Elamiško to je tedy ta úča kráá..a.
Zažila jsem něco podobného, když děvčata nastoupila ve 4 letech do školky. Byla ve třídě u p.ředitelky. Děvčátka byla stydlivá, protože byla pořád nemocná a tak jsme mezi děti moc nechodily. Ve školce nastal problém, protože tam říďa měla zavedeno, že každé dítě při příchodu jí podalo ruku a nahlas pozdravilo. Děvčata se styděla a ona to s nima začala řešit před CELOU třídou, že dokud jí nepodají ruku a nepozdraví nahlas před celou třídou, tak si nesmí jít hrát. Ještě mi to řekla v šatně, když jsem pro ně přišla, že si ráno poplakaly a vylíčila mi jak to bylo. No můžu Vám říct, že jsem vzteky neviděla. Takže jsem jí řekla, o co jí jde. Jestli chce holkám školku znechutit, tak ať pokračuje. Ale jestli se dozvím, že je tímto způsobem šikanuje, protože oni při příchodu do třídy pozdravily (jen ne podle pravidel p.ředitelky), tak to budu řešit jinde. Jen čuměla a snažila se ospravedlňovat. Tak jsem jí řekla, že mě její vysvětlování nezajímá, že svoje jsem jí už řekla. A byl klid. No tedy ne úplně, vždycky měla nějaký problém, jako, že pod oteplovačky mají ponožky a tepláky a ne punčocháče. Nosí šálu a ne nákrčník. Chtěla zaplatit školkovné na 4 měsíce dopředu. Manžel nebo já jsme nastoupili a řekli, že prostě to tak bude a hotovo. Ke školkovnému nám řekla, že takhle to ostatní taky platí a my jsme jí řekli, že na ní taky nikdo nechce nájem na 4 měsíce dopředu a že na to prostě nemáme a budeme platit měsíčně. No a šlo to, jen si hospodářka chtěla usnadnit práci. Tak to túúúúdle.
Jinak za týden už budu po operaci, teda doufám. Akorát jak se to tak blíží mám ze všeho nějaký nervy, že žeru jako doga, hlavně čokošku, protože po té mi není špatně (zajímavé), takže na váhu se doslova bojím i podívat, ale budu muset. V pondělí mě čeká u obvoďačky předoperační vyšetření

.
Všem přeju krásný víkend a moc toho nenamelte, jinak to nestihnu dočíst

.