Žannetto ... mně skladba jídla nedělá vůbec žádný problém, jsem totiž na podobný byla při bandu za ty roky zvyklá. A že jsi toho přejezená, to chápu, může to být tím, že to je teď všechno "sladké". Takže si víc osolím vývar, do pití si stříknu pár kapek aloe vera, má citronovou příchuť a dělá mi moc dobře. Taky není špatný teplý osolený mlíko

třeba s rozmixovaným tvarohem či sýrem tvarohového typu , včera jsem rozpustila v horkém mléce taveňák, ale myslím si, že bych ho mohla už jen tak ulizovat. Ten mi tedy spravil chuť. Pak mám ráda rajčatovou šťávu, nejlépe s celerem. No a o té mrkvové to už všichni znají...omáčky jsem nezkusila, bojím se koření a hlavně toho cibulového základu, ale to bude nejspíš jen můj problém. Můžeš jogurty, trochu je nařeď mlékem, ale pozor, v těch jogurtech nesmíš mít kousky! Pár zrníček prý nevadí, ale kousky jsou tabu.
Hlad? Jo, pociťuju ho, ale spíš to je znamení žaludku, že je totálně prázdný a raptoří a takový divný pocit, jako slabosti? Ale to není nic proti tomu, co vykřikovala Anička Rychterovic těsně po operaci, že by žrala jak blázen!
No vidíš, dobře, že jsi s nožkou zašla, bez včasného léčení bys hazardovala se zdravím a nakonec by Tě to stejně donutilo jít za mudrou.
Publikuji mnou doporučovaný, ale teprve teď vyzkoušený postup s perfekt efektem...začala se mi drze rozvíjet kandidóza v puse...nejdřív jsem zkusila zvýšit hygienu hubajzny, přidat aloe vera gel do pití, vyplachovat a kloktat citrovitalem...hm, téměř nic. Tak jsem prostě popadla lékorku bez toho ovocného přídavku (bonbóny jako sekaný pendrek), za první pocucání masívní ústup, po druhém pocucání po candidě ani známky.
Betko a Jiko čauky holky, vedle máte u Ivy63 ještě Flower po abdo

A nestresujte se, dobře, že jsi dostala diazepam, obyčejně ho dávají až na noc, ale když je člověk nervní, tak je dobrý ho vzít hned a nečekat, až se nervy úplně rozjedou, pak z toho vyplynou další problémy tělesné, včetné té zvýšené teploty. Takže klííídek a nohy v teple, držím Vám palce!
Jajo...co Ti ta váha zase tropí? No toto! Ale víš co? Vykašli se na to, teď to udělej tak, jak jsem dostala doporučení po odpuštění kroužku já....jedla jsem vše, co jsem nemohla ty roky předtím s bandem...dej hodně masa, masa a masa. Zeleninu a ovoce. Pár kilo, co břibudeš, se ale "vyplatí", protože doženeš své deficity. Navíc Ty můžeš teď úplně všechno, když máš vetřelce venku.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014