To jako holky mě šetříte??? Že se tu ani jedna z Vás nezmínila, že jste si musely vzít toho šíleného taxikáře skrze nepojízdnou moji kraksnu? Já to upřesním...tak jsme vylezly z nemocnice a pohodovým krokem si špacírujeme k autu, že na vlak je ještě času dost...no a co se nestalo? Vlastně co se stalo? Ve středu večer tak lilo, že mi zase zateklo někam do elektriky a přestal mi fungovat centrál. Řešení žádné, neb zámky jsou už dávno strhané a kufr nešlo taky otevřít. Tak rychle volat taxi. Vééélké štěstí, že si holky předtím neodložily ty krabice s Betčinými svícny do kufru. Tak jsem se vrátila do nemocnice a konzultovala už z tepla manžu, co mám dělat. Prý vylez ven do tý zimy a větru, nepruď a neodmlouvej a šmidruj klíčem v zámku dveří spolujezdce...tak jsem tak činila, několik minut a zrovna přijíždělo auto městské policie na kontrolu...zda má každý zaplaceno parkování a když ne, tak botička. Chvíli na mě koukali, už se mi tak klepaly zmrzlé pracky, že jsem to chtěla vzdát a tu ejhle, klíč se chytil a podařilo se otevřít dveře, tak rychle jsem vlezla dovnitř, přelezla za volant a modlila se, abych nastartovala...no kdybych to auto kradla, tak mě měli policajti zrovna před očima...spíš si ale myslím, že mě znají a dobře se bavili a čekali, co tam budu vyvádět. Naštěstí auto okamžitě chytlo, tak jsem se jim před čumákem otočila a prchala na těch 4 kolech...jo a to jsem Vám ještě nenapsala, že ve středu jsem opět měla prázné pravé zadní kolo. Už potřetí.
Betko Tvé dílko sklidilo velký obdiv a chráním ho přímo tělem, aby někdo nechtěl loupat perníček

. Ještě jednou moc děkuju! V Tobě se snoubí chytrost se šikovností, kouzelná a vzácná kombinace. Navíc jsi tak milá...zkrátka naše Betynka!
Hvězdičko mňam, ta fialová je přímo k sežrání! Děkuju!
Scallo dvojí gratulace - zkouška a další úbytek! Jinak hlásím, že na oné místnosti se mi opět zadařilo.
Pešulíno díky za odkaz.
Aleno nálezy jsem předala.
AlenoM http://www.barnys.cz/10-activaloe či
http://www.docsimon.cz/zbozi/active-alo ... y-s-barnysBalabáne než jsem dovezla další holky, byl jsi už z čekárny fuč...a tudíž jsi propásl náš chlebíčkový mejdánek. Proč jsi zdrhnul? Jsem Ti říkala, až tam čekáš. Seděl sis na uších, co? Což Tě doma neučili, že staré lidi se má poslouchat?

Tak jsi utřel hubajznu. A že jsme se poměly

.
Věrčo jestli jsi dočetla až sem, tak tedy ano, všechna lízátka rozdána. Co krček? Vůbec na Tobě nebyla vidět žádná újma.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014