huš jsem zpět z výletu.....
mohu jen potvrdit, že
Roseva je hooodně vysoká a já vedle ní menší, naž trpaslíček, ale to jsem u všech...

... snad jen vedle
Mony néééé
takže podávám hlášení - pan doktor mě poslal ihned na sono mého miláčka žlučníkovatého

..no samozřejmě tam kameny mám...takže nejprve jsem mu řekla, at mi to udělá najednou s nohama, tak se začal smát a prohlásil, že si to představujeme, jak Hurvínek válku

...ALE.... po mé odpovědi, že jeden se mi bude hrabat v nohou a druhý v břiše už to bylo nadějnéééé

...a ve finále nic nevylučuje a v pondělí, po příjmu se domluvíme na pevno.....ale... je to tak nějak už tutovka - takže premiéra nohy + žlučník.... ptž a jelikož právě pojištovna přestala proplácet nohy !!
Lubinko, martino - očekávám Vás během dneška někde na klokanovi, ICQ, či FB
Říkám Hrubáčkovi, že ale chlast mu nevadí, že neprotestuje (žlučníku) tak dostal výtlem a prohlásil - no ještě aby protestoval po alkoholu, to už by bylo moc

Prostě zlatíčko naše
Jinak dnešní zážitek tu rozepisovat nebudu, jsem tam udělala opět maličkou ostudu

ale to jsem celá já
Jo a byla tam dušička od
Smolinky - úžasný to človíček, dále tam byla naše
Břehule s
Jirkou (
břehuli se omlouvám za vykání, ale nějak mi to tykání z huby nelezlo

)

, dále tam byly dvě dušičky, které měly jít původně na bandáž a po našem nadšeném rozhovoru tenkrát v čekárně vše přehodnotily a skončily na tubu - jsou po opce půl roku, mají obě dole 30kg a holky jen kvetou !!
Další krásná a těhotná
Veru-Beru mooccc jí to holce naší sluší !! Je v 7-mém měsíci a má nahoře jen 4,5kg, takže paráda !! A prásknu, že místo Šimonka čekají třetí holčičku - Verunku, ale hlavně, že je zdravááá
No a v neposlední řadě jsem tam potkala mojí spolupacošku,
Vladěnku, je od října po abdu a stejný problém jako holky... voda !! dnes ukecala ještě doktora, aby mohla odejít domů - takže je s drenem ... bude mě informovat jak na tom je, každopádně ji očekávám příští týden u nás na pokoji, slíbila návštěvu
Za všema holkama jsem byla na lůžkovým, všechny pozdravovala od všech, at se nikdo necítí ukřivděn

...
betka a jika - jsou už obě na pokoji...
betka je ještě ráda, že leží, ale i tak jsem jí už hnala z pelechu

ale nešla holka, hezky hajá
Mám též vás všechny pozdravovat od všech pacošů.... (teda jen od našich holek)