ahooooooooooojjjjjj
zdravím všechny dobré duše a děkuji za podporu.....
hlásím, že nožky jsou OK, nebolelo to, jen maličko "tahalo" ale jen 2 dny, pak už v poho...za to žlučník..teda spíše to, co po něm zbylo mi dalo zabrat.... ale trvalo to jen jeden den, takže pak už též pohoda....
Porovnání s abdem - břicho byla brnkačka, nohy hodnotím v prvních 2 dnech dvojkou a žlučník 4.... naštěstí je pryč a už dá pokoj...
V pondělí opět cesta do TU - kontrola a přelepení ran
tak nějak jsem letecky dočetla... na něco se pokusím reagovat...betka píše:
Tak hlásim totálny obrat situácie. O desiatej ma poslal Hrubáček na RTG, tam sa ma pýtali, či beriem antikoncepciu, ak nie, že mi musia najskor urobiť test tehotnosti. Keď som im zahlásila, že som po operaci a jeden RTG už mám za sebou, tak mi zahlásili, že to neva, musí byť čerstvý test. Hrubáček sa naštval, poslal za mnou sestričku, že nič sa naberať nebude, že máme iba spísať čestné prehlásenie. Tak sme tam so sestričkou zosmolili toto: Čestne prohlašuju, že opravdu tehotná nejsem. Pohlavní styk sem od operace nemněla.
betko a věř, že se doktůrek naštval víc, než hodně a raději nechtěj vědět, co prohlásil

nebo to vědět chceš?? řekl přímo větu, kterou máte napsat do toho prohlášení...
at tam napíšou: při týdenním pooperačním pobytu v nemocnici jsem nešukala
brick píše:
ALENO
Forum by muselo proti takovýmto vnějším zásahům být chráněno tak, že by tu byl aktivní moderátor který by sledoval co tu registrovaní uživatelé umisťují do podpisů.
Bejt to na jiném foru tak okamžitě by měl dotyčný BAN(zablokování) IP adresy. Dokonce se blokují za takové odkazy a to i reklamní nevyjímaje ve hrách a forech her.
Bricku tady bohužel moderátoři nemají BANovací právo, navíc podpisy mohou též upravovat jen admini....takže tady jedině
admin...a schopní modi tu bohužel též nejsou, takže je to prašť jako uhoď , ať žije spam
ALENKO jak jsi to uhodla??

Samozřejmě všichni čekali, že dojedu až o víkendu, takže snad ani nemusím popisovat pořádek a situaci u nás doma ne??

Naštěstí ale můžu iněco dělat, takže budu pěkně rozvalená na sedačce a pěkně panáčkům připomínat, co má být hotovo po mém příjezdu z nemky...