Turnov - tak plikačka Zdenička už jest odejita domů a Břehule zůstala na pokoji s jednou skoro hluchou paní, s kterou si tedy moc nepopovídá a s tou babičkou...prý se vůbec nevyspala, jak babička hrozně vyváděla, chrápala, kašlala, prala se sestřičkama a křičela atd....Břehule zítra jde domů, i když by si mohla pobýt klidně déle, ale v téhle situaci z pokoje ráda uteče...čeká ji ještě dnešní noc, kdoví, jaká bude...nejspíš zase krušná

. Aspoň, že se cítí dobře a i s pitím to je slušný.
No a dneska jsme měli setkání - Benny s Radkem + bossice s bossákem - na ostrých střelbách v Semilech. Na Benny jsem hleděla dosti vyjeveně, protože má nový image a je to špica! Na studentku pak mrsknu nějakou fotku.
Cestou zpět jsme se stavěli na Kozákově...jsem konečně vylezla až nahoru na rozhlednu a nemohla se pak utrhnout k sejítí dolů, jak tam bylo nádherně. Bezvětří, sluníčko hřálo, ve vzduchu spousta paraglidistů a balónů i letadýlka...no prostě krása...scházeli jsme dolů poslední, málem nás tam paní "věžní" zamkla

.
Balabáne Ty se teda řítíš s tou váhou! Nojo, chlape, jsem Ti říkala, že to bude fičák!

A kde zase dneska řádí naše
CHLASTAVA 

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014