fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 srp 2025 02:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1130, 1131, 1132, 1133, 1134, 1135, 1136 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:09 

Brý ráno

Nedá mi to a musím komentovat numerologii. Z numerologického hlediska není 13 nešťastné číslo. Já osobně jí mám jako nejkrásnější datum a pokud vyjde na pátek jásám už dopředu, že mě potká něco krásnýho. Černá kočka neexistuje. Vy ste už někdo takovou viděl? Já ne vždycky má aspoň jeden chloupek jiné barvy. A tak je to se vším. No a ty jedničky v datumu jsou špatný pro datum narození určitě. Je to silně materialistické číslo, hodně přízemní s malým sklonem v citového prožitku. Přesný opak je 9. To je zase člověk jenom v oblacích. Jinak je jasný, že seskupení více jakýchkoliv stejných čísel dává nervozitu a podrážděnost, ale takových datumů za rok proběhne a přežijem to. Nemá cenu si z toho dělat těžkou hlavu, protože nejsilnější je síla myšlenky. A tak myslíme jenom pozitivně (jasně ne vždycky to de) a potká nás míň těžkostí :wink:

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:13 

Bricku zdravím Tě...svůj příspěvek bys měl ještě hodit sem viewforum.php?f=29 , aby zde v kavárně nezapadl.
Jo a tímto Tě prosím o odkaz a heslíčko a děkuji předem. Tedy mám-li Tvou důvěru...když píšeš, že seš paranoidní... :roll: ...což mi ovšem vůbec nesedí k těm Tvým aktivitám, které jsi tu dříve popisoval 8) . Nebo je skutečnost jiná a Ty sedíš doma v bezpečí a vše řídíš jen pomocí telekomunikačních sítí?
Abych se Ti přiznala, trochu se komunikace s Tebou bojím, připadám si vedle Tebe jako hnojařské vidlice z vesnice :oops: .

Mattonko když bys přijela vlakem, tak je příjezd v kolik? Ale to bys mi dala určitě vědět, že?

Katko04 vyjímečně souhlasím s celým Tvým příspěvkem :mrgreen: . I když bych mohla ještě hodně dodat :lol: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:15 

Praje sa dobré ránko.
Romakno Kil, čakáme na informácie o tvojom stave. :wink:

Katko, ja mám deň narodenia 9., tak už viem, prečo som taká precitlivená a pre život nepoužiteľná. :|

Annax, teba by som chcela poprosiť o zapálenie sviečky aj pre mňa, včera sa mi tak viac-menej zosypal svet. :cry:

Brick, tak som rada, že si nám aspoň takto prejavil svoju dôveru. :wink:

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:19 

betka)
zapaluji svíčičku navíc, která peří tobě a přeji, ať je brzy lépe... třeba to není tak horké, jak to vypadá... a bude dobře :wink: n posílám pozitivní energii :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:23 

dobré ráno od ranní kávičky z olomoucka,
Katko, naprosto s tebou souhlasím, není nad pozitivní myšlení, ale ten čevík vždyčky někde hlodá, chce to holt trénink,

betko, neboj, bude líp, všechno časem přejde,

bossi, děkuji za přímo mateřský přístup

10.4.2012 Turnov bypass

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:23 

betka nebere se to jenom podle dne je to složitější než jak sem to napsala. Co má řikat chudák moje dcera. Tý sme dali do vínku jen ty devítky a jedničky. Jen sem chtěla uklidnit okolí, že nemá cenu se chytat něčeho takovýho jako je datum. Není to jen o těch číslech. Je to prostě o osudu. Když sme měli s bráchou autonehodu měli sme zhruba stejný šance. Brácha je na invalidním vozíku, má mentální i fyzické postižení. A jak vypadám já to je známo :lol: A přitom to kolo nalítlo do nás obou. Numerologicky to byla 5 takže celkem fajn číslo. Tady vidíš, že je to fakt osudem.

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:25 

Dievčatá, ďakujem, no ja mám skôr pocit, že dobre už bolo. :cry:
Jeden citát, ktorý včera dala kámoška na FB, celkom pasuje, aj keď šťastná z neho niesom:
Sklamanie je len spôsob ako ti Boh odkazuje: Mám pre teba prichystané niečo lepšie.

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:27 

Jitka D jasně, že červík hlodá. Sme přece jenom lidi a myšlenky lítaj, ale je nutný prostě i tu negativní nakonec uzavřít pozitivní myšlenkou. Např. joo mám strach může se stát todle a todle, ale tolika lidem se to podle statistiky nestalo tak mě se to nestane taky. Člověk nevygumuje všechno zlí co ví a co i poznal. Je to těžká cesta todle se naučit, ale de to. :lol: mě to trvalo přez 40 let a i dneska se občas musim hodně sklidnit v emocích, aby se mi to povedlo. Nikdo nejsme dokonalej a musíme na sobě pracovat celej život :wink: A hlavně někdo tak vznětlivej jako já :lol:

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:32 

Betko tak toho citátu se chyť. Z mé zkušenosti to musím potvrdit a je to vlastně naše známé "všechno zlé je pro něco dobré". Doufám, že brzo na tom budeš líp, drž se!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:34 

boss jejda sem tvuj komentář úplně přehlídla :shock: , ale sem ráda, že se schodnem :wink:

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:40 

bossice píše:
Bricku zdravím Tě...svůj příspěvek bys měl ještě hodit sem viewforum.php?f=29 , aby zde v kavárně nezapadl.
Jo a tímto Tě prosím o odkaz a heslíčko a děkuji předem. Tedy mám-li Tvou důvěru...když píšeš, že seš paranoidní... :roll: ...což mi ovšem vůbec nesedí k těm Tvým aktivitám, které jsi tu dříve popisoval 8) . Nebo je skutečnost jiná a Ty sedíš doma v bezpečí a vše řídíš jen pomocí telekomunikačních sítí?
Abych se Ti přiznala, trochu se komunikace s Tebou bojím, připadám si vedle Tebe jako hnojařské vidlice z vesnice :oops: .

.

Tos mě rozesmála :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samozřejmě, že Ti pošlu odkaz a heslo.

Naposledy upravil brick dne 08 lis 2011 08:50, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:44 

Jane-jane
Zdravím Krakonošovo :wink: jak dopadly tvoje kamarádky, jsou v pořádku? Taky i za ně jsem pálila svíčky :wink:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:49 

Ahoj!

Proti cislu 13 nic nemam, 7 je ba primo moje stastna, osudova :)
A docela sranda je, obcas krouzime kolem feng suej, ze nase cislo domu, to je zas z jine krabicky, znamena neco jako je jednoduche prizivit bohatstvi :) Dohromady to sice dava 4ku, coz znamena smrt, ale 1) ta je tu vzdycky a 2) dohromady tam cisla domu nepocitaji, takze jsme na tom dobre :lol:

BETKO,
Sklamanie je len spôsob ako ti Boh odkazuje: Mám pre teba prichystané niečo lepšie. // to se mi moc libi :)

KATKO04,
je vsak rozdil mezi tim, pokud sama se dcerecka na svet prodere v takove datum - a tim, ze diteti takove datum vyberes. Zase naopak pokud se jednicky dobre vyuzijou, coz si myslim, ze jde ale hlavne u holek, jsou takova devcata dobra ve skole, zvlaste v jazycich, i v tom materskem. Vice devitek prinasi vice nervozity, ale zase se otevira brana do uplne jineho sveta, tam je mozne, ze vidi, co ostatni nevidi, a taci lide byvaji, pokud to dokazou ovladnout, prirozene starostlivi a vstricni, jak se rika, ani papirek nezahodi, jde jim o vseobecne blaho... Prehrsel cisel neusmernen ale pusobi jen potize

ROMCO KIL.,
vzbud se, Edno :shock:

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 08:54 

bossice
no já spoléhám na to, že přijede protože je to jeho první kontrola po operaci...
kdyby ne, tak jedu tím samým vlakem, co tehdy jen si nepamatuji, v kolik jsem přijela do Turnova, to bych Ti když tak pisla, kdyby si byla někde poblíž a ještě někoho vyzvedávala...

Jejda, teď mě napadla reklama z TV, jak je na Ikeu... jak jede to malinký autíčko a na střeše má obrovský náklad-nákup z Ikei :lol: tak aby nás jednou nebylo tolik, že by došlo i na tu střechu auta ale musela by být hooodně pevná :lol: :lol: střecha auta :lol:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 26 říj 2011 09:07 

qwys co si budem povídat využít se dá všechno. Je to jen o tom jak se k tomu člověk postaví. Vzhledem k tomu, že podle mě se měla narodit o dva dny později tak se vydrala na svět podle svého a ne jak sem chtěla já :lol: a jinak to datum je fakt vražedný 19.9.1990 to uznej si volbu moc nedala :lol: A opravdu se v ní pere to materialismo s tim mystičnem. Ona je fakt černá a bílá pohromadě :lol: a nikdy nevíš která vyhraje

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1130, 1131, 1132, 1133, 1134, 1135, 1136 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina