Joli co jsem zjistila??? Že je to asi normální,...že se to občas zastaví,..zpomalí,...našla jsem to v dobrých radách,které tam dala Verča,...je to tam rozepsané tak jsem pochopila,..že v tom bude pravda,..,ale po pravdě,.jsem z toho zklamaná a bojím se,..jestli zrovna já,..budu mít také to štěstí krásně hubnout,...
Terča ahoj,..nic jen mám strach jestli nejím špatně,..vůbec to nechápu,..mám skoro 3 týden po opce,...a zhubla jsem jen když jsem se vrátila z nemky,..jinak stojím už druhý týden a navíc mi přibývají deka,...jsem z toho mimo a pořád to řeším,...snažím si to znovu psát,.---a počítat,..tak uvidím,..pohybu mám také bych řekla dost,...no,...prostě možná plaším,..,ale mám strach,.když vidím jak vám to tu krásně leze dolů,..a já stojím
Verčo,..jde o to,že jsem hledala odpovědi tam kam si vložila užitečné rady,..když se zastaví váha,..jak jíst po opce atd,...a tam jsem se dozvěděla to co jsem před chvílí,..písala,..že se to stává,..že to může být tím přecho

dem atd,....no víš po pravdě mám strach i z toho jestli nedělám špatně to,..že už skoro jím normálně,..jen to nemixuji mixérem,..,protože to prostě nedám,..ale mixuji to pořádně v puse,..jím už fakt skoro vše,...dokonce i chipsy jsem měla,..a dnes malý věněček,...chleba z paštikou,..maso,..prostě po trochu už toho sním dost,...myslíš,že se to mohlo zastavit tím???,ale snažím se si vše zapisovat at mám přehled,...a hlavně,...jsem neměla baterku na kuch,..váze tak jsem jedla od oka,....dnes jsem jí už konečně koupila tak budu vážit,..bojím se abych si neroztáhla žaludek,...mívám pořád hlad,..,ale ovládám se,...no někdy trochu ne,...ach jo,..asi to semnou bude těžké,...

30 let,..dcerka 10 let a druh 38 let,....nová láska v mém životě,...můj synek,.,který se narodil 7.2.2014 takže pokračování boje,.
20kg dole před opkou,... 2.11.2011 Tubu Turnov mudr: Hrubý -tak a snad je to nový a krásný začátek nového života,..