fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 10 zář 2025 23:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1084, 1085, 1086, 1087, 1088, 1089, 1090 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 09:09 

máš pamatováka perfektního a máš pravdu. Stálo mě to dost dlouhou dobu oddalování přiznání a strachu se přiznat a požádat o pomoc. Protože všichni předtím byli jen úspěšní, a to já zpočátku taky. A najednou jsem nevěděla sama co se sebou, a tak jsem se nakonec tenkrát odhodlala a napsala, že ten problém tady je, a vidíš je to už víc jak 3 roky a bylo to to nejlepší, co jsem tenkrát pro sebe mohla udělat. Svěřit se :wink: :wink: , a proto VÝZVA pro ty, kterým se nedaří a chodí sem třeba na tajmo, dostaňte to ze sebe, tím, že to řeknete tady mezi svými, i když katka to řekla jinými slovy, ale přesně to vystihla........... uleví se vám a tu pomoc, pokud ji budete chtít, tady vždy najdete

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 09:16 

I já jsem jedna z těch kterým se nedaří zhubnout,spíše naopak,ikdyž dodržuju režim,piju,jím,poctivě si odvažuju,stejně přibírám..a to,co mám v metříku už dááávno aktuální není..a popravdě,začínámlitovat toho,že jsem už tehdy nešla do bypassu,ikdyž mi před tubu bylo řečeno,že pokud tubu nepomůže,udělají mi bypass..jenže..to rozhodování je opravdu těžké..a řeči,že potřebuju pohyb si nechcte,to vím taky,ale pořád jsem ještě dost nepohyblivá díky odběru štěpu z kyčle..a co se týče jídelníčku,nikdy jsem nejedla zdravěji než ted,posledních několik týdnů..a stejně jde paradoxně váha jen směrem nahoru..

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 10:22 

ahojky, tak se přidávám, taky mám pocit, že zas tak moc nejím, stává se ze mne býložravec, díky bandáži začínám být vegetarián, maso prostě neprojde, rohlík, chleby taky ne, bohužel, dříve jsem nejedla vůbec sladké a po bandáži není nad čokoládičku, to je vypozorovaný problém hodně bandážovníků, že se přeorientovaly chutě, ale dá se to ukočírovat, váha se mi cca po 3měsících zastavila a teď jen bojuji, chvíli nahoru, chvíli dolu, kdybych nezačala mít problémy s bandáží, překyselenost, tlak v místě portu a kdyby rodině nevadilo mé stálé dušení, asi bych se na vše vyprdla a prostě zůslala ve stavu neschopných se sebou něco dělat, do zrcadla se raděj nedívám, moje tělo ke mně prostě nepatří, teď jsem se nastartovala znova a ta mrcha prostě musí ven je tam 4 roky a udělala víc škody jak užitku a když bude dobře, tak chci bypass, chci už vypadat trochu normálně!!!!

10.4.2012 Turnov bypass

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 10:32 

Bestickova - ale ty máš - teda alespoň myslím - ještě nějaké zdrav. problémy,ne ? To znamená třeba léky a pod a pak to s nehunutím-hubnutím určitě má souvislost. Alenka,která má taky zdrav. problémy,ikdyž teda asi jiné,tak taky nehubne . . . Je vidět,že ani tubilizace není vhodná pro každého.
Navíc jsem přesvědčená,že velkou roli u tebe mohlo sehrát těhotenství a režim s miminkem taky nedává moc prostoru se na sebe soustředit. Pokud - jak píšeš dodržuješ porce a stravovací režim,tak je chyba jinde v těle a chtělo by to odborníka. Nejlépe takového,který se pokusí tu chybu odhalit a nebude se na člověka koukat skrz prsty . . .
Naprosto chápu tvé obavy z dalšího zákroku. Obzvlášť teď,když máš doma mimi. Vendulce bylo o měsíc víc než je tvojí Elišce,když jsem šla na tubu a to dilema bylo děsné.

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 10:41 

Luci mám,to ano,cukrovku a lehce rozhozené hormony,ale jak řikala mudra,není to zase nic až tak extrémního,co by mělo ovlivnovat váhu..nicméně..nejsem se sebou spokojená a začínám prožívat to,co před lety..deprese,deprese a zase deprese..Myslím si,že si tím každý prošel..a ten pocit,že jsem selhala je strašný..Pořád si říkám,že je chyba ve mě, a asi nejspíš je,jenže kde??Před 3 rokama se o tubu moc nepsalo,když jsem byla na normálním pokoji,sestra mi na jídlo donesla rohlík s máslem,džemem a bílé kafe a říká mi,P.Bestová snězte aspon tu střídku..při propuštění mi doktor do zprávy napsal měsíc na tekuté a nashledanou..Víc nic,to až ted,poslední rok a něco se veřejně píše o porcích,o tom kdy co a jak začínat jíst..u mě to bylo všechno formou pokus-omyl..

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 11:08 

Besti - vidím to na pořádné vyšetření i třeba u jiného doktora. Aby se mrkli i na žaludek,jestli není zvětšený a tak , ale stejně si myslím,že ten problém bude jinde. Taky to,co vidí jeden Dr tak, může vidět druhý jinak . . . Držím moc palce !

Jitko
- ty máš prostě bohužel typické problémy s bandáží . . . Ach jo a zdálo se to být tak bezvadný . . . Je dobře,že jsi to nevzdala a taky ti moc držím palce !

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 11:21 

moni b.
to není pravda, máš ještě mě :lol: . taky si vzpomínám na housku k snídani po převezení z JIP na normální pokoj a to jsem byla rok před tebou. o co to mají dnešní nováčci jiné, a to mají ještě věrču, ale já jim to přeju, není nad rady osobní. manuál ušitý na míru neexistuje, ale přesto je fajn, že se tady najdou lidičkové, kteří rádi poradí a navedou správným směrem.
moni a ty nesmutni máš krásnou élišku, až dozraje čas, půjdeš do toho znovu, na tě moc dobře znám, ty to nevzdáš, si bojovnice. hlavu vzhůru.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 11:37 

Jani,no prvni krok jsem uz udelala,rozhodla jsem se s tim neco udelat...

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 11:43 

Jdu vás všechny pozdravit.
Moni držím palce, určitě ses rozhodla správně :)

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 11:56 

Beruško,rozhodla jsem se,půjdu do bypassu,pokud mi nedoporučí dr.něco jiného..Jen to už nebudu řešit v Ostravě..

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 12:00 

Prajem príjemný deň, ja vás dnes len čítam, tak chcem napísať Bestickova, držím palce, nech si len a len spokojná-s tými depresiami ťa plne chápem, tiež to zažívam po každom neúspechu. Ale musíme si veriť, že tentokrát to bude OK a žiadne priberanie a depresie už nebudú. :wink:

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 12:09 

Moni tak to je super, jen můžu vědět proč né v Ově?
Já jsem s bypassem zatím spokojená, i když teď opět nějak stojím, ale snad se to zase rychle rozjede.

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 12:13 

Hezké odpoledne všem :wink:

holky,

mě se nadaří taky s váhou dolů, hodně dlouho stojím, když se hnu, tak o 2-3kg a zase stojím třeba i 3 měsíce.

Ale já u sebe vím, v čem je problém, přiznám se, ikdyž možná dostanu dršťkovou ale nedodržuji odstup mezi jídly a nemám dostatečně pitný režim... piju, to jo, ale kafe a občas vodu, za den ani nééé 1 litr...

Pokud chci jít s váhou dolů, musím najet na pravidelnost, kterou nedodržuji. Vím, že když budu jíst pravidelně a pít 2l denně, že ty kila půjdou dolů. ale jsem lajdák...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 12:15 

Mattonko,vidíš,já se hlídám,piju i víc než 3 litry a stejně to jde nahorů..paradoxně když jsem jedla co jsem chtěla a kdy jsem chtěla,tak bud váha stála,nebo to šlo o pár deka dolů..

PříspěvekNapsal: 11 říj 2011 12:21 

bestickova
ještě ale musím přiznat,. že když stojím s váhou, jdou dolů centimetry, takže aspoŇ nějaké pozitivum...
já, kdyžž jím pravidelně a piju, tak hubnu ale když naopak-což dělám ted a to je špatně.. tak stojím :roll: :lol:
chce to spolupráci v hubnutí... aspoň u mě ...

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1084, 1085, 1086, 1087, 1088, 1089, 1090 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina