bossice
ahojík,..
mě to také moc mrzí,..několikrtát jsem se na tebe ptala,ale zase jsem nevěděla tvé příjmení

,..
já jsem totiž nastoupila o den dřív jak jsem ti již písala a nikde nebylo místo jen na rehábce,..a tam jsem nakonec zůstala až do konce,..a ne sama,..přibylo nác tam víc. Takže doufám,že za ten měsíc nám to výjde

jinak jak ti je po opce? a s tou nohou jsem tam strachy došla dnes ráno,..a po pravdě mi padl kámen ze srdce,...tromboza to není,..jen se mi něco seklo ve stehnu ted už přesně nevím jak to říkal jsem to,ale trubka

,ale dal mi injekci na,kterou budu chodit každý týden ,protože tj prý léčba na delší týdny + mám tablety takže snad to bude ok.Ale mocinky děkuji,...Co se týče schozených kg tak neboj jde to všem,...a ty nebudeš vyjímka,..půjde to ani nevíš kdy,..
Zeptám se tě,.pocituješ hlad? Já po pravdě jo,..už nemůžu do sebe dostávat nic z toho co ted můžu je mi už jen na pomyšlení na to špatně,...takže za celý den většinou mám jen džusík,..a pár lžic vývaru,.už se těším až si budu moc dát aspon kašičku,..
držím palce at se t hne váha pomalu a jistě dolů,..at ,máš radost,že máš opku za sebou

30 let,..dcerka 10 let a druh 38 let,....nová láska v mém životě,...můj synek,.,který se narodil 7.2.2014 takže pokračování boje,.
20kg dole před opkou,... 2.11.2011 Tubu Turnov mudr: Hrubý -tak a snad je to nový a krásný začátek nového života,..