fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 05 zář 2025 22:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1167, 1168, 1169, 1170, 1171, 1172, 1173 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 08:47 

Elmíšo taky jsem to tak mívala,ale pak jsem si řekla dost a kupodivu najednou vše šlo.Chlapi si k nám dovolí jen to, co jim sami dovolíme. :lol: :P Jsi ještě mladá,ale časem na to taky příjdeš. Tak hodně síly. :roll: :oops:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 08:49 

Bobule jak já se na vás holky těším!!! :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 09:50 

Dobré ránko. Elamicho, neboj, ja sa tiež moc nikam nedostanem, ale asi to bude presne tak, ako písala AlenkaM...treba ich postaviť pred hotovú vec a oni nám to hádam schvália. Ja len dúfam, že po opke sa tiež dostanem na nejaký ten zraz a budem mať tu čet všetky vás spoznať osobne. Lebo ste pre mňa všetky veľkou inšpiráciou. :oops: :wink:

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 10:05 

Elamicho
nejlépe ti to zde napsala AlenkaM: "Chlapi si k nám dovolí jen to, co jim sami dovolíme."
Já mám stejnou zkušenost jako ty ... dokud byly děti malý já nikde "necourala" doma bylo vše v naprostém pořádku, manža spokojenej a pohoda ... první signál, který mě měl varovat byl ten, když jsem po mateřské nastoupila do práce ... začala jsem směnovat a on to hůř snášel ... byl zvyklý, že 7 let jsem byla každý den doma kdykoliv se vrátil z práce a večer v posteli, když se šlo spát .... najednou ta postel byla prázdná a on se s tím hůř vyrovnával, ale vyrovnal ...
Potom děti odrostly a už tolik mámu a tátu nepotřebovaly ... měli a mají své zájmy a já byla pozvaná na babskej sedánek a tím to začalo ... pánu tvorstva se to nelíbilo ... a to mne tam vezl a dokonce pro mne i jel takže tu "společnost" viděl ... stejně to bylo marný ... a já stála před rozhodnutím ... buďto totálně překopat zajetý stereotyp a sedět s manžem večer u televize jak tomu bývalo a nebo obrat o 100% a jít téměř přes mrtvoly ...
Zvolila jsem za B ... nelituju toho i když se náš vztah hodně změnil ... on není společenský tvor a já jsem pravý opak ... nikdy jsem ho v ničem neomezovala a rozhodla jsem se, že se nenechám já omezovat od něj ... nedělala jsem nic špatnýho, ale to jaká důvěra nebo spíš nedůvěra mezi náma nastala už mě nezajímala ...
Jsem člověk, lidská bytost a NIKDO mi nebude řídit můj život a přivazovat mě ke gauči jen proto, že ten druhý je NETOLERANTNÍ ...
Podotýkám, že moje babský sedánky bývaly a jsou tak cca jednou za měsíc či dva ... do toho jsem si ještě musela vybojovat srazy s váma ale ani jednou jsem nelitovala byť to změnilo vzath mezi mnou a manžou ...
Ale jak píšou holky ... jsi mladá a časem na to přijdeš sama pokud se nepodvolíš tomu aby z tebe byla do smrti domácí putička :wink:

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 10:08 

Fú, Bobule. Krásne napísané, ale ono to chce veľmi silnú osobnosť na takéto vzdorovanie. Ja sa bojím, že na to nemám. Možno časom, keď půjdu kilá do preč a mne vstúpne sebavedomie. Tak ti veľmi tlieskam. :)

Obrázek

výška 172cm

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 10:28 

N a z d á r e k :wink: a l l .....tak jsem právě dorazila domů...popletená, počochněná a pomotaná. Takže převelečení do nočáku (rozuměj oblečení noční) a nabírám směr postel. Jsem zvědavá, jak tam po těch chodech se vydrápu. Zamknu, zalehnu a fertig.

Takže všechny zdravím, děkuji za podporu všeho druhu, omlouvám se všem, kterým jsem neodpověděla či nestihla vzít telefon.
Až se krapet vylepším s motanicí, napíšu víc. Zatím jen povinné hlášení o váze :evil: nezměněna, ani jedno blboučký pitomoučký deko nikam nezaběhlo :twisted: je toto vůbec možné? ...zatím se uklidňuji tím, že jsem měla poslední kapačku včera večer, pokud to není tím, tak je už stopro prokázaný tímto neúbytkem, že jsem skutečně bezpochyby mutant :roll: .

Mějte se hezky a hubněte si teda za mě, když "ten nahoře" to tak nachystal.

Betko a Jiko snažila jsem se zařídit Vám slíbené, mělo by to vyjít, ale se zárukou 100 % to není.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 10:42 

Ahoj,
prosím o radu: v pondělí mám nastoupit na opku a od rána (noci) mám pálení v krku,píchání v uchu a zacpanej frňák :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:
Celé dva dny budu doma v teple. Čaj,paralen,teplo...... ještě nějaké zaručené rady????

cíl splněn 4.9. 2012
v den operace 95kg

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 10:47 

Dobré ráno vespolek!
AlenkaM
má svatou pravdu!
Bobule popsala situaci u nás doma v bledě modrém :roll:
Můj muž je šíleně žárlivý, má nepochopitelně a bezdůvodně nízké sebevědomí. Kdybych se ho ptala, jestli můžu, tak nepůjdu ani nakoupit do sámošky.

Bossinko
Vítej doma a přeji hladkou rekonvalescenci!

Drobku
Scalla mi už psala, že jsi nemocná. Pro tu noční košili ať si manžel přijede, podívám se k mému muži na FB na jeho fotku, poznáme se neboj!

Co můžu doporučit? Echinaceové kapky (firma Aromatica), kup si 2 lahve, a už dnes celou jednu postupně vypij!!!
Udělej si čaj, který jsem doporučovala v receptáři a dej si tam dvojnásobnou dávku zázvoru.
Držím palce, ať se uzdravíš!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 10:48 

Bossinko, vitaj. Som rada, že už si doma, len sa pekne kuríruj. A neboj, váha sa pohne, určite. :wink: Ja si myslím, že to je tým, že my, čo sme pred prvou opkou, tak sme zvyknuté na iné dávky žranice a teda to hladovanie robí svoje. Tvoje telíčko si už navyklo na malé dávky-veď si po bandáži, tak mu chvíľu potrvá, kým mu dojde, že už nemá inú šancu, len pustiť tie kilá, čo su mu také známe. :wink: Tak vydrž, bude to ok.
Drobku, ja som si minulý víkend prešla niečím podobným. Pila som tu poradený čaj a pomohlo to. Ovocný čaj, doňho med, citrón, zázvor a priznám sa, že najchutnejší bol, keď sa okorenil griotkou. :roll:

Obrázek

výška 172cm

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 17:03 

Bossinko - vítej doma!!!!!!! Mám radost, jak jsi to zvládla, obdivuji Tvůj elán a přeji rychlou rekonvalescenci :wink: Ráda bych Tě viděla a poklábosila....... Že jsi nenechala žádné deko v nemce, z toho se netrap. Najedeš si na pohodovější, svůj režim a vše půjde určitě samo. Držím pěsti :!:

* od té doby pravidelně co půlrok :-( nutnost povolit prstýnek - typická prstýnková bojovnice
* 15.1.14 bandáž ex a zároveň SLEEVE RESEKCE Turnov, dr. Hrubý

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 18:47 

boss uf to jsem ráda, že jsi doma, pěkně se šetři :) kila půjdou časem určitě

ivo držím ti palce ať se to vyřeší a můžou ti tu kapsičku začít

mějte se lidi, hezký víkend

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 18:56 

Ahoj lidičky,
Všechny vás zdravím. Gratuluji Boss k návratu domů a držím palečky ať je to lepší a lepší. To samé i tobě Ivo.
Snad vám dopadl dobře srazík v Brně…. 8) Já si užívám tento víkend děti.
V pondělí nástup a v úterý vstup do nového života. Stresové kyvadlo rozkmitáno na max. a bude asi ještě hůř. Ale strašně se těším.
PS: je normální, že si sním, jak budu vypadat za dva roky???

33 let, 2 malé děti.
Manžel, jenž by mě nosil na rukou, kdyby mohl a měl zlato ve vzpírání... :)
8.11.2011 TUBU Břeclav

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 20:28 

Ahojte ;)
Elamicho kedze ja som taky typ zeny - general, svojho manzela viac-menej postavim vzdy pred hotovu vec,aj ked sa ho opytam,ze ci mozem ist ( odpoved - a co sa ma pytas,ked aj tak pojdes? :mrgreen: ) tak Ti v tomto velmi neporadim, len davaj pozor,aby si nedopadla ako moja kamoska, ktorej manzel stopoval uz aj kolko minut presne by jej mala trvat cesta domov z prace a nedajboze bola zapcha alebo nieco a uz to lietalo :evil: nastastie nabrala odvahu a kopla ho ....vies kam...a zacinalo to tiez nevinne...baby Ti nechcu zle, pisu zo svojej vlastnej skusenosti...ten moj je zlaticko a urobi vsetko co mi na ociach uvidi....a ked vidi aka som stastna a uvolnena po zrazikoch,tak nic nenamieta...
boss Vitaj doma!!!!! Cim skor sa zotav a neboj, oni kilecka pojdu prec,aj ked mozno pomaly,ale pojdu ;) Musis verit!!!!!!!
Ivo63 myslim na Teba, vydrz!
drobku presne ako Ti radi Annax a urob si aj ten slany kupel ... budem drzat palce,aby si sa z toho dostala...

A na zraziku bolo naozaj dobre, dufam,ze aj ostatne babenky sa tam citili dobre a nove tvare ze sa ukazu aj nabuduce ;)

Pekny vecer Vam prajem...

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 21:31 

boss vítej doma a koukej odpočívat, máš na to nárok ted :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 05 lis 2011 21:32 

Nazdárek děvčata. :oops: :roll: :lol: Bruntálská větev dojela domů také v pohodě.Bylo to opravdu moc príma zase mezi vámi. :P :P :P

Boss vítej doma a hlavně se měj moc fajn. :lol: :lol: :lol:

podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1167, 1168, 1169, 1170, 1171, 1172, 1173 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina