Ahojky jdu si pro radu jestli nemáte někdo zkušenost ? ....
Predevčírem večer sem měla špagety ( nesedli mi, cejtila sem v žaludku ty pokousané kousky.. udělalo se mi zle, a musela sem jít zvracet ) jelikož to bylo už chvíli po jídle, tak to trvalo.. dávila sem se hodne než se něco začlo dít, ale povedlo se.
V noci mě začlo docela dost bolet okolí žaludku, a já sem si uvědomila, že jsem nebyla hrozně dlouho na velký, měla sem pocit že mi ty střeva stlačujou žaludek ( fakt nic příjemného), projímadla nemůžu, k vůli mimču,takže sem se vydala za známou do špitálu a udělala mi klystýr.
No bylo toho... hrozně moc. čekala jsem že se mi uleví, a že ten tlak byl určitě od ucpaných střev.Taky sem ten den co mě večer začalo břicho bolet, měla hrachovku (poprvé od operace).. nevím zda to nemůže mít spojistost? pořád krkám.
Trošku se to zmírnilo, ale bolí mě to pořád.. porce nepřekračuju,, naopak jím jak vrabec, mám pořád pocit že mám plnej žaludek.. stále mě to okolí tlačí.A já ted nevím jestli to může být "pohmožděním" toho svalu skrze to zvracení, nebo proste podrždění těch střev, neumím to odhadnout, bolí mě celý okolí žaludku ale i žaludek.
Na kliniku se teď nedostanu, nic jiného mi není, tak nevím jestli mám počkat jestli to ještě nepřejde, protože to by skolilo i vola, takovejch sraček ( pro představu dnes ráno na váze -2,8kg). >] jsem přesvědčená o tom žeje to tím vyprázdněním, no možná i tím že jím mín.
Ráno jsem si dala lactulosu, preventivně tu můžu... ale při tom množství co ze mě vyšlo by mi nepomohlo žádný projímadlo na světe, to sem si jistá, akorát bych se trápiila to, že projímadlo jako takové nesmím a Lactulosa by semnou nehla už vůbec.
No tak nevím co mám dělat.

nemáte někdo podobnou zkušenost? Mám docela strach.Přirovnala bych to, k bolestem po operaci,z nafouknutí plynem (plyny ze mě nevycházejí

) a cítím že bych potřebovala.
omlouvám se za román... a děkuju, za dočtení až sem.
29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../-62kg.