fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 01 zář 2025 20:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1137, 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 06:21 

Všechny vás zdravím do pošmourného rána. Dočetla jsem vaše příspěvky za včerejšek a už zase jedu směr Turnov. Pokoliiáté už ani nevím. A voda si teče, ne a ne se potvora zastavit. Uvidím, co mi dnes řeknou. :?: Písnu info, až přijedu. Pa

nástup na op 145kg

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 06:45 

všem přeji krásné ráno,prý má dneska svítit sluníčko

Bobulko dneska tvůj čajík vyskouším na Pájovi ,co chodí do jeslí tak je pořad nachcípanej od víkendu mi chraptí a těžko se mu dýchá tak jsem byla včera u doktora a že je v pořádku a v noci ho hrozně bolelo v krku a to se mu tam včera ani nepodívat bych ho nakopala do zadku,dneska tam musím znovu ,ale napsal mu léky na posílení imunity :( a ten čajík je jen z toho citronu,zazvoru a medu? nic jinýho?

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 06:59 

Hezké dobré ráno všem,

tak za chvíli vyrážíme do Turnova ...

Romana Kil.
Vítej v novém životě!!!

Iva63
zase to teče? :shock: tak to je fakt smůla, a jak to vypadalo nadějně, že bude vše ok, tak držím palečky... :wink:

Kachna
tak tfuj,tfuj,tfuj !! Taky potřebujete štěstí, vždyť nekonečné čekání fakt člověka ničí... a 2 měsíce čekat na výsledky... to je dost dlouho :roll: .Já už začínám s výběrem centra, kdyby se náhodou nedařilo, je jich hodně takže o to hůř se vybírá.

JitkaD
:shock: po 12ti letech? to my jsme v polovině... věřím, že po tak dlouhé době to opravdu stojí za to... :wink: kterou jste čekaly vy...

Vladi
já jsem si koupila čerstvý zázvor, okrájela, nakrájela na kostičky a zalila horkou vodou, né přímo vařící, nechala jsem to tak 5-6 min a pila...
V pondělí jsem zase vyzkoušela cibuli s medem, vyluhovala jsem cibuli, zcedila, přidala med a pila...
Jenže otázka je, jestli toto bude pít dítě... zázvor jo, ale cibuli asi .. ta neprojde, nebude to chutnat...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 07:04 

Krásný den všem!
Rosevi , jak jsem psala v SZ, já se na plicním léčím dlouhodobě, byla jsem s plicní nemocí na neschopence celý rok 2010, takže u mě je velmi specifická situace, proto netřeba panikařit!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 07:16 

Brý ráno

Rosevi plicní je opravdu individuální. Záleží jestli si kuřák, kolik je ti let a ták :wink:

Kachna držim všechno co se dá

Annax na výsledky kriptolízy sem zvědavá. Taky o tom silně přemejšlím na to moje břicho. A deset kilo mě by akorát stačilo :lol:

Jinak ta cibule na kašel, jak sme to teda dělali my, se nakrájí cibule na plátky a ty se prosypou cukrem. Cibule pustí šťávu a ta se dává lžička ráno. Dětem to chutnalo. Vůbec to neni hnusný. Dyť cibule je sladká

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 07:27 

Dobré ráno z Brna!
Pett1

Jo, jdu na tu Staňkovu. Máš o nich nějaké špatné reference?

Vladi
Zázvor je síla, to Ti Pavlíček nepolkne. Kup si echinaceové kapky (výborný poměr cena výkon mají ty od firmy Aromatica) a dávej mu každý den 10 kapek.

Kachničko, Petunko
Holky držím palce!

Romanko
Vítej v novém životě!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 08:16 

Dobré ránko všem ...

Vladi
Annax má pravdu ... malej ten zázvor asi nedá ... kup si kousíček kořene a uvidíš ...čaj si uvaříme buď obyčejnej nebo ovocnej a do něj nastrouháme vždycky kousek kořene a ještě dáme citron a med ...
Já mívala malýho taky pořád na hromadě a v období kdy měl s každou rýmou píchaný uši sem už byla zoufalá ... tablety na posílení imunity jsou k ničemu ... ty máme odzkoušené a když už sem vezla malýho po jedenáctý na pohotovost a tam mu zase píchali uši tak jsem se naštvala a po dohodě s jeho pediatrem jsem investovala a nakoupila mu wobenzym .... rázem jak když utne ... uši přestaly a malej býval nemocnej už jen když řádily virozy a to jen tak 2x do roka .... já prostě na tyhle oranžový lentilky nedám dopustit ...
Já je brala taky a výsledek prostě byl ...
Investice do toho malýho není tak vysoká jak do dospělýho jde jen o to jestli ti malej bude tolik tabletek každý den polykat bez problémů ...
Já malýmu řekla, že jsou to mooooc dobrý kokynka po kterých už nebude mít bolavý ouška tak to baštil bez řečí ...
Dneska bych už toho habána takhle neobalamutila :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 08:24 

..zdravím z turnova ;)

41 let, vdaná, 14letá dcera...konzultace dr. Hrubý 25.8.2011..všechna vyšetření zdárně za sebou ;) termín TUBU 17.-18.10. SNAD UŽ TO VYJDE ;) ..A VYŠLO :D 18.ŘÍJNA 2011 ZDÁRNĚ ODOPEROVÁNA PŘI VÁZE 125 KG NAŠÍM SKVĚLÝM HRUBÁČKEM ;)

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 09:29 

ahojík ve spolek,....
tak už se to blíží,...se nemůžu dočkat,...
jinak všem novým termínům gratulka,...a ti co mají opku zdárně za sebou přeji at jdou kila krásně bez problémků dolů :wink: :wink:

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 10:25 

Romčo jsem moc ráda, že jsi to tak úžasně zvládla. Jsi úúúžasná.
Jak už psala naše drahá bossinka, když jsem viděla nedku, tak mě všechen strach z tubu přešel. Už se moc těším a věřím, že to proběhne taky tak lehce. No a hlavně, jak jsem dostala přikázáno, zakazuji si pochybovat, že nebudu hubnout.
Takže Romčo, MYSLET POZITIVNĚ :mrgreen: :mrgreen: . Jsi čikulka čikovná a určo ti to půjde skvěle.
Jinak zdravím dušičky od Sojčičky.

18.8.2011 konzultace v Turnově doplněno5 ml,30.8.2011 pro obtíže -0,5ml

21.10.2011 Turnov odstranění bandu,
27.3.2012 Turnov gastrický by-pass R-Y, 4.1.2013 žlučník
Vzhůru dolů k lehčím zítřkům....

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 10:45 

ahoooj..tak jsem konečně stehů zbavená a relaxujeme u kávičky ;) zase se nás sešel slušný počet..tvářičky známé i nové ;)

41 let, vdaná, 14letá dcera...konzultace dr. Hrubý 25.8.2011..všechna vyšetření zdárně za sebou ;) termín TUBU 17.-18.10. SNAD UŽ TO VYJDE ;) ..A VYŠLO :D 18.ŘÍJNA 2011 ZDÁRNĚ ODOPEROVÁNA PŘI VÁZE 125 KG NAŠÍM SKVĚLÝM HRUBÁČKEM ;)

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 10:53 

Ahojte. :D
Romanko Kil., blahoželám k tubu, prajem nech sa skoro zahojíš a kilá idú tam, kam cih sama pošleš. :wink:

Nedka, zdravím Turnovské stretko. 8)

Kachničko, teba poznám len z krátkeho stretka v Prahe, ale aj tak ti želám, aby sa vaše trápenie skončilo a vy ste sa mohli tešiť z malého človiečika. Ja som nemohla otehotnieť s druhým synátorom...trvalo nám to 4roky, no podarilo sa až keď som rezignovala a prestali sme sa snažiť. Psychika je silná čarodejka. :wink:

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 11:15 

Dobré poledne všem.
Měl bych dotaz a zatím mi to pořád není jasné. Jaké jsou průměrné čekací lhůty na jednotlivá vyšetření?
Na endokrinologa
Na sono
Na psychologa
Na spirometrii
a na GastroFibroSkopii ???

Dík za info.

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 11:49 

Brick je to asi jak kde, já si nechala dělat všechny vyšetření u nás v nemocnici ve Vítkově a měla jsem to vše za týden hotové :)
Jinak všechny zdravím. Dneska jsem byla na dalším pohovoru ohledně práce, ale nevím jak to dopadne. Už mě to docela unavuje, pořád se prosit o práci a furt nic :(
Dala jsem si oběd a teď pádím s malým ven pouštět draka, tak snad aspoň trochu poletí.
Všem co jsou po operaci nebo se na ní chystají držím palce :)

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

PříspěvekNapsal: 27 říj 2011 12:11 

Annax - chtěla jsem si to totiž koupit také, hledala jsem informace o té metodě kryolipolýze, pročetla mnoho diskusí....závěr z mého 1 denního hledání a pročítání je, že není kryolipolýza jako kryolipolýza. Mnoho salonu sice nabízí kryolipolýzu, ale ve skutečnosti se jedná jen o zchlazení tuků....zarážejí na té nabídce také byl fakt, že na svých stránkách doslova píší...."Kryolipolýza je inovatní technologie vyvinutá k redukci podkožního tuku ochlazováním tukových buněk." Nedalo mi to a emailem jsem se zeptala, zda se jedná o zmrazení nebo zchlazení....odpověděli, že zchlazení na 5C. Podle referencí z mnoha různých diskuzí si právě všichni ztěžovali na to, že pouhé zchlazení nepůsobí a jsou to jen vyhozené peníze....Tuky se musí zmrazit na -5 až -10C, aby se začaly odbourávat. No a v tomto salonu se o zmrazení bohužel nejedná. Takže záleží na tobě, zda tam půjdeš a vyzkoušíš sama, nebo tuším že máš nárok od koupení do 14 dnů bez udání důvodu voucher vrátit.
Dívala jsem se, že jim na lep sedlo 81 lidí :shock: :shock: :twisted: :twisted: ....co jsem se dočetla, pokud se nejedná o zmrazení, nelze ošetření říkat kryolipolýza.

Abdominoplastika + liposukce vnější strana stehen : září 2011 FN Brno ...splněno!
Prsa a liposukce vnitřní strana stehen: březen 2012......splněno!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1137, 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina