TURNOV tak zase jsem v čekárně potkala tolik lidiček...přijedou si na kontrolu a nedají ani vědět, že jsou objednáni, dostali vyčiněno a musí se polepšit. Což slíbili, tak jsem tedy zvědavá.
Betko čauky, tak Tě lituju, co sis to ustrojila s tím jedním jídlem a následným zvracením. Mně se tedy nic podobného ještě nestalo, jím tuhého tak 30 až 40 gramů, víc nedám, tlačilo by mě to. Přesto mi je každou chvíli na zvracení a řeším to úprkem do postele. Trvá to tak hodinku, někdy i dýl. Takže jsem stále převážně na tekuté či kašovité. Kupodivu se mi podařilo už třikrát sníst kousek vařeného hovězího z polévky, ale rozšmidlané na maglajs. Jak píšeš, bílkoviny potřebujeme, ale pozor děvče, v taveňáku je nenajdeš. Já si dávám kvalitní sýry, ale opravdu kousky, víc sníst můžu jen mozzarelly. Takže trochu lučiny, ementálu, balkánu, sýra do salátu, blaťáckého zlata, hermouše či camembertu... po sýrech mi nic není. Na druhou stranu sýry způsobují překyselení organismu. Což vlastně maso taky.
No holka, přeju Ti, aby ses s tím nějak poprala, myslím si, že jíš opravdu velké porce, nezapomeň, že Ty máš bypass a tudíž ten žaludek menší, jak já. Já jsem dostala doporučení jíst méně a častěji. A nežehrej na to, že Ti váha stojí, kdy jindy jsi dala za tak krátkou dobu dolů 10 kilo? Nech taky tělíčko si odpočinout.
Věrčo tak jsem se pro jistotu ptala sestřičky Míly, jestli je už objednán Balabán...prý ano, objednávala ho Hanka...tak říkám, že to teda nevím, že měla volat paní P. či paní V....nakonec jsme došly k závěru, že jsi to byla Ty, jen jsi Mílu tak zblbla, že spletla Tvé jméno.
Když mě dneska zaznamenal Hrubáček v čekárně, tak mrknul a povídá...že se mu tam zase srocujeme...říkám mu, že se chováme slušně a tiše, ale za týden to bude marast.
Janooo krucinálfagotaherdekfilek

.
Zdravím všechny!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014