž se tomu vyvarovat. Při mém věku už netrkám rohama rovnou do zdi a vezmu zavděk radou. Takže už si natluču málokdy.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014