fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 01 zář 2025 22:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 14:50 

bobule,Scalla

Je to jedno u koho jsem byl, pravděpodobně to vypadá tak, že neprojdu u jakéhokoliv obezitologa a to fakt nemá cenu se trmácet po celé republice.
Přesně jak jsem předpokládal- big problém s velkým B.

Teď ještě VZP přestává platit nemocnicím a ty jí vypovídají smlouvu a odmítají ošetřovat její pacienty a bůhví co bude od ledna co zase ta naše slavná vláda vymyslela.
Nakonec bude operace hrazena z 50% a bude po.

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 14:51 

Žannetto ... mně skladba jídla nedělá vůbec žádný problém, jsem totiž na podobný byla při bandu za ty roky zvyklá. A že jsi toho přejezená, to chápu, může to být tím, že to je teď všechno "sladké". Takže si víc osolím vývar, do pití si stříknu pár kapek aloe vera, má citronovou příchuť a dělá mi moc dobře. Taky není špatný teplý osolený mlíko :shock: třeba s rozmixovaným tvarohem či sýrem tvarohového typu , včera jsem rozpustila v horkém mléce taveňák, ale myslím si, že bych ho mohla už jen tak ulizovat. Ten mi tedy spravil chuť. Pak mám ráda rajčatovou šťávu, nejlépe s celerem. No a o té mrkvové to už všichni znají...omáčky jsem nezkusila, bojím se koření a hlavně toho cibulového základu, ale to bude nejspíš jen můj problém. Můžeš jogurty, trochu je nařeď mlékem, ale pozor, v těch jogurtech nesmíš mít kousky! Pár zrníček prý nevadí, ale kousky jsou tabu.
Hlad? Jo, pociťuju ho, ale spíš to je znamení žaludku, že je totálně prázdný a raptoří a takový divný pocit, jako slabosti? Ale to není nic proti tomu, co vykřikovala Anička Rychterovic těsně po operaci, že by žrala jak blázen!
No vidíš, dobře, že jsi s nožkou zašla, bez včasného léčení bys hazardovala se zdravím a nakonec by Tě to stejně donutilo jít za mudrou.

Publikuji mnou doporučovaný, ale teprve teď vyzkoušený postup s perfekt efektem...začala se mi drze rozvíjet kandidóza v puse...nejdřív jsem zkusila zvýšit hygienu hubajzny, přidat aloe vera gel do pití, vyplachovat a kloktat citrovitalem...hm, téměř nic. Tak jsem prostě popadla lékorku bez toho ovocného přídavku (bonbóny jako sekaný pendrek), za první pocucání masívní ústup, po druhém pocucání po candidě ani známky.

Betko a Jiko čauky holky, vedle máte u Ivy63 ještě Flower po abdo :!: A nestresujte se, dobře, že jsi dostala diazepam, obyčejně ho dávají až na noc, ale když je člověk nervní, tak je dobrý ho vzít hned a nečekat, až se nervy úplně rozjedou, pak z toho vyplynou další problémy tělesné, včetné té zvýšené teploty. Takže klííídek a nohy v teple, držím Vám palce!

Jajo...co Ti ta váha zase tropí? No toto! Ale víš co? Vykašli se na to, teď to udělej tak, jak jsem dostala doporučení po odpuštění kroužku já....jedla jsem vše, co jsem nemohla ty roky předtím s bandem...dej hodně masa, masa a masa. Zeleninu a ovoce. Pár kilo, co břibudeš, se ale "vyplatí", protože doženeš své deficity. Navíc Ty můžeš teď úplně všechno, když máš vetřelce venku.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:00 

Děkuji za odpovědi a pochopila jsem tedy správně,že k té nutriční už jít nemusím,když nechci?,A v operaci mi to nezabrání??Já jsem myslela,že ona s tím bude muset taky souhlasit:-)

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:02 

bossinko to víš, že si dávám. Po letech jsem si včera koupila hrušku, syrovou mrkev, papriku a taky rohlíček :roll: . To ti bylo blaho :mrgreen: . Sem to říkala Gwys, že než se já plazím k operaci, tak budu mít 200 kg. Ona mi na to kačena pravila, že to budeme dvě, ale že si pak Hrubáček bude muset na nás vzít mačetu, protože to skalpelem nedá :lol: . Měj se moc krásně a odpočívej.

hradec neboj, mě taky nutriční přivítala slovy, Co s Váma ženská. Musíte se snažit, hodně sportovat. Taky jsem se jí snažila vysvětlit, že se snažím, ale že mám hodně omezení v oblasti pohybu. Tak si mám prý vymyslet pohyb, který můžu.To že se musím snažit taky sama, jsem slyšela asi 3x. Už jsem s ní nediskutovala, bylo to zbytečný. Zbytek sezení jsem jen seděla a koukala na obrázky na zdi a ona mlela a mlela, když se mě na něco zeptala, tak jsem odpověděla. Víckrát mě tam už nikdo neviděl, teda taky pro to, že jsem od té doby začala chodit k Hrubáčkovi.

18.8.2011 konzultace v Turnově doplněno5 ml,30.8.2011 pro obtíže -0,5ml

21.10.2011 Turnov odstranění bandu,
27.3.2012 Turnov gastrický by-pass R-Y, 4.1.2013 žlučník
Vzhůru dolů k lehčím zítřkům....

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:21 

bossice koukám na metřík, že po návratu jsi upsala, gratuluji!!!
jika, betka pozdravuji a myslím na vás, holky, stejně jako na rosevu o které taky zatím nemám zprávy...
brick to by mě fakt jako zajímalo, co tomu obezitologovi vadí....
drobku ještě nebalím, zítra ještě musím do práce a na echo, které mi hodný pan doktor k údivu mého internisty předepsal na předoperační.... A zítra má manžel narozeniny, tak mě dnes pozval na večeři, asi se přežeru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:22 

Nazdarek všichni ,Bossinko nazdarek až přijedu na jaře tak tě budu hledat lupou nebo co :?: :?: :P Bobulja dělam rajskou ,na masl cibulku ,mrkev celer petrž.,orestovat hodně aby vše pustilo,pak osolit ,nove.koř.bobkov.,cely pepř cukr a pak protlak,vše zalit vyvarem nebo vodou,provařit ,přecedit zahuštuju perníkem

Je mi 44 let, mám 2 děti, jedno vnouče, a jednoho manžela (občas bych i darovala), 19.9. 2011 nástup a 20.9. 2011 tubu Turnov, už se nemůžu dočkat:)Pokud nejde o život,tak jde o h...o

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:25 

Jen se přežer Scallinko :P :P :P
Hlavně si dej několik chodů, předkrm, polévku, hlavní jídlo, zákusek, všecko zalévej vínem, kávou, sektem. Takhle to bude totiž naposledy :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:35 

Annax vzhledem k tomu, že z jaterní diety šilhám hlady, hodlám to nepodcenit a statečně zabojovat a sežrat co se do mě vejde, abych měla na co vzpomínat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BTW játrům jsem sice dopřála dietu, ale obávám se, že důsledná slivovicová prevence jim přílišné zmenšení nedovolila :roll:

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:38 

Jaterní dieta je na odtučnění, díky čemuž se zmenší :) Po slivovici tvrdnou :D :D :D

Dobrou chuť!!!

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:47 

aničko tak to je super, na tvrdost žádný požadavek nebyl :mrgreen: jsem v klidu a pokračuju v lektvaru :mrgreen:

Obrázek
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 15:57 

Bosice škoda že se ten pendrek nedá cucat i někde jinde. Já mám problém na spodku asi z antibiotik grrrr :evil:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 16:00 

Tak už máme jasno. Ja idem ráno o 8.00-hneď prvá, Jika ide po mne, 10.00. Myslite na nás, ja už začínam mať chladnejšie tváre, teplotu nemám(36,7)

Boss, s Ivou som rozprávala, Flower som identifikovala podľa toho, že krásna, štíhla ženská, ktorá sa držala za brucho=abdominoplastika. 8) A som tvoja dlžníčka. :wink:

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 16:06 

brick
Víš ty co? Přijdeš mi jako děsnej pesimista a jakmile se ti do cesty postaví nějaký problém, tak místo toho aby si zatnul zuby a hnul zadkem a hledal řešení jinde, tak budeš jen hudrat a skládat zbraně!!!
No sakra co to je????
Nejsi tady první a ani poslední kdo měl větší či menší problém s obezitologem a kde jsou dnes?
Odoperovaní a šťastní, že mají třeba o půl metráku míň, o polovinu zdravotních problémů míň a kdo ví co ještě!!!
Seš mladej chlap a přece nezhebneš za pár let jen kvůli tomu, že něco napoprvý nevyšlo a že vláda možná udělá to nebo ono nebo, že VZP dá míň nebo víc či někomu vypoví smlouvu!!!
Věřím, že po zdravotní stránce to máš mnohem těžší než kdokoliv z nás, ale to neznamená, že by si nemohl dosáhnout svýho.
Bubák jménem pojišťovny tady straší už nějakej ten rok, ale zatím pořád všichni chodí na operace a pořád všichni dostávají termíny a nikdo ještě nezaplatil ani korunu navíc!!
Že si padl na obezitologa, kterej je evidentně BLB je jedna věc, ale to, že ho můžeš obratem ruky poslat do řiti a hledat jinýho je věc druhá.
A to, že máš problém pro to něco v tomhle směru udělat je věc třetí!!
Buďto to tolik chceš a záleží ti na tom aby si zhubnul a ulevilo se ti nebo to nechceš a budeš hledat výmluvy!!!

Podle mýho názoru, ale ještě nejsi na operaci dostatečně připraven ... nemáš v hlavě srovnaný priority a pro tuhle věc nejsi ochoten obětovat víc než je třeba ...
Život není procházka růžovým sadem a to ty jistě moc dobře víš a už jen to jak se k tobě chovají v práci by tě mělo táhnout dopředu aby si jim ukázal, že nejsi ten za koho tě mají a měl by ses zajímat o to víc jak dosáhnout cíle.

Jestli se ti moje reakce zdá příliš tvrdá tak se ti za to omlouvám dopředu, ale nic z toho co jsem tady vyplodila bych nevzala zpět ...
Jsem od huby a buďto to vezmeš nebo ne ... je to na tobě ...

Jsem z malé zapadlé dědiny ... máme tady jeden obchůdek, jednu poštu a jednu hospodu ... toť vše ... prostě díra cca 40km od Brna, cca 100km od Břeclavi a cca 190km od Turnova ...
Kdybych měla volit tak jak ty nikdy bych nemohla tuhle operaci podstoupit.
Nemám orientační smysl, autem si dojedu jen na místa kde to znám a kde jezdím často a kdybych měla sednout do autobusu, tak si neumím koupit ani ten lístek u řidiče a problindila bych celou cestu ....
Kdybych měla cestovat vlakem, tak při mým štěstí vystoupím asi v Košicích ...
Snad chápeš co jsem ti tím chtěla říct ....

Dej si pohov ... promítni si zpětně svůj dosavadní život a popřemýšlej nad tím vším ... ten obezitolog u kterýho si byl není v tvém dosahu jistě jediný.
Měj se hezky ... čau ..

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 16:09 

bossice
ty vopice ... no vidíš ... na metříku hezky upsáno ... parádička ...
Však ti to půjde, ale sama moc dobře víš jak si to své křehké tělíčko kolikrát mučila hladovkama aby si zhubla alespoň jedno kilčo takže mu dej čas a ono to půjde .... však ty zas nepotřebuješ hubnout nějak extrémně, takže hezky pomaloučku polehoučku .... myslím na tebe :wink:

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 16:34 

boss hlavně, že upisuješ :wink: pomalu, ale stále a budeš krásná, štíhlá baba :!: :wink:

brick
ještě jednou si přečti co ti napsala bobule a tohle bych ti chtěla napsat i :!: :!: :!:
nevzdávej to chlape, zaber a bojuj :!: :!:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina