krásné ránko všem
tak za chvíli valím směr TU...no popřát přece Marťasovi k svátku néééé

Musím mu sdělit, at to s tou oslavou moc nepřehání, aby byl do úterka fit
Nééé vážně - jedu tam s tou mojí dušičkou, ještě si netroufne sama na cestu, takže si udělám výlet do kantýny na chlebíček

Měla s námi jet i
Elamicha, ale od té doby, co tu dostala odpovědi o svém manželovi, tswk sem nepísla i když určitě čte a ani se neozvala...no já se vtírat nebudu, já nikam nepotřebuji na kontrolu....
Jinak jsem si přečetla výplod
roziny - ani mě to nepřekvapilo a tak trochu jsem to i očekávala - už jen proto, že tu měla
Kača opět menší přestřelku - chtěla jsem se rozepsat a napsat to na plnou hubu, jak to umím, ale jsem po ránu nějak bez buněk ještě

a proto to napíšu jen krátce, stručně, ale doufám, že jasně:
Annax Aničko - Tvé svíčky atd mě též nezajímaly...tudíž jsem tyto příspěvky přeskakovala, nekomentovala a nečetla...až do okamžiku, kdy jela naše
bobulka do Motola s velikou nejistotou, jak už všichni víme. To u nás hořely každý den svíčky a každý okamžik, kdy jsem se na ně podívala jsem si vzpomněla právě na
bobulku. A jak se zdá, naše bobulína pindulína je zase naše bobulína pindulína
Rady na bolavá záda mě též nezajímají, tudíž mě to nechává klidnou, ptž se mě to (zatím) netýká, ale člověk nikdy neví, co bude za hodinu, zítra atd, psala jsi mi v SZ ohledně žlučníku, to byla pro mne rada cenná !! prostě to, co potřebuji vědět, se dozvím....nicméně to nic nemění na tom, že když jsem Tě viděla (teda nejdřív neviděla

)

v reálu, byla jsi mi strašně sympatická a příjemná a Tvá slova se krásně poslouchala, takže jsme opět u toho poznat toho člověka osobně, pak se mnohdy názor mění....
A pokud se něco někomu nelíbí, at si třeba p*del políbí