Nazdárek všichni...hm, tak dnes jsem taky ospalá a dokonce mi je zima, jsem nepočítala, že mě to znovu čeká. Tlak, mrchu, mám dole, nepomohlo ani šlapání na takovým tom mým spešl lehátku. Takže asi beru kramle do pelechu.
Jen zdravím
Trixl...nějak mi uniklo, jaké máš zdravotní potíže, ale lepší na žlučník je Isochol a na slinivku Pangrol či podobně, je víc léků a různé síly. A taky vždy radím
speciální čaje. Když je vypiješ teplé, uleví se téměř okamžitě. Ale já tu fušuju do práce Annax, fíha, abysem nedostala přes prstíky

.
Holka, jestli Tobě vynechává mozek jen po večerech, tak seš šťastná to osoba. Mně vynechává nejen večer, zvláště ráno a ve dne. O noci nemluvě. Tudíž pořád. Už nevěřím, že se to někdy zlepší. Jednou prostě zblbnout musím, horší je, že si to ještě uvědomuju.
Terčo vidím, že věříš tomu, že ty Věrčiny pidihadříky jednou oblékneš...já tedy ne, páč ona je hubená už jak ta nudle, co vyrábí

.
Věrčo teda ten příspěvek od jisté výše jmenované, ten mě nadzvednul. Vidíš, byla jsem tak blbá, že jsem odpovídala taky na otázky lidiček "odjinud", ale po téhle Tvé zkušenosti tedy si dám velkýho bacha, koho přijmu pod křídlo, tedy v mém případě pod pazouru. Stále nějak naivně věřím, že lidi jsou vesměs dobrého smýšlení a hodní.
A prudíš tu s větrníčky? Když víš, že zrovna teď je nemůžu?
Nedko...vlastně jak se to vezme. Když beru v úvahu Tvůj mozek, tak to "ujetá" rozhodně nejsi, ale když pomyslím na dopravní prostředek, nemlich vlak, tak to seš tedy "ujetá" každou chvíli...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014