a.adla píše:
Ahojky všichi!
Už rok lítam po různých vyšetřeních a nedočkave čekám na další návštěvu Dietoložky. Vypadá to že bych již letos mohla jít na operaci.
Doporučují mi prozatím sleeve gastroplastiku nebo Bypass.
Tak jsem se chtela zeptat jeslti na tom nekdo z vas byl... Snazila jsem se o tom ledacos precist a neco mi rekla doktorka, ale i tak mi prijde ze o tom vim malo. Tak jsme se chtela poradit s vami...
Trebas by me zajimalo, jak dlouho je pak clovek doma, na neschopence, doktorka me strasila ze 2 mesice, je to opravdu tak dlouho?!
A ze pak tlaci zaludek?! A jak dlouho to boli?!
Mam tolik otazek, ze vas nechci zahltit hned na zacatku...
Je mi 21 let, vážim 108, a meřím 164kg
Prosím, Tě nestraš mě já kdybych měl čekat rok tak se zblázním.

kopretina1709 píše:
Dovolím si mít jednu trochu indiskrétní otázku na všechny.Prosím alespoň pár odpovědí. Můžu vědět jak často za týden chodíte na "velkou stranu" na wc? mám s tím celkem problém.
No teď v poslední době je to cca 8x za 6 hodin pak par hodin klid a pak zase nanovo. Mimochodem to je to lítání co jsem tu psal.

bambulka77 píše:
Zajtra idem na spiro, tak snad dopadne ok
No já nevím proč by nemělo dopadnout dobře vem si to, že já mám o zhruba 50 kilo víc než ty a bylo to v pohodě.
______________________________________________________________________________________________________________________
Dále jsem se chtěl zeptat. Toto forum je o hubnutí nebo o když to napíšu slušně o jídle myslím si samozřejmě o "žrádle"
Prosím všechny přítomné co jsou už po nějaké té bariatrické operaci aby měli tak trochu ohled nad těmi co tu operaci ještě nemají a snaží se jak můžou.
Byl bych moc vděčný. Děkuji. Ono je to taky částečně ten důvod proč už tu tolik nejsem a nepřispívám. Protože když tu začnu číst o tom[/color]
"jídle"[color=#FF0000]tak mě to začne deptat.
Důvod editace: odstranění mnohabarevného zvýraznění