fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 zář 2025 07:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 16:45 

bobule píše:
brick
Víš ty co? Přijdeš mi jako děsnej pesimista a jakmile se ti do cesty postaví nějaký problém, tak místo toho aby si zatnul zuby a hnul zadkem a hledal řešení jinde, tak budeš jen hudrat a skládat zbraně!!!
No sakra co to je????
Nejsi tady první a ani poslední kdo měl větší či menší problém s obezitologem a kde jsou dnes?
Odoperovaní a šťastní, že mají třeba o půl metráku míň, o polovinu zdravotních problémů míň a kdo ví co ještě!!!
Seš mladej chlap a přece nezhebneš za pár let jen kvůli tomu, že něco napoprvý nevyšlo a že vláda možná udělá to nebo ono nebo, že VZP dá míň nebo víc či někomu vypoví smlouvu!!!
Věřím, že po zdravotní stránce to máš mnohem těžší než kdokoliv z nás, ale to neznamená, že by si nemohl dosáhnout svýho.
Bubák jménem pojišťovny tady straší už nějakej ten rok, ale zatím pořád všichni chodí na operace a pořád všichni dostávají termíny a nikdo ještě nezaplatil ani korunu navíc!!
Že si padl na obezitologa, kterej je evidentně BLB je jedna věc, ale to, že ho můžeš obratem ruky poslat do řiti a hledat jinýho je věc druhá.
A to, že máš problém pro to něco v tomhle směru udělat je věc třetí!!
Buďto to tolik chceš a záleží ti na tom aby si zhubnul a ulevilo se ti nebo to nechceš a budeš hledat výmluvy!!!

Podle mýho názoru, ale ještě nejsi na operaci dostatečně připraven ... nemáš v hlavě srovnaný priority a pro tuhle věc nejsi ochoten obětovat víc než je třeba ...
Život není procházka růžovým sadem a to ty jistě moc dobře víš a už jen to jak se k tobě chovají v práci by tě mělo táhnout dopředu aby si jim ukázal, že nejsi ten za koho tě mají a měl by ses zajímat o to víc jak dosáhnout cíle.

Jestli se ti moje reakce zdá příliš tvrdá tak se ti za to omlouvám dopředu, ale nic z toho co jsem tady vyplodila bych nevzala zpět ...
Jsem od huby a buďto to vezmeš nebo ne ... je to na tobě ...

Jsem z malé zapadlé dědiny ... máme tady jeden obchůdek, jednu poštu a jednu hospodu ... toť vše ... prostě díra cca 40km od Brna, cca 100km od Břeclavi a cca 190km od Turnova ...
Kdybych měla volit tak jak ty nikdy bych nemohla tuhle operaci podstoupit.
Nemám orientační smysl, autem si dojedu jen na místa kde to znám a kde jezdím často a kdybych měla sednout do autobusu, tak si neumím koupit ani ten lístek u řidiče a problindila bych celou cestu ....
Kdybych měla cestovat vlakem, tak při mým štěstí vystoupím asi v Košicích ...
Snad chápeš co jsem ti tím chtěla říct ....

Dej si pohov ... promítni si zpětně svůj dosavadní život a popřemýšlej nad tím vším ... ten obezitolog u kterýho si byl není v tvém dosahu jistě jediný.
Měj se hezky ... čau ..

Pod tohle se podepisuji!!!!

Chlape, vzpamatuj se! Svoji "velikost" jsi si také nevypěstoval za měsíc!!!
Víš kolik je tu lidí, kteří neuspěli hned napoprvé a kteří neměli cestu vůbec lehkou, neb trnitou jak blázen...a kde jsou teď!
Podívej se na Erytrina - na naše Éčko, věřím, že nelituje ani dne ani minuty... A Bobule, ta měla cestu fest dlouhou! Podívej se na jejich výsledky a popřemýšlej...

Bossinko, gratulace k úpisu :!: :!: :!:

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 16:54 

Betko,Jiko hodně štěstí. Tfuj,tfuj,tfuj. A nestresujte se zbytečně. :lol: :lol: :lol: Za chvíli to budete mít za sebou a budete v sedmém nebi,že jste do toho šly. :roll: :roll: :roll:

A všem holkám co mají před opkou držím palce. :P :roll: :lol:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 17:13 

Annax píše:
Jen se přežer Scallinko :P :P :P
Hlavně si dej několik chodů, předkrm, polévku, hlavní jídlo, zákusek, všecko zalévej vínem, kávou, sektem. Takhle to bude totiž naposledy :roll:

Také Ti přeji obžérství :mrgreen:

cíl splněn 4.9. 2012
v den operace 95kg

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 17:28 

Ahoj holky :)
Jdu Vas pozdravit a rozloucit se pac zitra valime smer Praha Motol s Ondraskem :? :) Budu sebou mit asi NB tak se snad ozvu :)
Jirinko+Betko-myslim na Vas a jeste Ti Jiro poslu sms.Drzim palecky :wink: :wink: :wink:
Bossicko-no vidis jaka jsi krasna sikula a stihla-za chvilku me mas 8) :lol: :lol: :lol: Pac ja urcite pomazu s kg nahoru :shock: :shock: :roll: :roll: A nebo ja mam tebe :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 17:40 

martina píše:
Bricku Na druhou stranu mám pocit, že hledáš důvody, proč na operaci nejít.

Martino kdybych hledal důvod, proč na operaci nejít tak bych asi dnes nešel do bariatrické poradny . Po konzultaci s lékařem prvně musím jít k obezitologovi a ten mi to musí schválit. Pokud ano pak mohu pokračovat dále. Pokud ne, tak snaha byla.

Tak zase mám další dotaz: Může být nějaký důvod proč by mi to obezitolog nemusel schválit? Stalo se tu už někomu, že to obezitolog neschválil? Jak pak postupoval dále?
Našel si třeba jiného který mu to schválil?

Naposledy upravil brick dne úte lis 08, 2011 8:34 am, celkově upraveno 1

brick
Musím absolutně souhlasit s bobul a při té příležitosti jsem sem zkopírovala svůj starý názor, který jsem ti psala hned zpočátku a bohužel to vypadá, že jsem měla naprostou pravdu. Přece, když opravdu něco chci, tak si za tím jdu a nesložím se při prvním neúspěchu. A co mě ještě hodně překvapilo, že si smazal u upravil téměř všechny svoje příspěvky, a to dnešního dne. Proč? My jsme ti něco udělali? Že se tě snažíme nakopnout k akci?????

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 17:49 

brick bobule Ti to napisala naozaj uprimne a v dobrom a aj ja s nou suhlasim... Ja som Ti uz o sebe tiez pisala a oproti Tebe mam este 2 male deti a musim to zvladnut bez pomoci rodiny...Ja verim,ze aj nieco clovek chce a ide si za tym,tak aj napriek prekazkam to dokaze! Drzim Ti palce,aby si svoj boj zvladol! A nemysli si,ze (aj ked ja to nie som - alebo len maalinko) aj ostatne babenky tu nemaju ( okrem obezity) aj vela roznych inych chorob a problemov! Taka bossice by Ti vedela porozpravat,vsak Jitko?

betka a jika myslim na Vas!!!!! A budem aj zajtra!!!! Drzte sa!!!!

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 18:14 

Holky tak jsem z malým opět navštívila nemocnici, já už vážně nevím, co s ním mám dělat :twisted: :twisted: :twisted: On je to takový můj padáček. Šla jsem pro něj do školky, běžel na záchod. Tekl jim tam záchod uklouznul, kousnul se do rtu a přeseknul si uzdičku a mám celou černou pusinku, tak jsme byli na ORL. Na šití to nebylo, ale máme ledovat, vyplachovat a posplasknutí na zubní. Nás fakt někdo očaroval, protože to už není možné.
Jinak ředitelka ve školce z toho měla pěkný vítr. Zítra do školky nepůjde a uvidím, jak mu bude.
Na srazíku v Brně jsem to zakřikla, že je vše v pohodě. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 18:21 

Bambulíno máš pravdu. Vím, že jsi to myslela jinak, ale sleduju tu dlouho tolik osudů a tolik problémů, téměř KAŽDÝ si to vybojovává a záleží jen na něm, zda VYDRŽÍ. Brick mě zklamal. Hledá výmluvy místo řešení. Takže ještě nedozrál. Však i on brzo pozná, že musí zabrat, jinak že ho zdravotní problémy z obezity doženou a pak ho to, zkrátka, bude stát víc všeho...než co by obětoval a vložil teď. Jeho volba.
Bobulíno pod Tvůj příspěvek Brickovi se rovněž podepisuju.
Hele, nejedeš Ty s váhou nějak spěšně?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 18:34 

Bobulnapsala jsi to super za nas všechny podepisuju se i ja :!: :evil: Jinak chlape zatni zuby a hledej jineho obezitologa ale každy je strujcem sveho štěstí :!: :!: :!: ja bych neměnila jsem chvilku po operaci a je to supeeer :!: :!:

Je mi 44 let, mám 2 děti, jedno vnouče, a jednoho manžela (občas bych i darovala), 19.9. 2011 nástup a 20.9. 2011 tubu Turnov, už se nemůžu dočkat:)Pokud nejde o život,tak jde o h...o

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 18:42 

Dadi73 tak to snad nie! :( Moj zlatucky... moji tiez padaju a hlavne tam, kde by som najmenej povedala ze to je vobec mozne :evil: mala si roztrhla uzdicku nad hornou perou,ale zubky jej nastastie nescernali aj ked krvi islo vela.... drzim palce,aby sa mu to rychlo zahojilo a bolelo co najmenej....

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 18:46 

Bambulko moc děkuji. Fakt jsem myslela, že lehnu vedle něj. Hlava mne bolí jako střep. Začínám už o sobě pochybovat, zda jsem vůbec dobrá máma :twisted: :twisted:

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 18:50 

Ooooooooooooooooooooooooch, Matuška má novou kolekci, tak jo, půjdu rozfofrovat výplatu :oops: :oops: :oops:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 19:00 

Moni tak to je naaadhera...idem sa kochat aspon ocami... :mrgreen:

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 19:07 

Dádi to je mi líto :-( A upřímně, ředitelka měla vítr oprávněně! Mohlo se stát ještě něco horšího :evil: Ať je malej co nejdříve OK :!:

Babmulko, jj je to krása, on má každý rok kolekci cca 4x ročně na různá témata a vždy je to nádhera...
Stojí za to se mrknout do fotoarchívu, nebo do virtuálních procházek.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 08 lis 2011 19:12 

Moni díky. To netušila, že jedeme do nemocnice, protože to vypadalo, že má jen :twisted: prokousnutý ret, ale venku u auta jsem mu odkryla horní ret a to byla hrůza. :twisted: :twisted:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina