Dobrý večer/ráno tak jelikož nemůžu spát a přes den jsem se tady nedostala, tak forum dočítám až teď...
TerčoTobě a Davídkovi hodně štěstíčka, dej o sobě holkám vědět, držím moc palečky a těším se na první zprávičky
Romčo Kil.toš metr je furt stejnej a neříkej, že se zasekl

tomu nikdo nevěří tak už nás nenapínej
brickléky na hubnutí je jedno velké svinstvo

je to jen lákadlo, jak z lidí vytahat peníze a jak jim zničit zdraví a dostat je do větších depresí.........
Já brala vejce-hnus, fuj, raději do haj.lu s nima, a Meridie tu brala kamarádka, do dneška má problémy s tlakem a srdečním rytmem...
Lucinkojak se Ti daří a jak Ti jde hubnutí?
bambulko77koukám, že jsi na tom s Meridií byla podobně jako kámoška, srdeční rytmus... a nabrala jednou tolik i s bonusem za blbost...

Ale ty už máš jiný cíl a bez Meridie, takže v tomto Ti držím palečky
bossicemáš za sebou poslední víkend s bandem, další bude bez bandu a s tubu... moc Ti to přeji...
bobuleběhem listopadu máme v baru 3 oslavy narozenin, takže taky mudu mít veselo a doufám jen, že kocovinka mě mine...

ale budem tam mít dost lidí takže doufám, že ten případný alkohol vyběhám a pak konečně taky posunu ten můj zamrzlý metr

který ty si opět posunula takže GRATULUJI
Iva63teda ty máš pořád jen smůlu

když ne voda v kabelce tak viroza tak držím palečky ať je brzo lépe.... Mě chytla ta viroza předminulý týden těsně po operaci, naštěstí už je pryč, ale má ji tady snad každý druhý... tak ať je brzo lépe jak s virozou tak i s bříškem a bez drenu
Jikanestresuj se ale těš se na nový život, po opce uvidíš, že nervozita byla zbytečná
vercoco žlučník, přežily jste víkend?
jinak metřík mi opět zapmrznul, takže sem ti ušetřila práci
sem zase napsala román

já už asi jiná nebudu