TURNOV tak Iva63 jde dnes domů! To je nejlepší zpráva dne!
Věrčo...paní P. a paní V.....přece začáteční písmena příjmení...ty ťuldo...nemůže si přece Míla pamatovat všechna jména.
Neptala jsem se, co jsi vyvedla, protože Míla jen mávla rukou, měla včera opět přecpanou čekárnu.
Jinak manža měl v době operace Tvých sirek angínu a průdušky s ATB, dostatečně to nevyležel a pak se mu to vrátilo, pomohl Bioparox a další má kouzla.
Jeniferx je to tak, že než doktor žádá pojištovnu o schválení platby při reoperaci z bandu na tubu, musí řádně doložit, že došlo k několika bezúspěšným pokusům o úpravu stavu. Vyčerpat klasické možnosti s odpouštěním a doplňováním, dodržováním stravovacího režimu atd.. To, co píšeš o mililitrech, mi jasně svědčí o tom, že Tobě fýzák prosakuje hadičkou vně, když Ti ubývá v prstýnku. Já jsem měla opačný problém, mně se nasávala vlhkost dovnitř a tím se kroužek zaškrcoval. Obojí svědčí o únavě materiálu. Takže v prvním případě se chodí častěji na doplňování a v druhém na odpouštění. Pokud ale dělá problém i port a zvracení, polykání a další, je teprve možnost uvažovat o vyndání bandu a dalším řešení. Takže následný polykací akt pod rtg ukáže!
Olinko super, gratuluju a drž se! Más krásný úbytek, tak ať to šlape dál, ale nevyšiluj, kdyby se Ti váha zastavila. Je to přirozené a čas od času to potká každého.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014