Hezké dobré ráno všem, Romčo Kilb.tak už jsem tě včera poplivala a dneska ti přeju jak šťastnou cestu do Turnova, tak na sál i ze sálu do nového života

ve čtvrtek se budu snažit utrhnout a zastavit se, pokud mi Hrubáček moc nevynadá a já nebudu mít náladu pod psa
Ivamoc ti přeju, aby tvoje trápení s kabelkou brzy přestalo tak držím pěstičky
Lubinkoten stroj bych potřebovala taky, bo jinak dolů snad nepůjdu a to jsem si řekla, že do konce roku se dostanu na 99kg... kdééééžééé.... možná tak na velikonoce s bídou...

ty už máš jen 4 kg a seš u cíle
brickbyla jsem na tom stejně, kde kdo si mě bral do huby, kde kdo se mi smál, kde kdo mě jakkoliv ponižoval... od školy... na střední, v práci... někteří kamarádi...
Pak jsem měla několik let zdravotní problém a myslela jsem si, že nejsem na tom až tak zle a že nejsem až tak tlustá... až kamarádka mi řekla, ať zkusím bandáž, začala jsem o tom přemýšlet a přišla na toto forum... kde jsem postupem zjistila i jiné operace a začala jsem se o to zajímat...
Našla jsem tady vlastně svůj cíl ZHUBNOUT, začala jsem sbírat info, šla na vyšetření, konzultace, operaci... v té době, kdy jsem tady začala chodit a věděla jsem, že CHCI, tak už mi byly veškeré posměšky, ponižování a sledování, co si obleču-jedno... už mě to tolik netrápilo, neměla jsem z toho depku a když se mi opět někdo vysmál, v duchu jsem ho poslala... víš kam asi... protože jsem měla jasný cíl a věděla, že CHCI a že to dokážu.
Podpora tady na foru je obrovská, protože tady jsme všichni na tom stejně a nikdo se ti nesměje ale podpoří tě. Proto jsem tady byla před operací snad celé dny nejen kvůli podpory, ale že jsem mezi lidmi, co jsou na tom stejně jako já a co se vzájemně podporují, mezi kamarády, mezi "skutečnými" přáteli...