Hezké poledne všem
tak jsem zpět doma z nemocnice a jsem za to strašně ráda...
Nastupovala jsem v pondělí a včera šla na operaci (laparoskopii) a ted to ještě nebude 24h po operaci ale už jsem doma
Chce se mi teda ještě po narkoze spát a jsem unavená, takže si dám kafe a jdu hajat. Ale chtěla jsem se tady za vámi zastavit a pozdravit vás.
Jinak jsem docela zklamaná z přístupu lékařů k pacientovi

setkala jsem se se dvěma lékaři, ale jeich přístup ke mě byl jako ... vy nemáte nic vážného ani akutního, u vás je vše v pořádku a jde se dál...
Den před operací se mě lékař ptal, zda vím o případném odstranění (něčeho) kdyby byl nefunkční

šok, o tom mi nic neřekl nikdo a já jsem o tom nevěděla, takže mi řekl, tak teda nic, před operací vás tím nebudu rozrušovat
Tak jsem už před opkou začala litovat, že jsem šla právě do této nemocnice a né jinam, že jsem nechala na doporučení lékaře, za kterého jsem ještě dostala vynadáno, že neposlal ani ultrazvuk
Takže jsem dneska ráno z nemky opravdu utekla, doktor při vizitě nademnou mávl rukou a že je u mě vše v pořádku a šel k další pacientce... Pokud by mě doktor nepustil, řekla bych si asi o prášky na spaní, abych ten den raději prospala....
Jak probíhala operace, co mi dělaly, jak probíhalo celé to vyšetření ... to nevím do podrobna, jen vím, že jsem byla na laparoskopii a že jsem v pořádku...
Takže si jdu lehnout, mám ještě bolesti i po narkoze v ramenách a bolí břicho, tak snad to zaspím.
Ale hlavně, že už jsem doma,...
Všechny jinak zdravím , později napíšu těm, co jsem slíbila, SZ, už na to nějak nemám silu