Dobré popoledne, ze severu Čech, přeju !Hlášení z Turnova od Věruše:Hlásím, že mě právě převázali, už mám jen stahovací kaťata a je to úžasné, nic nebolí, je to super, Hrubáček je prostě machr. VŠECHNY ZDRAVÍM!
Lubinka též zdraví, Pešulka je stále na ARU, ale už je ok !Bobulko, to se mi moc líbí, já to mám taky tak. Nějak nemůžu dopnout kalhoty, které jsem dopla, když jsem vážila i o pět kilo víc

, ale rvát se do nich nemůžu, páč jizva přece jen ještě bolí.
Chlap mi v porodnici masíroval záda a povídá mi, prej, co to tu máš za bouli a ona to byla kost

.
Jinak obleču Levisky, které jsem nosila, když jsem měla 75 kg a méně, ale do zapnutí přes břuch jsem daleko...
Žanetko, rozmixovat si můžeš opravdu všechno

. Já to zažila několikrát a některá mixovaná jídla prostě už mixovaná nepozřu, to jsem si raději počkala na normální.
Bambulko, to já bych i spala

, ale od půl třetí nespíme, páč nás zas bolelo bříško, při masáži bříška olejíkem malej spustil takovej alarm, že jsem měla strach, že vzbudí celej barák, takže jsme zůstali u hlazení ve směru hodinových ručiček, přitahování nožiček a nahřívání, vše vleže na mamce...

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky