Dobrý večer vinšujuV první řadě bych chtěla poděkovat
Verči a Mattonce ... byla jsem dnes na kontrole v Motole s né moc příznivým nálezem a holky mě tam přijely podpořit .... doufám, že mají ty palce co mi v čekárně držely rozmačkaný a já se do měsíce dozvím, že se tam nekodrcaly za mnou zbytečně ...
Annax pálení svíčky zatím neodvolávám ....
A abych tady jen tak nemlžila, tak jdu s pravdou ven a sem za váma .... jak většina z vás ví měla jsem nález na štítce a byla mi komplet odstraněna ... no a dalo by se říct, že téměř do roka a do dne mi na sonu zjistili zvětšení lymfatické uzliny a v jedné z těch uzlin hypoechogenní uzel takže je tu zase podezření na rakovinu, ale může to být i z nachlazení ...
Takže jsem v očekávání co z toho vyleze ...
Nechci litovat nechci v podstatě nic, snad jen trochu víc pozitivní energie mým směrem ...
Píšu vám to sem, protože to může potkat kohokoliv, tak ať alespoň jste zas o něco chytřejší ....
Mám možnost srovnávat lékářskou péči v různých koutech republiky a můžu vám říct, že Motol u mě těžce pohořela .... tam je prostě člověk brán jako další kus v řadě a přístup k pacientovi, který se bojí a má nervy na pochodu je katastrofální ...
S čistým svědomím můžu říct zlatý Brno a Turnov ...
Takže asi tak to fčil se mnou je ... jo a po 3 týdnech se mi zase konečně hla váha, tak jdu změnit smajlíka, ale metřík posunu až 14-týho ... to je den mé operce