Zdravím všechny a trnu hrůzou, že mi naplno vypukne jakási viróza horních cest dýchacích...takže dělám, žeru a piju vše možné i nemožné, abych tomu učinila přítrž. Takže dnešní den věnován léčbě a teď večer je už líp.
Můj zázvorový čaj - ovocný čaj v sáčku do konvice, čerstvý zázvor na slabé plátky, hřebíček, skořice (či "koření na svařené víno"), med, třtinový cukr, citron, limetka. A dneska i pár kapek griotky, aby to mělo správný říz.
Podotýkám ještě, že se dá koupit zázvor candovaný na cucání a je vynikající a vždy při ruce, jelikož správně uzavřený vydrží dlouho. Pro děti by mohl vyhovovat, protože je slaďoučký a pálí až za chvíli, zato když se to hned nezapije, dlouho krk "vytápí".
Věrčo na křeče hladkého svalstva je rovněž dobré NO-SPA, ale v každém případě mazej na sono. Na názor holek, že můžeš mít žlučníkové kameny z mohutného zhubnutí bych moc nedala, jelikož Ty jako všežerynka sežereš tolik potravin, které dávají implus žlučníku k vypuzení žluče, že podle mne ho máš spíš podrážděný dietními chybami, nikoliv sludge či šutry.

A taky můžeš mít žlučníkový záchvat ze stresové situace, aniž by se s ním cokoliv nekalého dělo. Doporučení lehnout na pravý bok s pokrčenými koleny a klid. Někomu pomůže i uvolnění teplým obkladem či koupelí. Nahmatáš ho jako bolestivý? ... jestli to bolí moc, tak frč na injekci či kapačku. Taky mě napadá, jestli náhodou to nemáš ledvinu, i když vím, že problémy máš s levou...
Aničko Rychterovic...omluv mě, prosím, dnes u Drahušky, že jsem za ní nezašla, jednak jsem léčila své neduhy a potom...lézt za někým v tomto stavu do nemocnice i jinam je bezohledné. Díky za vyřízení, já jsem si na ni kontakt zapomněla vzít, neb jsem to měla teprve v plánu dneska.
Romčo...a nemáš ten průjem po jogurtovém pití? Myslím, že jsi něco povídala o laktózové intoleranci...a vzpomeň si, že stejně na tom teď byla kámoška z 509...není to nic mimořádného, opravdu se to holkám stává. Předpokládám, že i klukům

. Jsem ráda, že jsi doma a tak tejky vím, že když na tom po operaci budu jako Ty, že v pátek pomažu taky domů. Měj se, šetři se, opatruj se a hlaš mi, prosím, jak Ti je.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014