betko pokud piješ samotnou vodu, tak ta je do žaludku těžká !! Ač mi před opkou NIC nedělala, po opce jsem ji samotnou nemohla a nejsem jediná
muchomůrko neznám co je to žlučníkový záchvat a přesto mám žlučník venku

14 dní před operací nohou mě začal píchat - někdy více, někdy méně, nekdy vůbec..ale snažila jsem to řešit dříve, než se to "rozjede", tak jsem neváhala, jela do Turnova (ve čt a v po nástup na opku), řekla o tom doktorovi, ten mě ihned poslal na ultrazvuk a když kamínky potvrdili, domluvili jsme se, že to vezme při jednom (teda to byl můj návrh, jeho odpověd byla, že si to přdstavuji jak Hurvínek válku

) po příjmu se druhý doktor zhrozil, že tohle mi neudělají při jednom, ale když dorazil náš milovaný Hrubáček, tak mu to asi nejspíše vysvětlil, ptž on byl už rozhodnut, že 2V1 prostě bude
A když jsme u mého žlučníku - i po odoperování při určitých situacích cítím píchání - někdy více, nekdy méně... žlučové cesty mám volné, bez kamínků, písku... není to ale tak hrozné, jako se žlučníkem, takže se mi asi jen připomíná, abych nezapomněla, že tam byl
co se týká reakcí na ten článek, četla jsem je večer, takže ted jsem v rychlosti projela ty nové.... a koukám, že tam někdo odkazuje k nám, na forum, takže můžeme očekávat nové lidičky