Bricku a mohl bys upřesnit, který odkaz je zavirovaný? Bylo by to fér, neb ten, kdo ho sem hodil, to vůbec nemusí tušit a my ostatní se teď budeme bát na něco kliknout. Tedy já ne, mně anitivirák jen tak někam nepustí, ale co ti ostatní?
Jinak vidím, že jsi se rozhoupal a pracuješ na sobě fest. Tak držím palce, ať se zadaří!
Romčo Kilberg tak jsem včera si dala 2 x kašovitou a ejhle, nahoře skoro půl kila. Jsem se těšila, že dnes už možná zase kilčo upíšu a houbelesky.
Qwysko k čertu s Tvou kachničkou!

Si jdu aspoň čaj uvařit...
Elamíšo tak teda Ty už seš určitě bez toho "super zadku"...gratuluju.
Scallo tak si představuju, jak budeš při svých 70-i kilech vlát ve větru...budeš bidýlko hubeňoučký, takže se budeš spíš klátit...fakt chceš dát dolů tolik, při své výšce? ...no asi jo a protože jsi krásná, možná vyrazíš i na módní molo.
B e t k o jak se daří?
Jeníku Ty seš borec, dotáhl jsi to fakt daleko, muselo Tě to stát hodně práce a úsilí. Ale měl jsi tu svou snahu víc rozebrat, sice veverky a labutě beru, ale napiš ještě, jak jsi dodržoval stravovací režim atd. a měl bys to hodit jako oponenturu do šuplíčku "Padlých prstýnkových bojovnic". Já jsem byla první rok při prstýnku taky spokojená, v druhém roce taky, ač už váha se mnou šprýmovala, ale třetí rok mě ubíjel. Teď jen zírám, jak mi vše bez problémů padá dolů...ten pocit volného krku už jsem totiž mezitím docela zapomněla. Tak Ti přeju dál hodně zdaru a seš JEDNIČKA!
Tak jsem teď volala Turnov...chtěla jsem původně na návštěvu za holkama, jenže manža má už několikátý den parádně rozjetou chřipajznu se zánětem průdušek a já se necítím tak akorát, únava, těžké dýchání a palice...jsem to přehodnotila a nikam nejedu, mohla bych na holky ještě přenést nějaký vir. No snad já to od Bossáka nedostanu v plné pálce

.
Takže
Lubča po stehýnkách už dospává na ARO, pak ji šoupnou zpět k Věrče na pokoj. Dnes už je Věrče mnohem líp, ale prý dnes se nesmí z postele, kvůli stehnům, zrovna tak
Martina dneska musí nekompromisně ležet. Takže volba buď cévka či mísa.
Pessulka je po tubu na ARO, zítra po rtg. budeme vědět víc, ale vše jistě bude v pořádku.
Iva63 má dnešní výměnu houbičky pod narkozou taky už za sebou, jen ještě chrní.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014