Bossinko,mě to selhání tvého zámku na autě vůbec nevadilo.Hrozně jsem se tímto výletem bavila,určitě to bylo i tím, že chlap byl doma s malou a nemusela jsem řešit, co by se stalo, kdyby jsme ten vlak nestihly.Prostě super,platily jsme taxikáři již za jízdy a tudíž mu dodatečně velké dík.
Na kontrolu mám jet v půlce unora,musím panu doktorovi vysvětlit, jak je na tom můj orietační smysl a že za hramicí Olomouce jsem pěkně v pr.....Na zpáteční cestě v Olmiku, jsem chtěla nasedat na spoj do Budapeště a pak i do pendolína no prostě mazec.Ale v tom dobrém vlaku-spoji domů jsme si vyzkoušely sedačky z první třídy(chtěly jsme se vyfotit,ale šel pán průvodčí a ten vypadal dost nepřístupně,jednu paní z tama už vyhodil a my jsme nechtěly být další).Proto zase ráda pojedu do Turnova pěkně s holkama v Březnu,snad to v nemocnici pochopí.
Betynko adventák je boží,ale už pokažený,malá chtěla zfouknout svíčky a já hodná maminka ji nechala,víš jak to dopadlo?Je to jasný, malá řádně nabrala vzduch do plic a ten tekoucí vosk přetekl přes okraj svíčky až na perník

Tak nevím, kterou z nás to víc mrzelo,ale byla jsem za hodnou a řekla, že to neva,teta Betynka nám když tak upeče nový

Šmámkote to je ale na mě dlouhý příspěvek co?????

Milující přítel a milující dcera
15.11.11 nástup .16.11.11 Tubu Turnov,váha před operací 97kg