Dobrý večer vinšuju .... jsem tu a nebudu tu fňukat a přináším pozitivní energii pro všechny co jsou tady a hlavně těm co mají nějaké to "trápení"
Užívám si svátků na plný "koule" a proto nemám moc času vás dočítat dopodrobna, ale "kauzu
brick sleduji alespoň jedním okem ...
Forum je tu od toho aby jsme tu klidně "fňukali" klidně si hráli na rádce a pomáhali byť jen slovem jeden druhému, občas tu i šekšuálně zaharašíme pokud se tu objeví nějakej chlap, který to ustojí a bere to s humorem a to všechno patří sem na toto forum kde si jsme více či méně oporou v boji s obezitou, a nejen s ní a všichni tu máme stejnou
diagnozu jak tomu říká naše
sojka JJ ...
A když jsem si přečetla kopii SZ BRICKOVI, tak jsem pátrala v paměti, kdo má tento styl písma (bez háčků a čárek) a kdo má tento způsob vyjadřování a pokud to samé udělají i
staré pardálice které měly možnost tuto osobu číst v dobách kdy chodila na forum ještě veřejně tak není zas tak velký problém přijít na to kdo mu tuto SZ psal .... na to nepotřebuju být ani modka a hned mi bylo jasné o koho jde ...
brickuneřeš, nepřepínej, nepátrej ... ignoruj takové osoby co ti něco takového napíšou ... musíš se obrnět trpělivostí a věř, že tu SZ ti psala osoba, která má sama dost problémů se sebou ... takové lidi nestojí za myšlenku natož se tím trápit .... jdi si za svým cílem a uvidíš, že nakonec tě tvůj osud navede na tu správnou cestu ...
Jinak dr. Čierny též požaduje vyšetření z endokrinologie pokud jsi na endokrinologii léčen