fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 02 zář 2025 07:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1218, 1219, 1220, 1221, 1222, 1223, 1224 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 09:19 

Takže jak psala naše Boss je mi maličko líp,ale opravdu zůstávám :wink: :cry: :cry: :cry: :cry:
Děkuji všem za podporu,moc mi to pomáhá.Pavča už je sbalená a mi je smutno :oops: :oops:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 09:37 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 15:55, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 09:56 

Dobré ránko z Moravy

Všem kdo měli narozeniny, nebo se nám vrátili z různých operací a všem co upisují gratulace .... nějak nestíhám a to jsem ještě nezačala píct na vánoce .... jsem zvědavá kdy se k tomu dokopu ...

Musím se s vámi podělit o včerejší zážitek ... byli jsme na poslední leči a hrozně známejch mi tam vysekávalo poklonu jak mi to děsně sluší, jak jsem zkrásněla a že je to na mě poznat, že jsem hodně zhubla ...
Byla jsem červená až na zadku a cítila sem se trapně .... ale ve skrytu duše mě to potěšilo ... takže asi na tom něco bude? :roll: :oops: :P

A jeden poznatek pro Romču Kilberg.
koukala jsem do svých poznámek a zjistila jsem, že když mám noční tak nehubnu ... NIKDY se mi váha nehla ani o píď ... spíš naopak šlo třeba půl kila nahoru, ale to se pak srovnalo hned do dvou dnů zpátky ...

Jinak jsem tomu zas včera pěkně vitla a víno měli tak výborný, že jsem se mu opravdu nebránila :lol: no a ráno na váze mám vždy po takovýchto akcích kilo dole a dnešek tomu není vyjímkou ... na mě ten alkohol prostě působí blahodárně :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 10:00 

Ahoj všichni :wink:
Lubinko:drž se,jsem ráda,že už ti je lépe :wink:
Pesulko:přeji příjemný návrat domů
Iva63:vydrž holka,ty teda zkoušíš :roll: Neboj určitě bude líp a vše se v dobré obrátí,držím pěstičky
Flower:taky držím pěstičky at vše dobře dopadne
Beti:odpočívej a bude líp,já už jsem čilá jak rybka :lol:
Žaneto:tak ty už jíš normální stravu?podle tvého datumu operace,bys měla být ještě na kašovitý?To je fajn,že ti to nedělá problém :wink: A tekutou jsi dodržela 14dní?nebo si taky začala dřív kašovitou? :shock: :lol:
Jinak včera poprvé od operace jsem si dala tureckou kávu a pěkně to šlo všechno ven,vůbec mi to nesedlo :?: :roll: ale rozpustná mi problém nedělá :D

26.11.2012 68kg.
,,Neumíme vrátit vteřiny, minuty, hodiny ani dny, promarněné z našeho života. Žijme tak, abychom toho nikdy nelitovali."

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 10:05 

Bobulko no tyhle zkušenosti mám právě taky tak bych chtěla zkusit aspon to odlehčené jídlo při nočních. Jestli mi ta blbá váha bude po nočních ukazovat 2kg navrch tak jí vyhodím :lol: :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 10:08 

Zdravím všechny na fóru, v nemocnicích, v postýlkách,...

Reakce na uklizení domova po návratu z nemocnice:
Na první pohled dobré. Druhý pohled již ukrýval různá "tajemství".
Ve skříních naházené věci, různé věci v různých skříní.
Dostal bod za vytření. Jen "zapoměl", že se vytírá i pod křeslem, stolem, koupelma, schody do sklepa,...
Ale stejně jsem překvapená, že to zvládl. Hlídal dvě malé děti. Měl práci u krav a na poli.
Odjížděla jsem s tím, že budu ráda, když všichni tři přežijí ve zdraví... :)
Trošku jsem si v nemocnici vysnila :( , že až budu doma, tak budu alespoň 3-4 dny odpočívat.... :oops:
Tak to jsem se trošku spletla. Od návratu v poloplném provozu. (Cítím se relativně dobře tak to tak nevadí.)
Zítra dám syna do školky a vlítnu na vánoční úklid.

Přeji všem (Lubince, Ivče, Flower,.....), brzké uzdravení a návrat domů. :)

Všem ostatním domů, do práce.... přeji sluneční paprsky a mnoho energie. Bude třeba. Vánoční šílenství začíná.

Vánoce budou - bez prachu i s prachem na skříni 8) . Budou pohodové, pokud maminky (např. JÁ) budou v poho.... :wink: :roll: :wink:

33 let, 2 malé děti.
Manžel, jenž by mě nosil na rukou, kdyby mohl a měl zlato ve vzpírání... :)
8.11.2011 TUBU Břeclav

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 10:20 

Romčo K
no já právě na noční taky odlehčuju, ale je mi to prd platný .... mám víc zeleniny a ovoce a stejně si tělo jede svým režimem ... musíme myslet na to, že máme otočenej biorytmus a to tělo se s tím tak rychle nevyrovná a než se vyrovná už máme po nočních ... já teda dělám vždycky jen dvě dvanáctky po sobě ...
Takže ji nevyhazuj stejně by sis po nočních šla koupit novou :lol: :lol: :lol: :lol:

Roseva
já už na vánoce dávno neuklízím ... dělám to celý rok a výsledek je stejnej .... takže navíc umejvám jen ty svoje výkladní skříně a peru kilometry záclon a jinak jako při klasickým úklidu ...
Tím pádem jsem už několik let naprosto v pohodě a rodina taky ...
No a konec konců ... JEŽÍŠEK SE NARODIL STEJNĚ VE CHLÉVĚ, TAK O NIC NEJDE :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 10:42 

bossice
no měla jsem malinakatý kousek chleba z paštikou a pár lžiček rizota,...ale váha mi pořád stojí,...mi klesla jen o 3dkg :? takže asi uberu,...

jika,...
máš odp,..v sz :wink:

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 11:16 

žaneto
ty si jídlo nevážíš? píšeš, že si měla malinkatej kousek chleba a dvě lžičky rizota .... proto se ptám ...
Jinak čtu, že se zabýváš tím, že ti váha klesla jen o 3dkg ... to je ta nevýhoda dnešních digitálních váh ...
Neblbni .... hoď ty pokakaný deka za hlavu nebo z toho budeš nešťastná ...
To, že stojíš s váhou když si tak krátce po operaci je naprosto normální!!!
Taky jsem stála ... stala jsem při tekuté, stála jsem při kašovité a stála jsem při přechodu na pevnou ... někdy to trvá den, dva, tři ... jindy týden, ale věř, že se váha zase hne ... cca čtvrtý měsíc po operaci se mi váha zastavila na 4 týdny!!! a už zase jedu .... přijmi to jako součást hubnutí a jak to tady už někdo psal ... musíme dát tělu čas se vyrovnat s takovým šokem ... však jsme se takhle nevyžrali za pár měsíců, ale zhubnout by jsme tak chtěli :wink: :lol:
Vím je to náročný a i já jsem propadala zoufalství jestli to co jsem podstoupila má nějaký význam když stojím, ale JO má to význam a tělo si jede po svým a dá si časem zase říct :wink:
Jez tak jak máš dodržuj vše co máš a zbytečně si neubírej na porcích protože to by ses mohla dostat pod hranici kalorickýho příjmu a to by nebylo dobře a tělo by si pak mohlo začít ukládat a ty by si pak opravdu nemusela hubnout ....

Jo a ještě jedna věc, kterou říká naše boss ... ten kdo hodně zhubnul před operací tak tomu jde většinou po operaci hubnutí pomaleji, ale jde!!! :wink:

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 11:31 

bobule
ahojík,....no pravda je,že si to zatm nevážím,protože mi došla baterka na váze a pořád jí zapomínám kupovat tak snad zítra nezapomenu,..:) a ano jím ted spíše od oka,..,ale neřekla bych ,že málo,..spíše jím dokud se nekrknu :mrgreen: a tj pro mě znamení plnosti,..:-) jinak jsem se ted polekala jak jsi psala,že si tělo může ukládat,..ajajajjj takže to bych měla hlídat jíst pravidelně,..což vím,ale nějak zapomínám nebo není čas a tak nejím pravidelně,..,ale od ted to budu hlídat,...
Jak píšeš,..přeci jsme to nepodstoupili zbytečně,..ted je to na nás,..a já blbnu tak se musím snažit,...
No koukám,že ty už máš dole pěkný kila tak držím at to jde tak hezky dál,....
k mím kilečkům,..no,..docela mě to trápí,..schválně se vážím po třech dnesch jestli budu překvapená a nic,.. :( ,ale snad se to zase rozhýbe,...no budu se snažit,..díky moc :wink: :wink:

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 11:52 

žanet
no jo to naše hubnutí je hlavně o pravidelnosti!!! to tu nejvíc zdůrazňuje naše věrča a má pravdu ...
ohledně baterek si napiš lístek nebo dej upomínku do mobilu ať máš přehled kolik baštíš ...

Já vážit musím páč od samýho začátku necítím omezení a klidně sním i víc než je těch 85gr takže já bez váhy nedám ani ránu ...

A k té osobní váze ... já se vážím 2x denně a večer už vždycky poznám jestli bude ráno úbytek či nikoliv ....
Miluji svoji osobní váhu, ale lézt na ni 2x denně je jen pro silný nátury a pouze na vlastní nebezpečí :lol: :lol: :lol:

Nenech zvítězit váhu a stojací dny nad svojí spokojeností z toho co jsi už zhubla ... všechno je to v hlavě .... pak budeš spokojená i s těmi dny kdy nehubneš na kilogramy, ale možná splaskáváš na objemu :wink:

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 11:57 

Dobré nedělní poledne :) !

Bobulko, Romčo,

já dělala dvě denní, dvě noční a po nočních jsem taky vážila minimálně o kilo víc, tak jsem se na to vyprdla a přestala se po nočních vážit.
I když, teď to mám taky tak napůl jako po nočních :roll: ...
Žanet, jak psala Bobulka, dej tělo trochu času, ono to půjde :wink: .

Vy všichni fakt už pečete :shock: :shock: :shock: ? Není brzy?
Všem holkám, co mají nějaké pooperační trable přeju, ať je brzy opustí-Lubi, Ivo, Flower

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 12:03 

jiko turka bys na nějakou dobu měla úplně vypustit, náš nový žaludek ji moc dobře nesnáší, což si už jak píšeš zjistila. Rozpustná káva je naprosto OK :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 12:13 

Terči
já taky tak dělám ... mám dvě denní, den volna, dvě noční a tři dny volna ... :wink:

PříspěvekNapsal: 20 lis 2011 12:26 

Příjemné nedělní poledne přeji z Brna!
Já taky stojím s váhou, už dobrých 5 týdnů. Dostala jsem se na váhu, na které jsem byla 20 let a tělo ji asi nechce opustit :D :D :D
Tak jsem si řekla, že pohnu metříkem, snížila jsem porce, zvětšila rozestupy mezi jídly zpět na 3 hodiny, omezuju sladkosti, oříšky a mám dvě kila nahoře :shock: :shock: :shock:

Lubinko, Ivuško63
Moc na vás myslím, ať je lépe!

Každý je svého štěstí strůjcem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1218, 1219, 1220, 1221, 1222, 1223, 1224 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina