bobule píše:
brick
Víš ty co? Přijdeš mi jako děsnej pesimista a jakmile se ti do cesty postaví nějaký problém, tak místo toho aby si zatnul zuby a hnul zadkem a hledal řešení jinde, tak budeš jen hudrat a skládat zbraně!!!
No sakra co to je????
Nejsi tady první a ani poslední kdo měl větší či menší problém s obezitologem a kde jsou dnes?
Odoperovaní a šťastní, že mají třeba o půl metráku míň, o polovinu zdravotních problémů míň a kdo ví co ještě!!!
Seš mladej chlap a přece nezhebneš za pár let jen kvůli tomu, že něco napoprvý nevyšlo a že vláda možná udělá to nebo ono nebo, že VZP dá míň nebo víc či někomu vypoví smlouvu!!!
Věřím, že po zdravotní stránce to máš mnohem těžší než kdokoliv z nás, ale to neznamená, že by si nemohl dosáhnout svýho.
Bubák jménem pojišťovny tady straší už nějakej ten rok, ale zatím pořád všichni chodí na operace a pořád všichni dostávají termíny a nikdo ještě nezaplatil ani korunu navíc!!
Že si padl na obezitologa, kterej je evidentně BLB je jedna věc, ale to, že ho můžeš obratem ruky poslat do řiti a hledat jinýho je věc druhá.
A to, že máš problém pro to něco v tomhle směru udělat je věc třetí!!
Buďto to tolik chceš a záleží ti na tom aby si zhubnul a ulevilo se ti nebo to nechceš a budeš hledat výmluvy!!!
Podle mýho názoru, ale ještě nejsi na operaci dostatečně připraven ... nemáš v hlavě srovnaný priority a pro tuhle věc nejsi ochoten obětovat víc než je třeba ...
Život není procházka růžovým sadem a to ty jistě moc dobře víš a už jen to jak se k tobě chovají v práci by tě mělo táhnout dopředu aby si jim ukázal, že nejsi ten za koho tě mají a měl by ses zajímat o to víc jak dosáhnout cíle.
Jestli se ti moje reakce zdá příliš tvrdá tak se ti za to omlouvám dopředu, ale nic z toho co jsem tady vyplodila bych nevzala zpět ...
Jsem od huby a buďto to vezmeš nebo ne ... je to na tobě ...
Jsem z malé zapadlé dědiny ... máme tady jeden obchůdek, jednu poštu a jednu hospodu ... toť vše ... prostě díra cca 40km od Brna, cca 100km od Břeclavi a cca 190km od Turnova ...
Kdybych měla volit tak jak ty nikdy bych nemohla tuhle operaci podstoupit.
Nemám orientační smysl, autem si dojedu jen na místa kde to znám a kde jezdím často a kdybych měla sednout do autobusu, tak si neumím koupit ani ten lístek u řidiče a problindila bych celou cestu ....
Kdybych měla cestovat vlakem, tak při mým štěstí vystoupím asi v Košicích ...
Snad chápeš co jsem ti tím chtěla říct ....
Dej si pohov ... promítni si zpětně svůj dosavadní život a popřemýšlej nad tím vším ... ten obezitolog u kterýho si byl není v tvém dosahu jistě jediný.
Měj se hezky ... čau ..
Pod tohle se podepisuji!!!! Chlape, vzpamatuj se! Svoji "velikost" jsi si také nevypěstoval za měsíc!!!
Víš kolik je tu lidí, kteří neuspěli hned napoprvé a kteří neměli cestu vůbec lehkou, neb trnitou jak blázen...a kde jsou teď!
Podívej se na
Erytrina - na naše Éčko, věřím, že nelituje ani dne ani minuty... A
Bobule, ta měla cestu fest dlouhou! Podívej se na jejich výsledky a popřemýšlej...
Bossinko, gratulace k úpisu