Romi co máš proti mým gramům??

já metřík neposouvala i když jsem přišla z nemky néé o pár gramů lehčí, ale o pár kil !!

Ale posunu až na konci měsíce.... víceméně mám dole to, co jsem nabrala + nějaký bonus, takže spokojenost veliká
S tím žlučníkem... dostala jsem papír s "dietou" ale už po prvním přečtení jsem prohlásila, že to vlastně ani žádná dieta není

a navíc !! Sám pan doktor mi řekl a tím jsou holky svědky, že při té mé dietě (myslel malé porce po tubu) se u mě v podstatě ani téměř nic nezmění, takže vlastně řekl, že malé porce čehokoliv neuškodí ani požluníkovému stavu
Lubinečko zlatíčko, je to přeci jenom dálka daleká, pak doktor má pravdu, ten jeden den už Tě nezabije, tak vydrž prťka, vydrž a v pondělí za vámi holky přiklušu
S těmi chlapy máte pravdu... mají jen rozdílný obal, jinak uvnitř je to to samé...no aspon mám zas o něco jasněji....
Ted jsem se válela u televize, tak jsem pomalu utřela prach a půjdu vyžehlit. Nic mě nebolí, z nohou mám fakt radost, mile překvapily.....prádla mám jen trochu, takže to bude jen na chviličku.
Jen mám kašel z nemky....ale to
Lubince odpustím... musely jsme otevírat okna dokořán, když jí holce naší bylo špatně

Ale kašlání teda nic moc, musím podpírat stehy na břiše
No jsem se vykdákala, tak zase jdu