Mona:děkuji za přivítání i vy jste mi moc chyběli
Lubinko:zlatičko,ty jsi taky bojovnice a vydíš u mne malinkaté zaškobrtnutí a jak jsi mě rychle předjela,jsi krásná holka šikovná,gratulka,vidíš osmičku,no snad se taky dočkám

ale s Vámi si začínám opět věřit
Terča:veliké děkuji,moc mě těší Vaše pozdravi,chtěla jsem si jít hajnout,v noci jsem teho moc nenapsala,ale nedá mi to hltám tady slůvka uplně všech
Malvi:Tak tu radostnou zprávičku jsem slyšela,to je supr super seperbomba,já se culila až až no děťátka jsou boží požehnání,tak Ti přeji aby bylo krásné,inteligentní a hlavně bojovné po Tobě

a taky díky za přivítanou
Verčí:a ted jak to dopíši hned letim na rajče,některé holky jako ty ,ale i mnohé další udělali za tu dobu ,co zde nejsem obrovské pokroky asi mě spadne čelist a aspon mě to opět nabudí fest máknout,ale už se na ty fotky scela třepu a později okomentuji,stačí mi ty metříky,jste jedničky
Bohunko:opravdu děkuji za podporu,to mi chybělo a věřím že s Vámi ano,těším se s každého vašeho písmenka i s každé SZ co mi dojde,je to prostě uaaa,ani netušíš jak jsem měla na duši fakt prázdno,tak člověk měl svoji malou internetovou rodinu a nakonec buuuum a nic prázno tak moooc objímám
Renny:Ahojky,děkuji za přivítání,povídání by bylo mnoho,a doba byla celkem krut,ale ted už se to pomalinku lepší,a to že jsem konečně s vámi je pro mě fakt nejdůležitější,jak já byla neštastná bez fora,prostě přiznávám absták chichi,ted už se mně nezbavíte,ještě musím dočist a zjistit co keho trápí a co těší a pak te bude vončo chichi