fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 zář 2025 12:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1283, 1284, 1285, 1286, 1287, 1288, 1289 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 09:01 

BOSSICE NIKDE JSEM NEBYLA A NIC NEBERRU,ALE UŽ JA PÍŠU JSEM NEMĚLA MENZES PŘES 3 MĚSÍCE TAK ASI UŽ JE K TOMU NO JINAK ´DÍK SNAD BUDE LÍP :)

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 09:05 

Krásný den z moravského venkova!
ikarie je to tak, srazy, kde uvidíš hubené (zhublé) tlusťošky :mrgreen: jsou velmi motivační a velmi nabíjejí energií a chutí s tím něco dělat!!! A pak se budeš i tady na fóru cítit lépe!!!
inovai prostě se vyskytla překážka, ale dá se překonat - buď změnit pojišťovnu, což prodlouží čas, nebo zařízení, což prodlouží vzdálenost - obojí ale jde překonat, pokud to, jak píše bossice, opravdu chceš řešit!!! Dávám za příklad naši bobulku, která měla velmi prodloužený čas vllivem zdravotních poříží a pak i velkou vzdálenost - taky šla do Turnova a bydlí kousek od Brna - ale nevzdala to, šla si za tím a teď je o pořádný kus štíhlejší!!! Jedná se o významný životní krok, tak si myslím, že stojí za to nějaké překážky překonat. Moc Ti držím palce!!!!

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 09:17 

Dobré ráno :wink:

ikarie vítej mezi námi a gratuluji ke kroku, který jsi udělala - chtít se zbavit přebytečných kil :wink: Tady máš také jednu hodně velikou motivaci - jsou tam pouze lidé z tohoto fora, s mnoha se mezi sebou známe osobně, takže žádná fotomontáž, ale realita i když virtuální :arrow: http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/ (první skupina je bez hesla, druhá se společným heslem, pokud budeš chtít, není problém Ti ho zaslat a třetí se soukromým heslem, tam už musíš požádat každého extra a je jen na něm, zda Ti heslo zašle, či nikoliv) :wink:

inovai je to tak, jak píší holky :wink:

Ivu vítej doma !! S tou únavou, spaním po návratu z nemky - to mi vždycky říkala tchýně - v nemce se člověk cítí Ok, doma je to první den (dny) na nic... je to změna tlaku, prostředí atd.... :wink:

Rendy držím palce, ať váhu ukočíruješ !! :wink:

Zapla jsem pekárnu a udělám klukům domácí rohlíky, dnes nevařím, máme od včera, takže paráda... k večeru chceme jet do Prahy pokoupit něco k Vánocům... tož jsem na to zvědavá :roll: :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 09:42 

Dobré ránko všem z Moravy ...

Tak nám tady ty svátky pěkně začínají .... dcera s přítelem se po 3 letech rozešli .... byli spolu od 15-ti let a naznali, že je čas jít dál, že je čas si užívat .... no co vám mám povídat ... obrečela jsem to, protože jsem byla na něho zvyklá a znali jsme se i s jeho rodičema, čekal nás s nima i maturitní ples, ale naprosto je chápu ... takže asi tak ... :?

Jinak zdravím všechny "novátor" a přeju jim ať se daří a věří, že se toho svého vysněného snu dočkají ... :wink:

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 10:23 

Verca: Díky moc za fotky, to je až neuvěřitelné! Opravdová motivace.
Scalla: Na sraz bohužel nemůžu, budu v práci :(

Plikace Břeclav, konec března 2013

Předmět příspěvku: Re: informace
PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:18 

ikarie píše:
Ahoj,
jsem tu úplně nová a mám plno otázek. Jsem z Brna a chtěla bych jít na tubulizaci. Byli jste někdo u Svaté Anny? Jsou ochotní tam udělat to co si vyberu já? Proplatí to celé ZP nebo musím šetřit? Jaká je čekací doba? Za kým mám vlastně jít? Byla jsem u obvodní lékařky, takže mám žádanku, ale už nevím co dál. Rovnou na chirurgii?
Jestli je tu někde lepší fórum, klidně mě odešlete tam, ale já to zatím nenašla. Moc děkuju za odpovědi.
I.

Ahoj a vítám tě tady mezi námi další morafská krásko .... :D

Já chtěla jít taky na operaci ke sv. Anně, protože jsem tam byla pžed rokem a půl na operaci se štítkou a jezdím tam k endokrinologovi na pravidelné kontroly a zrovna při té příležitosti jsem mu říkala, že bych u nich ráda podstoupila i bariatrickou operaci a zeptala jsem se na jeho názor ..
Řekl mi, že pokud mám možnost se nechat operovat tam kde se těmto bariatrickým zákrokům věnují a specializují se na ně, tak ať jdu raděj tam ...
U sv. Anny s těmito operacemi mají prý minimální zkušenosti a že pokud by byl na mém místě šel by do Břeclavi k mudr. Čiernemu ...
Toť moje zkušenost ... já sice nakonec skončila v Turnově, ale to už je jiná kapitola ... :wink: rozhodně, kdyby to šlo neváhala bych a jela bych do Břeclavi být na tvém místě :wink:

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:21 

ženy co vaříte na víkend? jsem kuchařsky vyprahlá a nevím co jim tady uklohnit :?

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:23 

Scalla píše:
Jedná se o významný životní krok, tak si myslím, že stojí za to nějaké překážky překonat. Moc Ti držím palce!!!!

MÁ PRAVDU PŘECEDA!!! :lol: :lol: :lol:

Jinak Marti gratuluju a normálně ti regulérně tu blížící se docenturu závidím!!! :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:

A víte co jsem zjistila? Normálně jsem polovičák ... jsem sice z té morafské větve a část mého já sympatizuje s Břeclavskou bariatrií, ale kus mého žaludku a serdce mám v Turnově ... jsem prostě taková rozervaná :lol: :lol: :lol:

Naposledy upravil bobule dne 10 pro 2011 11:30, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:30 

bobulíno dnes nic - zbytky a zítra také nic... klobása v Praze asi :lol: :lol: :lol:

Lidi máte někdo zkušenost s parním čističem?? :roll: ségra mi povídá, že koukala na Loskutáka a tam vše krásně vyčistil a to by jsme nebyly my, abychom tento přístroj doma neměly se ségrou ... jenže už ho máme několik let (asi 4) a ani jedna z nás jsme ho za ty roky nepoužily :oops: tak ho ségra vytáhla a zkusila a nestačila se divit, že opravdu vše krásně vyčistí - vodní kámen, spáry v koupelně, troubu, keramickou desku, prostě vše.... tak jsem si dala tu práci, udělala pár pohybů, čistič vytáhla ze skříně, ještě originál zabalený :oops: a jdu zkoumat návod a jdu to také zkusit..... ale ptám se proto, zda tím čistíme nábytek atd.... okna vím, že ted nemůžu, praskly by teplotou, to až bude venku teplo.... :roll:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:36 

polovičatá bobulko, děkuji :oops: , já to tu radši moc nerozvádím, neventiluji, páč to nechci zakřiknout!!! 8)

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:41 

věro
ty si pako :lol: :lol: :lol: :lol: tak s parním čističem si dneska zabodovala!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:43 

Věrčo...tak táda bych se jednou chtěla prohrabávat Tvými skříněmi...jistě bych našla poklady, které u Tebe spí a mně by se náramně hodily. Tohle nechápu...kdyby to byla věc za dvacku, tak prosím, ale takhle "drahý přístroj"? ...hrát na něm hry snad zkoušet nebudeš.

Jinak jsem slyšela, že s tím lidi mordujou i fleky na kobercích případně i sedačky...na což zas máš Ty jiné vychytávací stroje. Tak si zkus opařit ksicht coby rejuvenci... :oops: jen nezapomeň na krytky na bulvy.

Já vařím kotletu na houbách ... ochutnám a pak asi zdechnu :lol: . Ačkoliv ranní šunka od kosti s pidikouskem kaiserky celkem slušně prošla. 8)

Scallo musím pohlídat Tvůj metřík...už se to blíží. Jinak hlásím, že dnes jsem měla úspěné a kvalitní vyprázdění a to dokonce 2x :oops: , je vidět, že na mě myslíš.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Naposledy upravil bossice dne 10 pro 2011 11:45, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:44 

scallo
no jooo ale toho si nejde nevšimnou a když už si toho všimne takovej ignorant jako jsem já tak to už je co říct .... já vás tu moc nestíhám a už vůbec nemám páru kdo měl kolik na metříku, takže se tak táhnu s proudem a někdy ani nereaguju, páč si nevšimnu ...
za to se samozřejmě všem omlouvám, ale ty co mám tak nejblíž k sobě ty v merku maličko mám ... :wink:

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 11:49 

boss
tak tu kaiserku ti závidím ... ta mi dělá potíže dodnes ... několikrát jsem ji zkoušela a ty tlaky po ní byly šílený .... dneska už ji ani nepokouším ... našla jsem si v Lidlu "lámankový chléb" je už nakrájený má aj semínka a ten mi vyhovuje ... do práce nebo na snídaně ideál ....
Možná bych tu kaiserku zas měla po delší době vyzkoušet co to se mnou udělá ... :roll:
Jím ořechy, pistácie, prostě všechno možný, ale kaiserka a kuřecí maso (prsa) na ty si musím dávat majzla
Holky na srazu v Brně byly svědkem co se mnou kousek kuřecích prs udělalo ... sem slinnila na wc a chlapsky odplivovala do umyvadla .... přitom z toho je sním a až na malý tlaky je to v pohodě a z toho bych se zbláznila, takže jsem je přestala vyhledávat a specializuju se na stehýnka :roll:

PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 12:09 

boss no tak to by jsi určitě našla něco užitečného, jsem ho hledala na netu a našla jsem jen tenhle jemu hooodně podobný - http://img12.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1977475347 kdyby mi ho ségra nepřipomněla, už ani nevím, že nějaký mám :oops: :roll: ... vždyt víš, jak to se mnou je... musím mít vše a pak.... :oops: :roll: ááále já se k tomu postupem času dopracuju a budu to všechno (snad) používat :lol: :lol: :lol:
Jsem zjistila, že u toho není český návod, ségra ho tam měla, tak jsem ho ted tiskla z netu a jdu na to milé dámy... :lol: :lol: :lol:

bobul no cooo, Ti říkám - u nás se člověk nenudí :lol: :lol: :lol:
A tu kaiserku jsem nemohla také delší dobu... ani bagetu (nemyslím sýrovou, ale pěkně vypečnou, křupavou...) tlačily mě v žaludku, kam se hrabe porod.. ted už je jím ale normálně :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1283, 1284, 1285, 1286, 1287, 1288, 1289 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina