Chtěl jsem udělat takovou jednu velkou multi citaci z dob před tím necelým měsícem ale zatím si to ještě rozmyslím.
Ad tak soukromá zpráva. Připadá vám toto jako normální jednání?
Cituji: "prijdes mi jak ufnukanej fracek co mu sebraly hracky. nikdo nema naladu to cist. Tak pokud chces zhubnout hni svou prdeli a neco delej.nikdo te v tvych letech nebude vodit za ruucicku. tak si furt nestezuj a zacni pro to neco dělat"
Nepásli jsme spolu krávy aby si toto někdo ke mě dovoloval. Jako já něco snesu(jako ty nadávky a tak) ale od lidí se kterými se známe x let ale ne od těch co jsme se ani neviděli.
Takže ať si ta dotyčná osoba také sáhne do svého svědomí a zamete před svým prahem.
Tak já nevím ale zatím jsem se setkával na forech s tím, že uživatelé či moderátoři mezi sebou vše řešili slušně. Ti kteří ne, tak dostali odpovídající trest. Jestli se zde chcete ubírat jinou cestou nemohu vám v tom bránit avšak odmítám se toho zúčastňovat.
Co se týče té soukromé zprávy využil jsem svého práva a nahlásil tuto zprávu. To teď nevím jak se bude řešit prý to dostal administrátor. A to vy jste Aleno a spol. nebo kdo. Nebo jestli to řeší fakt jen admin a majitel fora to já nevím.
Takže znovu. Poučil jsem se a už tu nebudu ani
fňukat ani si
furt stěžovatJsem zvědav jak dlouho mi tento slib vydrží. Zatím jsem to vydržel necelý měsíc.
Asi na tomto výroku fakt něco bude: Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
Jinak když už jsme u těch vánoc také se mi kupodivu podařilo nepřibrat naopak se mi podařilo 2 kilíčka dostat dolu. Pravda letos byly vánoce v jiném duchu než vloni. Ale "nestěžuju si" Jsem spokojený.