fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 01 zář 2025 11:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1108, 1109, 1110, 1111, 1112, 1113, 1114 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 09:18 

Ahoj všem !

Koukejte,jaké krásné číslo stránky dneska máme ! Samé jedničky :D

U nás se momentálně moc nedaří,venku je hnusně,staršího potomka mám doma nemocného,prachy nejsou a tak. Útočí na mě hnusná podzimní depka. No a váha samozřejmě nic . . . :(

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 09:37 

Prajem krásny deň-aj keď u nás upršaný.
Nedko, vitaj. Som rada, že si ok, dúfam, že napíšeš storry o tom, čo a ako. :wink: Prajem skoré zotavenie z operácie a úspešné zhadzovanie kilečiek. :D Joj, ja sa už neviem dočkať, najradšej hneď zajtra by som nastúpila. :roll: :oops: :lol: A čo Iriska-spolupacientka? Tá sa má tiež dobre?

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 11:00 

všechny zdravím..rtg dopadl dobře, tak jsem zpátky na osiřelém pokoji..děvčata už jsou doma

41 let, vdaná, 14letá dcera...konzultace dr. Hrubý 25.8.2011..všechna vyšetření zdárně za sebou ;) termín TUBU 17.-18.10. SNAD UŽ TO VYJDE ;) ..A VYŠLO :D 18.ŘÍJNA 2011 ZDÁRNĚ ODOPEROVÁNA PŘI VÁZE 125 KG NAŠÍM SKVĚLÝM HRUBÁČKEM ;)

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 11:03 

Hezké poledne všem :wink:

tak jsem zpět doma z nemocnice a jsem za to strašně ráda...

Nastupovala jsem v pondělí a včera šla na operaci (laparoskopii) a ted to ještě nebude 24h po operaci ale už jsem doma :lol:

Chce se mi teda ještě po narkoze spát a jsem unavená, takže si dám kafe a jdu hajat. Ale chtěla jsem se tady za vámi zastavit a pozdravit vás.

Jinak jsem docela zklamaná z přístupu lékařů k pacientovi :cry: setkala jsem se se dvěma lékaři, ale jeich přístup ke mě byl jako ... vy nemáte nic vážného ani akutního, u vás je vše v pořádku a jde se dál...
Den před operací se mě lékař ptal, zda vím o případném odstranění (něčeho) kdyby byl nefunkční :shock: šok, o tom mi nic neřekl nikdo a já jsem o tom nevěděla, takže mi řekl, tak teda nic, před operací vás tím nebudu rozrušovat :shock:
Tak jsem už před opkou začala litovat, že jsem šla právě do této nemocnice a né jinam, že jsem nechala na doporučení lékaře, za kterého jsem ještě dostala vynadáno, že neposlal ani ultrazvuk :cry:

Takže jsem dneska ráno z nemky opravdu utekla, doktor při vizitě nademnou mávl rukou a že je u mě vše v pořádku a šel k další pacientce... Pokud by mě doktor nepustil, řekla bych si asi o prášky na spaní, abych ten den raději prospala....

Jak probíhala operace, co mi dělaly, jak probíhalo celé to vyšetření ... to nevím do podrobna, jen vím, že jsem byla na laparoskopii a že jsem v pořádku...

Takže si jdu lehnout, mám ještě bolesti i po narkoze v ramenách a bolí břicho, tak snad to zaspím.
Ale hlavně, že už jsem doma,...

Všechny jinak zdravím , později napíšu těm, co jsem slíbila, SZ, už na to nějak nemám silu :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 11:06 

všem přeji hezký den i když uplakaný

Elamicho no super seknë ti to holka jedna jo ty holka jedna příští týden doraž do Kolína mám celej týden volno a Pája chodí do jeslí tak si můžem udělat dýchánek a den si vyber ty mě je to fuk,ale dopolko

holky po 3 dnech nočních a jsem grogy jestli je to věkem nebo tím žaludkem ,ale jsem totálně bez energie,ta práce kterou dělám je hrozně fyzicky náročná :-( je fakt,že váha jede dolů jo aktualizuju asi v neděli až se dám dohromady mám toriž před sebou zítra a v pátek 2 denní a děláme 11ctky :( ,ale jde taky o zvyk než si to tělo zvykne na tu dřinu. Jím v práci po 2 hodinách máme tak přestávky a proto ta váha letí dolů s takovou jsem na vánoce u konce . Ale energii mi dodává můj Marianko vidíme se ,když jdem do práce a z práce :lol: a Pavel? momentálně je klid,protože se vidíme hodinu denně a musí se starat vozí Páju do jeslí a večer ho dával spinkat ,když jsem byla v práci.Pájínek si zvykl ,že chodím do práce chce pod stromeček kolo tak se těší na ježíška .Říká ,že maminka chodí do práce,aby poslala ježíškovi korunky na kolo,to je tak sladký a doprovází mě ze dveří a dá mi pusinku,je to můj miláček :)

PROČ JE VENKU TAK HNUSNĚ TFUJ BRRRRRR

Nedko gratuluj k zvládnuté operaci

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 12:57 

AHOJKY všichni, musím se s Vámi za čerstva podělit o dnešní úžasný zážitek. Byla jsem na kontrole u docenta, předem jsme si s účtenkou domluvily, že se tam potkáme a pokecáme o všem možném. A tak se také stalo, holkýýý ona je úplně skvělá baba, nejen, že je příjemná, společenská, ale vzhledem k jejímu trochu exotickému vzezření je i moc pěkná. Neznala jsem ji jak vypadala před operací, ale dnes vypadala úžasně.
Také jsem tam potkala paní , které se mnou, když jsem byla na odstranění starého bandu ležela na pokoji a po měsíci fakt bomba. Je po plikaci a jde jí to také moc krásně, bohužel na toto fórum nechodí, ale co, hlavně, že se jí daří....
Pak jsme se také seznámili s mladou kočenou až kdesi od Bruntálu, šla na první konzultaci, tak jsme jí řekly o fóru a slíbila, že příjde poklábosit, tak uvidíme.

Je úžesné vidět ty, kteří mají už po zákroku, jak jsou v pohodě a spokojení, už se také nemůžu dočkat 1.12.2011 to snad klapne.

Trochu mráčku nad dnešním sluníčkovým dnem mi uštědřila sestra z anesteziologické ambulance "velmi příjemná". Docent mne tam poslal ať se domluvím na odběry a nutné vyšetření a ta spustila, že musím, to,to,to... musím i psychologa atd. A já jí na to, že je to reoperace, že docent psychologa ani ultrazvuk břicha nepotřebuje a ona jak hluchá mě poslala zpět za docentam pro žádanky...
Tak tam jdu, docent na mě kouká jako z jara, jeho sestřička zvedla telefon, volala té prudičce z anestezie a říká jí to samé co já před pěti minutami....zázrak, už nic nepotřebuji. Řeknu Vám, jsem také zdravotník, ale některé sestry by tam vůbec neměly být, zcela neprofesionální přístup a neposlouchají co jim člověk sděluje.....

Přes to všechno jsem spokojená a nabitá pozitivní energií a to vše díky účtence, tak Vám ji také trochu posílám.

40 let, nejhodnější manžel pod sluncem, 4 děti
1997 - pevná bandáž, Jičín
2011 - 19.9. odstranění bandáže MUDr. Holéczy
2011- TUBU 1.12.2011 -MUDr. Holéczy

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 13:36 

Ahoj všem,dneska je tak divně,že bych normálně celý den spinkala nebo co :oops: :oops: :D

Všem co jsou v nemocnici tak přeji brzké návraty domů,holky já se normálně těch noh začínám bát :shock: :shock: :shock:

Mattoni vítej doma a hrůza jak jsou někteří doktoři fajníí :evil: :evil:

Vlada úplně jsem si malého Pavlíka představila ,juj já se těším na vánoce :D :D :D

zamalka na kočenu od Bruntálu jsem zvědavá,protože jsem z Bruntálu a jsem ráda,že vše dopadlo dobře a že se těšíš

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 13:42 

ahoj všem...

hlásím, že žiju i když sem už moc nechodím, jak jste si jistě všimli......

všem, co mají opku za sebou velká gratulace !! :wink:

Elamicho, Vlado, qwysko pokud budete páchat nějaký pokec, jsem pro každou špatnost, tak dejte vědět, třeba mi to též vyjde i když ted máme docela fičák... :roll: :wink:

Jinak si tu baštím br. knedlík plněný uzeným, zelíčko z cukety a pěkně omaštěné anglickou.... to vám je ale žrádélko :oops: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 14:51 

Lubinko
tam, kde jsem byla, už mě nikdy nikdo neuvidí... sestřičky měly daleko profesionální přístup, než lékaři, ale k čemu je pak lékař, když nad pacientem mávné rukou a bere ho jako vám nic není, můžete domů... :shock:
připadala jsem si tam, jako kdybych jim zabírala místo s nějakou prkotinou, kterou musely odopearovat :shock:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 15:28 

Mattoni,
nevim sice, s cims byla, ale tak hlavne ze uz to mas uspesne snad za sebou, jinak popremyslej, jestli taky 27. nechces/ete jet s nami tim autikem :)

Verco,
co tam provadite, ze mate ficak? Asi je ted dosti prace :) jinak si to nevysvetlim.

Zamalko,
co se potrebuje pak pro reoperaci prosim? Jaka vysetreni, at si to taky uhajim :)

Vlado,
aby ses nekde nesesypala, je to pro to telo asi rozdil, ja bych v tvem pripade klidne u jidla aspon kousla do nejake cokoladove tycinky, at mam trochu energie. Nebo hroznovy cukr si vycucat, kazdopadne pokud budes mit slabost, dusnost, studeny pot, mzitky pred ocima a pocit na omdleni, urcite zpozorni, nohy nahoru a cukrik :twisted: ale to ty taky jiste uz vis. Vsak navrat do prace je jednim ze silnych stresoru uz tak.

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 16:03 

Normalne mam dobry tip pro vsechny, kdo jedou do obchodu a mysli si, ze neodolaji bramburkum ci cokolade :mrgreen:
Dejte si pred odjezdem par susenych svestek z teska a budete mit co delat, abyste se nepotento :lol: jak ja uz jsem mela k bramburkum naslapnuto, ale uvedomila jsem si, ze AHA! Musime jit :lol:

A dneska tu cely den ujizdim na kuskusu se zeleninou a konzervovymi lusteninami, jesteze uz nenechavame otevrene okno, mohlo by se stat, ze se probudim na Mesici :? :shock:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 17:07 

zamalko, já nemám žádné exotické vzezření :lol: :lol: Jsem taky moc ráda, že jsme se tam setkaly, protože je vždycky lepší, když víš s kým si píšeš. A myslím si, že bych mohla o tobě napsat úplně to stejné, co ty o mě. Jsi plná optimismu už před operací! To jsem zvědavá, jaká budeš po "o" :lol: Utržená z řetězu :lol: :lol: :lol:

Docent mě pochválil a do papíru napsal: výborný počáteční efekt operace
Domluvil mi, že 15.11 mi jeho mladší kolegové odstraní mou hvězdu (bouličku) z čela, kterou už tam mám léta, ale v poslední době nějak roste :? . Prý to bude záležitost pár minut. Tak to je fajn.

Nutriční byla taky spokojená, ale prý jím málo bílkovin a mám se v tomto zlepšit. Za ten měsíc a něco jsem ztratila 6kg tuků a 4kg svalů. No, a z toho zrovna nadšená nebyla. Takže teď jsou na řadě sýry, maso atd. Přinesla jsem si ji svůj jídelníček ( i s těmi lentilkami a sladkými Arizonkami 8) :lol: ) a ona hned začala počítat kolik toho vypiju (cca litr), takže mám za úkol více chlastat. No, a pak mrkla na energetickou hodnotu a zdá se jí, že jím málo (cca 800 kcal). Mě se to zdá dost, hm, tak nevím... :roll:

Přeji všem hezký večer!

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 18:09 

Hezký večer všem,
tak začínám balit a zítra hurááá směr Turnov. Mám z toho dneska celý den nějakou běhavku :oops: . Vůbec nevím, čeho se bojím, nebo teda vím, že po narkoze vždycky strašně bleju :roll: a je úplně jedno co mi řežou.

Nedko doufám, že mě šoupnou k tobě a nebudeš tam sama :mrgreen: , teda aspoň do pátku než mě Hrubáček přefikne :twisted: , oooo teda fikne :lol: .

18.8.2011 konzultace v Turnově doplněno5 ml,30.8.2011 pro obtíže -0,5ml

21.10.2011 Turnov odstranění bandu,
27.3.2012 Turnov gastrický by-pass R-Y, 4.1.2013 žlučník
Vzhůru dolů k lehčím zítřkům....

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 18:36 

ahojki děvuchy! :lol:

jaja,zamalka-gratulka k opce!
Mattoni-ty máš teda zážitek,dobře že už si doma,dávej na sebe pozor!
verca-ty si teda baštíš holka!

Dnes jsem byla na pracovním pohovoru,zítra mě mají zavolat jestli jo nebo ne.
Prosím mooooooc o držení pěstiček,díky. :wink: :P :wink:

12/10/12 reoperace bypass při 108kg,primář Vraný,Jablonec nad Nisou - úspěšně zvládnuta!
23/10/13 abdominoplastika,MUDr.Hokynková,Brno - Bohunice.
9/7/14 dokončení metříku
Žádný cíl není tak daleko, aby na něj nedosáhla křídla tvých snů...Obrázek...

PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 18:37 

Jaja
ničeho se neboj ale těš se na nový život :wink:
držím pěstičky, vím, že jsi a budeš v dobrých rukou... :wink:

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1108, 1109, 1110, 1111, 1112, 1113, 1114 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina