Zdravím všechny dobré duše
bobulíno děkuji za slova, která jsi napsala - je to přesně to, co mě nemálo naštvalo !! ono napsaný příspěvek, ve kterém není nic jiného než toto: "
Asi brzy zaklepu." a následné psaní o smrti, opravdu člověku na dobré náladě nepřidají a mě vůůůůbec nejde o to, zda operaci chce nebo nechce, v tom mám jasno - musí k tomu dojít za prvé sám, v hlavě, za druhé musí dostat povolení lékařů - takže v tomto směru
bricka neřeším, kromě nateklých nohou, které ale řešíme přes SZ (teda už asi řešili...) ... myslím, že tady se všichni alespon snažíme myslet kladně, pozitivně, pokud člověk potřebuje, tak pomoc a podporu dostane, ale psát tady několik příspěvků o tom, jak zaklepe bačkorami, o hlíně nebo tak nějak mi přijde dost stupidní ....
A něco ze života - vlastní zkušenost, když nám odešel někdo hodně blízký (paradoxně je to přesně dnes na den 14let...) někdy je dobré
nelitovat, ale ukázat tu druhou stránku - čím víc budeš litovat, tím víc bude dotyčný fňukat, naříkat a vyžadovat přítomnost a pozornost druhých....i když se to zdá kruté a hnusné, někdy to zabere a dotyčný si tak uvědomí věci lépe, než když má okolo sebe lidi, které ho neustále litují !!
Tenkrát jsme se cítily se ségrou hrozně, když jsme otočily a místo litování jsme "nasadily" úplně něco jiného, protože už jsme opravdu nevěděly co máme dělat.... a začaly jsme se chovat tvrdě (k vlastní mámě) ... trvalo to několik let, ale nakonec se to povedlo a dnes?? Dnes nám za to nesmírně děkuje, že právě toto jí pomohlo dostat se ze situace, která nebyla vůbec jednoduchá, zpět do reality...
The end.....
Jinak jdu péct rohlíčky a linecké, které jsem včera jaksi nezvládla