Nazdárek
a l l 
Ještě mi není tak, abych mohla dýl dřepět u pc, takže svůj "operační příběh" sesmolím snad časem

.
Žaneto ...ptala jsem se sestřiček, kde ležíš, několikrát, vždy byla odpověď, že o patro níž na rehabilitaci a já jsem měla povoleno chodit až v pátek jen zkusmo korzovat po chodbě a domů jsem šla hned v sobotu ráno. Takže jsem za Tebou nemohla dojít, ale přiznám se, že jsem čekala, že se třeba připlazíš Ty

. Nemám totiž na Tebe telefon, tak jsem Tě nemohla ani prozvonit. Sákriš! Mrzí mě to! Takže snad se potkáme na kontrole za ten měsíc?
Zírám, kolik jsi tam nechala kilo, já jsem se domů vrátila se stejnou váhou, s jakou jsem nastoupila

. Přikládám to tomu, že jsem byla na metabolických kapačkách, tudíž snad dobře, že jsem dokonce nepřibrala
Jen zírám, že jsi s takovou bolavou nohou nedělala opatření už v nemocnici, že tam doktor hrábnul...tak pokud by mi to nezaléčil, tak bych mu asi já hrábla do úsměvu

! Pokud Tě to bolí nejvíc v klidu a třeba budí ze spaní, bacha na to, zánět žil a zaděláno na trombózu. Nechci Tě strašit, píšu to proto, abys okamžitě mazala k obvoďákovi!!!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014