holky díky... takže je to jasné... včera totiž celý den tak nějak OK s ním.. jenže pak stačilo málo (teda pro mě hodně) a jako když se to ve mě přepne a píchání hnus velebnosti !! Jsem musela večer odjet do pro mě neznámo kam (Chrudim)..jenže já a orientační smysl - znáte už všichni a natož potmě

.... jsem si vzala s sebou oba kluky, abych se nebála, ale to byla cesta s tím prevítem píchacím, to vám teda povím !! Na místě jsem zažila dobrodružství, to byste nevěřili - po dobu odtahu tahače jsem musela zůstat sama s klukama na místě činu a blikat výstražkama, ptž odpražený návěs jaksi nebliká

...dokonce na nás dojela i kriminálka se psy, jestli nevykrádáme kamion

- jak jsou lidi pohotoví - že dostali hlášení od rozzuřeného pána, že blokujeme křižovatku (porouchaný nákladák)... jenže před nimi tam už byli dvoje cajti, dali nám tam i značky, takže nemohli nic, jen čekat, až se to odtáhne.. takže domů jsme dorazili po 1h ráno a navíc jsme ještě čekali, že nám dojde v osobáku nafta !! potkali jsme sice 3 pumpy, jenže v půlnoci všechny zavřené...no k nasrání !! když se daří, tak se daří
No dneska už je to o hoodně lepší...sice o něm vím, ted ho nakrmím gulášem od tchýně, odpol mu dám franc. brambory k véče Pepánka a snad bude hodný