fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 zář 2025 09:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1094, 1095, 1096, 1097, 1098, 1099, 1100 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 09:09 

Elamicho holka vubec se kvuli kr...učitelske nenervuj sedni napiš na město protože zřizovatel je město a uvidíš ten tanec .Dělala jsem ve školce 20let a vím co některé kravky dovedou a ředitelka nic dělat nebude aby neměla s tím praci.Nedej se děti jsou pak zbytečně vystresované :!: :?: :lol:

Je mi 44 let, mám 2 děti, jedno vnouče, a jednoho manžela (občas bych i darovala), 19.9. 2011 nástup a 20.9. 2011 tubu Turnov, už se nemůžu dočkat:)Pokud nejde o život,tak jde o h...o

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 09:39 

..elamicha.."paní učitelka" se minula povoláním, ne? jinak té energie bychom potřebovali spoustu, aby se vše zvládlo a my mohli klidně žít :(

41 let, vdaná, 14letá dcera...konzultace dr. Hrubý 25.8.2011..všechna vyšetření zdárně za sebou ;) termín TUBU 17.-18.10. SNAD UŽ TO VYJDE ;) ..A VYŠLO :D 18.ŘÍJNA 2011 ZDÁRNĚ ODOPEROVÁNA PŘI VÁZE 125 KG NAŠÍM SKVĚLÝM HRUBÁČKEM ;)

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 09:43 

Praje sa krásny slniečkový deň. :)
Kočky po operácii zdravím a prajem skoré zotavenie.
Elamicho, s tou učiteľkou to ozaj riešte, nie je to normálne, aby deti, ktoré doma žijú v zdravom prostredí na seba nabrali stresy a záťaže v škôlke, kde sa majú rozvíjať ich dovednosti. :| Ja som narazila na jednu kravuľu so starším, tá mala v zuboch, že malý je Slovák. Tak tiež mala niekoľko výlevov, poslala nás aj za psychológom, že je určite hyperaktívny. Tak sme s ním boli rovno za profesorom v Prahe, ktorý sa týmto zaoberá, malého skúmali na prístrojoch a výsledok bol taký, že malý nie je hyperaktívny, ale má vyššie IQ a v škôlke sa nudí, má málo podnetov. Tak takto nejako znel aj posudok, s tým, že pán profesor odkázal pani učiteľke, že sa má deťom viac venovať. Samozrejme, že potom so mnou už neprehovorila vôbec-ani ma neodzdravila. :shock: Ale malý už mal pred koncom-bol predškolák, tak sme to dobojovali. Druhého synátora budeme radšej voziť do Bolky.
Bambulka a Nedka, držím palce, nech sa vám to urovná a máte viac dôvodov pre úsmev na perách. :) Na tieto stavy asi bude vplývať aj táto zmena počasia, my to doma máme tiež také nemastné, neslané...Manžel pracuje do noci, ja sama s deťmi, občas som večer totálne unavená, znechutená všetkým. A keď príde domov, chcem sa porozprávať, tak neni s kým, on je vyčerpaný, nevládze sa mi venovať. :? Ale tak musíme veriť, že to bude lepšie.

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 09:54 

betko..nic jiného ani nezbývá...

41 let, vdaná, 14letá dcera...konzultace dr. Hrubý 25.8.2011..všechna vyšetření zdárně za sebou ;) termín TUBU 17.-18.10. SNAD UŽ TO VYJDE ;) ..A VYŠLO :D 18.ŘÍJNA 2011 ZDÁRNĚ ODOPEROVÁNA PŘI VÁZE 125 KG NAŠÍM SKVĚLÝM HRUBÁČKEM ;)

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 09:57 

Ahoj všichni!
Vlado gratuluju k úšpěšnému návratu do práce!!!
Elamíšo, to si nenech líbit, ale do PPP ho vezmi, to mohu jen doporučit, a i Tobě to prospěje, oni Tě vyslechnou a stojí na straně dítěte!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 09:59 

Nedko a čo ty? Už tešákuješ do Turnova? Ja som sa dnes vážila a musím sa začať kontrolovať, lebo tie všetky stresy a nervozita sa začali ukladať. Mám o kilo viac, ako na konzultačke. :shock: :cry:

Obrázek

výška 172cm

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 10:03 

elamíšo, doporučuji jednat tvrdě, PPP po vyšetření mého syna volala učitelce, hezky jí domluvila a ta pak v průběhu 1 měsíce nasázela synovi, dyslektikovi 7 kůlí za sebou, toť reakce některých našich učitelů, až po mém veřejné vystoupení na třídních schůzkách si dala celkem říct, přeju pevné nervy! :!:

10.4.2012 Turnov bypass

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 10:32 

Pěkný den z chladného Bruntálu.

Boss díky za radu. :P :P A moc moc tě zdravím. :lol: :lol: :lol:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 10:54 

..betko..no jo už se připravuju ;) mamka mi ale udělala trochu čáru přes rozpočet..jsem si myslela, že mi ještě uvaří něco dobrýho a ona nebude o víkendu doma :( tak ale jedu k ségře a sejdu se s mondulí ;) a v pondělí razím ;) jinak mě se podařilo dát dolů víc než hrubáčkem doporučovaných (nebo vyžadovaných ;) ) 5 kg..k dnešku je to skoro osmička ;)

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 11:13 

Fíha, Nedko, tak to si moooc šikovná. Blahoželám. :D

Obrázek

výška 172cm

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 11:14 

Tak jsem pomalu přešla na pevnou stravu a dnes v práci jsem si dala s holkama normální oběd. Do dneška jsem v práci byla jen na polívkách. Ale to "normální jídlo" nemá cenu. :x
Za 70 Kč jsem snědla 3 lžíce rýže a 2 kousky masa. Pokud si nenachystám jídlo předem doma, tak v práci budu preferovat polívky za 13 Kč :lol: Za málo peněz hodně muziky 8) :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 11:55 

Zdravím.... :wink:

Elamicho Michalo michalovitá, jakto, že jsem tě viděla v celém černém :twisted: :twisted: :twisted: kdepak máš krásnou růžovoučkou mikinu, která Ti táákkk sluší !! :roll: černé triko, černé kalhoty, černá mikina a takto prosím jde pro synátora do školky - nebo na pohřeb, dle oblečení?? :roll: :lol: :lol: :lol:

Co se týká pú ve školce - kterou má?? my tam neměli žádný problém, ale je pravda, že tam už 4 roky nechodíme a že jsme chytli nejlepší učitelku, ke které všichni chtěj :) ale tohle a hlavně takhle, kdyby to vybalila na mě a ještě k tomu před lidmi - tak to by něco viděla teda - bych jí tam sjela na 3 doby, že by si víckrát nic nedovolila, tohle si nesmí dovolit a jestli si tím hladí své ego, tak u mě by nepochodila teda.

Jinak také chválím za pití - pěkně za pochodu s kočárkem :wink: nevím teda, jestli to bylo schválně přede mnou, když jsi viděla auto nebo je to tak vždycky, ale chválím !! Kdyby jsi šla sama s malou, tak snad i z toho auta vylezu na pár slov, ale znáš to - lenost je silnější :lol: :lol: :lol: :wink:
Ale ten pitný režim si u Tebe ještě zkontroluji 29/10 :lol: :lol: :lol: Jen doufám, že nebudeš fungovat jako řidič a že si dáme pěkně do zobáčků :wink:

A já mám už snad nakoupeno všechno na zítřejší akcičku, jen večer s tatou dojedeme koupit nějaké to pitivo - alko i nealko a můžeme začít... :oops: :lol: :lol: :lol:

ted jdu připravit maso na domácí klobásy, už se těším, až je vyndáme z udírny zítra :oops: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 12:17 

ŠMÍRÁKU-VĚRČO - co se týká mého ohozu,v černém jsem šla protože růžová mikina je mi VELKÁ!-nedá se v tom chodit.Ostatně ta černá je mi velká taky :lol: :lol: Jinak děkuju za kopliment :oops: ,že si pamatuješ,že mi to sluší..Ale to neomlouvá Tvoje šmírovací manévry!- to se to šmíruje,v autě,ještě tam má tónovaný skla mladá paní :lol: :lol:
K mému pití :piju i v posteli,neboť jsem zjistila,že čím víc,tím líp! :roll: a váha pak nestačí odečítat.Takže ty 4 litry za den v pohodě vypiju.nebylo to kvůli Tobě,ale člověk nikdy neví,kde se vyrojíš.. :shock: :lol: :lol:
Jo,paní učitelka je to z Autíčkové třídy,jméno nevim,ale já už si jí pojmenovala :lol: :lol: Kráva Namachrovaná :lol: neboj,v pondělí tam semnou jde pan táta,tak jim to řekneme..a půjdeme i za ředitelkou..
Jo lenost je silnější,to si budu pamatovat,ani tu RUKU nezvedne na strohý pozdrav :!: :evil: :evil:
Toho 29/10 asi budu řídit....víš přece,že nepiju :oops: :oops:
Takže asi tak...

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 12:22 

jsem věděla, že Tě vyprovokuji k činu :lol: :lol: :lol:

hele ale to řízení se mi vůůůbec nelíbí.... nechám pro vás dojet a zařídím i odvoz, co vy na to, jako svazáci ?? to s Tebou bude jinak houno, když budeš naprosto střízlivá :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 14 říj 2011 12:28 

Ahoj holky vsem :D
Po delsi dobe se opet hlasim :wink:
Ale tak ja si tu stejne pisu sama se sebou tak to beru a jen se sem tam ohlasim aby jste vedely ze jsem jeste nezkapala nekde :) :)
Ja mam dnes pripraveno na bramboraky ale panove je chteji teple tak cekam az dorazi dom :) :) :) :)
No a dnes mi taky prisel termin Ondraskovi opky v Motole tak jsem z toho mirne uz nervni,ma nastup 9.11. bobisel muj malickej :roll: :roll: :? :?
Vcera jsem byla UTZ a mimisek krasne roste a mele sebou a mele-no proste kraaaaaaaaasa.Jeste nebylo videt coto je-ale ono to pres tu moji pneumatiku pujde asi tezko.Sice mam 35kg dole na brise mam porad spekacek a poradny-proste zadny previs ale spek-zhubla jsem vsude jan na brise opet ne :o :shock: :lol: :lol: :lol:
Tak jdu vydrbat koupelnu at mam alespon toto z krku :) :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1094, 1095, 1096, 1097, 1098, 1099, 1100 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina