fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 zář 2025 00:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1365, 1366, 1367, 1368, 1369, 1370, 1371 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 07 led 2012 09:40 

Krásné sobotní ráno!!!!!

Já jsem v práci, tak nic moc....... :?

Kopretinko zdravím a blahopřeji k úbytku ! Také k odvaze do článku jít. Já lituji ,že jsem se ve "slabé" chvilce o záměru jít na operaci, svěřila jedné známé- zajisté to budou vědět už všichni :( /to jsem nechtěla/ No ,ale můžu si za to sama.

Jinak,čím víc se operace blíží,tak zase mám ty svoje myšlenkové pochody .Strašně se těším,ale přitom mám lepeníčko :lol: No,ale tím si procházíme snad všichni,že??

Mono :lol: :lol: to je " klientela "

Všem kdo byl na operaci -gratuluji. Kdo se chystá držím všechno ,co se držet dá :wink:

Všem kdo upsal ,g,dkg,kg -gratuluji !!!

cíl splněn 4.9. 2012
v den operace 95kg

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 10:12 

Dobré ráno všem.

Děvčata nevíte něco o Alence1? :P :lol: :lol: Teď v lednu má taky opku,ale nevím kdy. Víte to někdo?Jde na bříško.Určitě na Slovensku,ale nemám tušení který den. Díky za info. :roll: :roll: :roll:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 10:31 

Renny neboj,určitě se uvidíme a to brzo,jen jsme nechtěli otravovat.Měla jsi toho za poslední půlrok nějak moc na 1 človíčka,ale myslíme na Tebe stále :oops: :oops: :D :D :D

Annax,Věrča já Vám nevím,nožka pobolívá a dneska mám nad kolenem takové jelito,chlap se bojí,že se mi voda usazuje i tam.V pondělí jdu na kontrolu a tak jsem zvědavá,ale do práce už opravdu musím.Nerada bych byla propuštěna :cry: :cry: :cry: Takže po rozmluvě s Mudr budu asi nadále docházet na kontroly a převazy,ale neviděla nohu dneska :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A budu se muset domluvit s mistrem na sedavou práci,tak že jsem opravdu sama zvědavá

40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 10:35 

Ahojky všem,

vítám nové příchozí.

Mattonko nějak jsem to včera nezvládla a ty ses také neozvala, koukám, že jsi smažila langoše a nacpávala se jelítkem, tak je mi to jasné :D :D :D
Kontrola dopadla určitě dobře.

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 10:40 

Beo přeji ti ať jsi brzo v pohodě a kilička pujdou dolu a hlavně píš se ti daří ?

na kontrolu jdu 5.1.2012 tam se domluvíme co bude dál

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 10:42 

Prajem dobré ránko. :lol: :lol: :lol: Tak sme si dnes prispali, váha ukazuje zasa o niečo menej, čiže krásny deň je pred nami. :wink:
Všetkým prajem krásnu sobotu. My dnes budeme likvidovať stromček a všetko vianočné.

Bea vítam ťa v novom živote a prajem veľa sily v začiatku. :wink:

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 11:31 

Gratulace pro Beu.
Já to mám za sebou teprve od úterka. 3. ledna jsem podstoupil omega Baypass v Břeclavi. Ještě nevím, co k tomu napsat. Uvidím až tak za měsíc. Ale dýchám, žiju, tak to celkem jde. Na ostatní napsané problémy se těžko reaguje. Je to emotivní. Já prostě říkám, že každý si musíme život zařídit podle svého. Máme to takové, jaké jsme to dopustili, aby to bylo. Takže se držte, ať jste spokojení.
Jindra :D

28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."
28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace
3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg
54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 11:44 

Bea gratuluju k opce a hurá do hubnutí :D

Kachna: no to je něco někteří doktoři jsou fakt na facku

Betka: a pak že to nejde dolů co :wink:

Mattonijá si všimla že do té diskuze psal asi někdo od nás :wink:
díky za inspiraci k obědu zrovna jsem přemyšlela co to bude jelikož jseme si dneska přispaly asi tak do půl jedenacté :shock: upsss

JINAK KRÁSNÉ RÁNKO VŠEM :mrgreen:

36let,Přítel a 2 pejsci
10.10.2012 / 6 měsíců po Opce/celkem -31/-37,5kg 101,5kg
24.11.2012 99,9kg docentůra :)

31.12.2012 97,5kg -36,5kg/-42,5kg
09.10.2015 Narozen Kryštůfek
17.06.2013 Plastika bříška a rukou
15.10.2013 Žlučník
18.02.2014 Plastika stehen

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 12:05 

Sunifuni, ide to, ide...síce nie stále rovnako, ale musím sa naučiť prijímať to, čo dostávam a byť vďačná za každé zdolané kilečko. :wink:

Obrázek

výška 172cm
najvyššia váha bola 132kg
najnižšia v dospelosti 72kg
mám 32 rokov, 1 manžela, 2 deti, 7 a 3 ročných chalanov :-)
9.11.2011-začiatok nového života= bypas Turnov

Všechny naše sny se stanou skutečností, pokud se odvážíme za nimi jít...

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 12:17 

Vsetkych Vas srdecne zdravim!!!!!!!
Tak som to vsetko konecne docitala :mrgreen:
chcem len privitat novacikov, prajem pekne povianocne obdobie, aj my asi dnes dame dole stromcek :cry: :cry: :cry: ja by som si ho najradsej este aspon 2 tyzdne nechala :( milujem Vianoce a zase musim cakat cely rok...aj jaj :oops:
co sa tyka toho clanku - Jitko - Tebe velka poklona - a reakcie som este necitala,ale asi boli dost brutalne podla Vasich reakcii - kaslat na nich s prepacenim....nevedia co to je, inak by tak nepisali...ja dakujem ze toto forum tu je je pre mna velkou oporou a kedze mam mesiac do opky bude este vacsou...v pondelok idem na spirometriu a potom uz len predoperacne - 2 tyzdne pred operaciou?
Prajem Vam este raz krasny den ;)

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 12:28 

Dobré poobědí všem ...
přišlo mi to mailem, tak to vkládám i sem ... myslím, že to stojí za přečtení ... :wink:

..Dovolím si vložit e-mail, který se šíří po Čechách (smekám před statečností autorky):

Několik málo slov k Varnsdorfu, Novému Boru a Šluknovu.
Zaráží mě, kolik lidí dělá, že se jich tento problém netýká a vrcholem všeho je, když někdo dokáže normální původní obyvatele odsuzovat za to, že již nevědí kudy dál a zoufalými pokojnými protesty chtějí na problém, který se týká úplně všech obyvatel naší republiky, upozornit.
Ve Šluknovském výběžku se nedělo nic mimořádného, co se týká severu Čech (jen krádeže, loupeže, bordel, rasistické útoky na původní obyvatelstvo) a nikdo se o to nezajímal, až dokud procikánské cenzuře neutekla rádoby senzacechtivá zpráva o "mačetovém masakru". Samozřejmě, že o cikánech v původní zprávě nepadlo ani slovo, ale každý pochopil, o co vlastně šlo. Češi nikdy nebyli a ani nejsou žádní rasisté (viz třeba vztah k rákosníkům).
Nikdo ale nemá rád příživníky a parazity.Naopak, každý rád pomůže potřebným (viz. solidarita třeba při povodních).Pokud ale máme trvale živit někoho, kdo nepracuje, dělá bordel, krade a má se lépe než ten, kdo ho živí, pak je asi opravdu "něco shnilého ve státě českém".
A pokud se tento příživník odvděčuje tím, že své živitele přepadá, okrádá, uráží a zesměšňuje za podpory vlády, justice a médií, pak zákonitě každého soudného člověka tento stav musí jednou přestat bavit!!!!
No a tak jsme se nakonec všichni stali "rasisty".
"Rasisty" jsme proto, že chceme, aby zákony platily pro všechny stejně? Aby menšina nebyla protěžována na úkor většiny? A když nasraní, cikány terorizovaní obyvatelé vyjdou do ulic, tak je za výsměchu a křepčení "nepřizpůsobivé menšiny" zmasakrují ozbrojené složky, které si tito řádní občané platí proto, aby je chránily?

A cikáni? - množí se jak králíci a na sever Čech se brzy nevejdou....
Nebude to dlouho trvat a brzy budete mít nové, nepřizpůsobivé sousedy i vy, kterých se dění ve Šluknovském výběžku momentálně netýká. Pak bude pozdě litovat, že se vás "Varnsdorf" netýkal. Pamatujte, že ve "Varnsdorfu se bojuje i za Prahu!!!"

P.S.: Kdo nežil v Chomutově, Mostě, Litvínově, Teplicích, Ústí a teď i "Šluknovu", tak o cikánech nic neví. Že u vás na vesnici, žijí Horváthovi a jsou slušní, pracují a jsou čistotní? Tak to nejsou cikáni!!!
A vy o cikánech stále nic nevíte! Až půjdete po chodníku a banda malejch černejch smradů vám veřejně ve dne a na hlavní ulici bude dlažební kostkou rozbíjet přední sklo vašeho nového auta a vy budete dělat, že to není vaše, protože se budete bát, že vás obstoupí a některý z těch smradů vám zezadu píchne do zad kudlu, protože "to je jeho naturel" a mladistvé není možné potrestat!!!!
Až se budete bát vybrat peníze z bankomatu, protože budete vědět,že je cikáni hlídají a budou vás sledovat až do míst, kde vás oberou a budete rádi, že jste to přežili, pak možná pochopíte, co to jsou naši menšinoví spoluobčané.
Vyjádřete prosím podporu Varnsdorfu. Pošlete prosím dál tento e-mail, aby se lidé dozvěděli, co se ve Varnsdorfu děje a něvěřili lžím v novinách a lžím z úst vládních představitelů.
Vrcholem je proslov policejního rady Kubiceho a neuvěřitelný a skandální proslov Klause. Policejní rada Kubice a jeho pražské gestapo chránilo cikány a masakrovalo Varnsdorfáky.

Bc. Budínová Michaela
Krajský úřad Ústeckého kraje
Odbor školství, mládeže a tělovýchovy
tel.: 475 657 267 fax: 475 657 616
e-mail:
budinova.m@kr-ustecky.cz

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 12:35 

Holky děkuju...víte on je jinak zlatej ale tak trochu mluví jak mu zobák narostl a co se týče mé váhy tak to dost komentuje ale vždy to byl pro mě hnací motor...já mu to spíš neřekla že by zase nenadával jak jsem dopadla s bandem atd.....no Kachno to mu řeknu to si piš....jen ať si tzaky zkusí chvíli hubnout...on to nidky nezkusil akaždej řekne: no on je velikej a statnej...to je ale břuch má jak pivní dědek

Obrázek

dne 20.01.2013 konečně docentůra!

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 12:51 

bobule díky za kopírování onoho mejlu, smekám před autorkou a ještě k tomu doplňuji, že to momentálně pokračuje v Tanvaldu.................... :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 14:08 

Bobule Nadi u nás je taky černých ,hrůza a tak vím o čem pisatelka píše........Je to hrozný co jim paraziti na vládních místech dovolili ,ale běda když se po nich něco chce-tak to volají ,křičí,že jsme rasisti-Ano jsem rasista,pokud se to týká bubáků a toho jak žijííí

Snad jsem se někoho nedotkla,papa jdu na lepší,ale mám Vás ráda

40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

PříspěvekNapsal: 07 led 2012 14:16 

Hezké odpoledne všem!
Jindro, Beo!!!...gratuluji ke zvládnuté opce! Přeji co nejrychlejší rekonvalescenci a tající kilíčka...a hlavně...koukejte na mě počkat! :twisted: Za necelý 3 týdny budu i já na "druhým břehu". Zatím na vás koukám přes řeku a držím palce, ať všecko jde dál tak dobře, jak dobře jste přestáli opku. :wink:

Holky, co mi to děláte?!...člověk se sem chvilku nedostane a nestíhá číst!...už jsem kvůli začtení se, splálila i cibulku, kterou jsem smažila :lol: :lol:

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1365, 1366, 1367, 1368, 1369, 1370, 1371 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina