Aničko...já jsem návštěvu u Drahušky musela zrušit kvůli jiné záležitosti, ne kvůli tomu, že bych snad byla "na šrot" . Tak ona se holka tak bojí? ...šiši, jsem si to měla nějak zařídit a zajet za ní, to mě moc mrzí. No ale snad jí Romča to vysvětlila razantně a po svém. Proto jsem Drahušce zamluvila 503, aby se dostala do těch správných rukou, rozuměj Romčiných.

Ta se s ničím nepáře a nepřipouští žádné lkaní.
Aleno toť, pátek třináctého je super! Ten si vždy vychutnám! A moje šťastné číslo je 7, 17 a pak 27, i 22...ale nakonec, všechna čísla jsou dobrá, když je v dobré víře přijímáme.
A L L ...nojo, před chvílí jsem si s Rendykrc psala a ona opravdu to myslí vážně, že už příští týden jde sloužit. No každopádně jsem ráda, že ji tam budu mít, protože určitě na řadu půjdu až odpoledne, jako Romča, včera Hrubáček říkal, že to je náročnější a tak se na sál jde jako poslední, aby ho netlačil čas a v klidu si fikal

. Já tam mám být ráno v 7, to jsem zvědavá, co tam budu do odpoledne dělat...jsem myslela, že přijdu, lupnou kanylu a jedu na sál. A ono houbelesky.
Ve čtvrtek jde Rendykrc kolem 9 na kontrolu k Hrubáčkovi, tak se tam možná s ní i někteří setkáte!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014